Επίσκεψη του Γενικού γραμματέα του υπ. Δικαιοσύνης στην Κω για τα θέματα του Δικαστικού μεγάρου και του κτηματολογίου

0
4874

Στην Κω βρέθηκε ο γενικός γραμματέας του υπουργείο Δικαιοσύνης, Πάνος Αλεξανδρής. Ο Δήμαρχος Κω μίλησε για την λειτουργία του κτηματολόγιο, τονίζοντας ότι έχει υπογραφεί προγραμματική σύμβαση με το Υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου ο Δήμος Κω να βοηθήσει στην μεταγραφή της επέκτασης του σχεδίου πόλης αλλά και να εμπλακεί σε επίπεδο υποστήριξης μέσω των μηχανικών.
Ο κ. Αλεξανδρής με την σειρά του εξήρε τον τρόπο συνεργασίας με τον Δήμο ενώ τόνισε έχει κλειδώσει η πίστωση σε ότι αφορά το δικαστικό μέγαρο ενώ οι προσφορές θα γίνονται μέχρι τις 20 Ιουλίου. Παράλληλα πρόσθεσε ότι έχουν ξεκινήσει και οι συζητήσεις για την μετεγκατάσταση του κτηματολογίου και αναμένεται να βρεθεί η λύση και γι’ αυτήν την περίπτωση.
Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου, Μανώλης Χατζηάμαλλος αναφέρθηκε στον στόχο που έχει επιτευχθεί αφού πλέον έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για το δικαστικό μέγαρο και αναμένεται μέχρι το τέλος του 2025 να έχει γίνει η μετεγκατάσταση ενώ ενώ επισήμανε ότι με δύο προγραμματικές συμβάσεις έχει δοθεί ουσιαστικά μια λύση για την λειτουργία του κτηματολογίου.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ