Παραλίγο τραγωδία στην Καλαμάτα – Έπεσε ναυτική φωτοβολίδα σπίτι τους, τραυματίστηκαν πατέρας και κόρη

0
3801

Η οικογένεια ετοιμαζόταν για το γιορτινό τραπέζι του Πασχα, όταν έπεσε στον κήπο η αδέσποτη φωτοβολίδα – Συνελήφθη ο άντρας που την έριξε

Με ελαφρά τραύματα στον ώμο και στην κοιλιακή χώρα γλίτωσαν ένας 64χρονος και η 37χρονη κόρη του, οι οποίοι χθες το μεσημέρι είδαν μια ναυτική φωτοβολίδα να προσγειώνεται στην αυλή του σπιτιού τους, στην Καλαμάτα, και να τους χτυπά ξώφαλτσα.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα και ενώ η οικογένεια ετοιμαζόταν για το γιορτινό τραπέζι.

Λίγο μετά τις 3, μια «αδέσποτη», ναυτική φωτοβολίδα προσγειώθηκε στην αυλή με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά στον ώμο τον 64χρονο και στην κοιλιά την 37χρονη κόρη του.

Όπως λέει η ίδια στο protothema.gr, η φωτοβολίδα έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε σημείο στο οποίο εκείνη την ώρα βρισκόταν αρκετός κόσμος, ανάμεσά τους και παιδιά, και ευτυχώς δεν προκάλεσε κάτι χειρότερο.

«Εκτόξευθηκε όπως εκτοξεύεται μια ναυτική φωτοβολίδα. Ακολουθούσε ευθεία πορεία και προσγειώθηκε με μεγάλη ταχύτητα στον κήπο. Ευτυχώς είμαστε καλά, όλα καλά. Αλλά ήταν και άλλος κόσμος εκεί. Δεν γνωρίζουμε ούτε από που έφυγε ούτε ποιος είναι αυτός που την έριξε», περιγράφει η 37χρονη.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες ενώ το απόγευμα οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας εντόπισαν το δράστη που εκτόξευσε τη φωτοβολίδα.

Πρόκειται για έναν 58χρονο ο οποίος είχε ρίξει την επικίνδυνη βολίδα από απόσταση 150 μέτρων από την αυλή και συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί πυροτεχνημάτων και φωτοβολίδων καθώς για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ειδήσεις σήμερα

Καρέ καρέ η εισβολή ενόπλου σε εκκλησία στην Πενσιλβάνια – Πήγε να πυροβολήσει τον ιερέα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ