Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Αντώνης Παντελίδης

2
4886

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Αντώνης Παντελίδης  

 

Έναν ακόμη νέο συμπολίτη μας, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κοινά και για όλα όσα απασχολούν τους συμπατριώτες μας, τον επαγγελματία αυτοκινητιστή Αντώνη Παντελίδη, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

 

Ο Αντώνης Παντελίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» αναφέροντας χαρακτηριστικά: «…με χαρά και ικανοποίηση δέχτηκα την πρόταση του Θεοδόση, να δώσω μαζί του, και με όλους τους άλλους συναδέλφους, την μάχη των δημοτικών εκλογών. Άλλωστε, πάντα με απασχολεί το τι γίνεται στον τόπο μας.

Κινούμαι σε όλο το νησί, μιλώ με συμπατριώτες μας, βλέπω ότι αισθάνονται ικανοποίηση από τα βήματα προόδου που γίνονται και σιγουριά που στο τιμόνι του Δήμου βρίσκεται ο Θεοδόσης Νικηταράς. Το ίδιο και οι συμπατριώτες μου στο Ασφενδιού.

Φυσικά δεν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα, για αυτό χρειάζεται ενότητα και προσπάθεια να τα αντιμετωπίσουμε. Είμαι σίγουρος ότι με τον Θεοδόση στη Δημαρχία θα τα καταφέρουμε. Γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλα, μας έχετε κουρασει, αλλα νεα δεν εχει η κως ; πρεπει να
    μοστραρετε ολονων τις φατσες ;;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ