Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Ειρήνη Γρούμπα – Κεφαλιανού

12
2329

με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Ειρήνη Γρούμπα – Κεφαλιανού

 

Μία ακόμη συνδημότισσα μας, την Ειρήνη Γρούμπα – Κεφαλιανού, με σπουδές στην Οικονομία και τη Διοίκηση, μητέρα δύο παιδιών, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στις τάξεις της «Ισχυρή Κως».

Η Ειρήνη Γρούμπα – Κεφαλιανού αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» δηλώνοντας, «…εκτιμώ ότι η ενεργός συμμετοχή των νέων στα κοινά αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την πρόοδο της κοινωνίας μας. Παράλληλα βλέπω τα θετικά αποτελέσματα της προσπάθειας που καταβάλλει ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς για να βρει λύσεις στα προβλήματα του νησιού μας και τους μεγάλους στόχους που βάζει για το μέλλον του τόπου μας.

Όταν ενώνουμε δυνάμεις σίγουρα μπορούμε να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Για αυτό και εγώ αποδέχτηκα την πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» και να συμβάλλω στην προώθηση των τοπικών προβλημάτων. Είμαι σίγουρη ότι όλοι μαζί, με συνεργασία και αλληλοβοήθεια, μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο για το νησί μας».

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΡΙΝΟΥΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ 5 ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ Ο ΨΙΤ,ΜΙΡΑΝΤΑ,ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ,ΜΠΑΡΜΑ ΣΟΥΛΗΣ,ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ ΤΟΥ ΄΄ΛΑΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ,ΔΕΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ,ΒΡΩΜΙΑΡΗ,ΠΑΡΑ ΤΟ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΡΙΝΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ.ΒΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

  1. Αφου εισαι φιλη της ρινουλας οπως λες και τηστηριζεις με παθος , γιατι φοβασαι να βαλεις το ονομα σου ? Και δε το βαζεις γιατι εισαι ανυπαρκτος – η . Ουτε ψεματα δε ξερετε να λετε .

  2. Πολύτεκνη οικογένεια;Αυτές είναι οι επιλογές.Όχι άνθρωποι να βοηθήσουν αλλά ποσά μέλη έχει η οικογένεια.

    • Δηλαδη ωρε ανωνυμε,οταν οι πρώην έκαναν///////////,εσενα σε πειραξε οτι η ρινουλα ειναι μεγαλη οικογενεια; ναι ειναι μεγαλη οικογενεια με πολους ψηφους,αλα πανω απο ολα διαλεξε χαραχτηρα και ακολουθησε.ΒΛΑΚΑ ανωνυμε.

  3. Απίστευτο!!! Όλοι οι κάτοικοι του νησιού είναι υποψήφιοι!!! Ο καθένας θα ψηφίσει τον εαυτό του………………

    • πρεπει ακομα και εσυ να το καταλαβεις οτι ο κυριτσης εχει διαγραφει απο τευτερια των κωων.Σοδα,κοκα κολα,σπραιτ,παρτα ολα μαζι να το χωνεψεις.

  4. Βρε φιλη της ρινουλας , αφου την στηριζεις και τη ψηφιζεις , γιατι δε βγαινεις δημοσια να το πεις και κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια ? Το κανει ο αθρογραφος , γιατι ειναι ανυπαρκτος φιλος – η , απλα για την δημιουργια εντυπωσεων , οπως ακριβως το κανουν αυτοι οι 3 – 4 , εντεταλμενοι για τα δυσμενη σχολια , υποψηφιων του ΚΥΡΙΤΣΗ .

    • και ασε την φιλη της ρινουλας.Ασχετε γραφεις ολα τα σχολια με τα ιδια,λες και οι αλοι δεν γνωριζουν οτι εισαι ο ιδιος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ