Προκηρύχθηκαν οι θέσεις 2 Παθολόγων για το Νοσοκομείο Κω (αναλυτικά όλες οι θέσεις για την 2η ΥΠΕ)

4
10315

Υπογράφηκε από τον Υφυπουργό Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους με ημερομηνία 5 Δεκεμβρίου 2023, η προκήρυξη για την πλήρωση των παρακάτω επί θητεία 246 θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. .

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 15/12/2023 ώρα 12.00 (μεσημέρι) και λήγει στις 10/01/2024 ώρα 15.00.
Οι αποφάσεις προκηρύξεων των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας για τις παραπάνω θέσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί, αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected], το αργότερο μέχρι και την 8/12/2023
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση της απόφασης προκήρυξης των ανωτέρω θέσεων είναι η μη δέσμευσή τους με οποιοδήποτε τρόπο.
Στην απόφαση προκήρυξης οι υπό πλήρωση θέσεις αναφέρονται ανά βαθμό και ειδικότητα όπως ακριβώς αναφέρονται στην παρούσα απόφαση έγκρισης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η αλήθεια είναι ότι και να θέλει καποιος να έρθει θα φροντίσουν οι ντόπιοι γιατροί και οι συνάδελφοι τους στο νοσοκομείο, συνδηκαληστες να τους διώξουν.

  2. Καλό θα ήταν να στείλετε την προκήρυξη στο δήμαρχο.Να προσθέσει κάποιο μπόνους μήπως πισει κάποιον να έρθει.Δεν έχει ανάγκη πια από ψηφαλάκια και ρουσφέτια.Φτανουν οι πλαστικοί χλοοτάπητες στα γήπεδα ,τα λεφτά που σκορπάει στο ΔΗΡΑΣ,ας κάνει κάτι για όλο το νησί και τους κατοικους του.

  3. Χρειάζεται προκήρυξη για 3 θέσεις, με 2 θέσεις δεν θα έρθει κανείς. Δεν γίνεται να εφημερεύει κάποιος 15 ημέρες κάθε μήνα, ειδικά το καλοκαίρι. Να σοβαρευτεί επιτέλους η διοίκηση του νοσοκομείου και να αλλάξει ο οργανισμός στην ΥΠΕ

    • δεν έχεις καταλάβει οτι δεν φέρνουν όσους χρειάζεται το νοσοκομείο αλλά όσους θέλουν…σημασία δεν έχει τι χρειάζεται ενα νοσοκομείο ή ένας τόπος σημασία έχει τι θέλουν εκείνοι -της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης-

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ