Νοσοκόμα αποκαλύπτει: Αυτές είναι οι τελευταίες λέξεις που λένε οι άνθρωποι πριν πεθάνουν

0
358

Οι τελευταίες στιγμές των ανθρώπων μέσα από τα μάτια μιας νοσοκόμας

Viral έχουν γίνει στο Tik Tok οι εμπειρίες μιας νοσοκόμας σε ξενώνα ηλικιωμένων, η οποία αποκαλύπτει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι λένε τις ίδιες τρεις λέξεις πριν πεθάνουν και εξήγησε τι είναι στην πραγματικότητα η «κουδουνίστρα θανάτου».

Η Τζούλι μοιράζεται τις εμπειρίες της και τις συμβουλές της για το άγχος του θανάτου με τους 1,5 εκατομμύριο ακολούθους της. Λέει ότι βλέπει συχνά τους «διαυγείς» ασθενείς της να βιώνουν οράματα των νεκρών αγαπημένων τους που εμφανίζονται ως πνεύματα ή άγγελοι.

Αυτές οι εμφανίσεις των νεκρών μελών της οικογένειας γίνονται συχνά με ένα μήνυμα ότι «ήρθαν στο σπίτι». Σύμφωνα με την Τζούλι, η πιο κοινή φράση που λένε οι άνθρωποι πριν πεθάνουν είναι συνήθως «σ’ αγαπώ» ή φωνάζουν στη μαμά ή τον μπαμπά τους που συνήθως έχουν ήδη πεθάνει.

Σε ένα άλλο βίντεο, η Τζούλι παρέχει διαβεβαίωση σχετικά με το τι θεωρείται «φυσιολογικό» όταν κάποιος αγαπημένος πεθαίνει από φυσικά αίτια.

Εξηγεί ότι οι αλλαγές στην αναπνοή, το χρώμα του δέρματος, η «κουδουνίστρα του θανάτου» και οι πυρετοί είναι όλα τυπικά περιστατικά.

Η ίδια εξηγεί περαιτέρω: «Τα πρότυπα αναπνοής αλλάζουν προς το τέλος της ζωής κατά τη διάρκεια της φάσης του ενεργού θανάτου που είναι συνήθως μερικές ώρες έως μερικές ημέρες πριν από το θάνατο».

Προσθέτει ότι ενώ οι περισσότερες οικογένειες μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά, εννέα φορές στις δέκα δεν συμβαίνει.

Η Τζούλι ασχολήθηκε επίσης με τις αλλαγές στο χρώμα του δέρματος, γνωστές ως στίγματα, όπου τα άκρα γίνονται λίγο μοβ. Είπε ότι αυτό είναι ένα φυσιολογικό μέρος της διαδικασίας θανάτου και δεν είναι ενδεικτικό ότι κάτι δεν πάει καλά.

«Τελευταίες εκκρίσεις, η κουδουνίστρα του θανάτου (ρόγχος θανάτου), αυτό είναι απλώς μια συλλογή από μία μικρή ποσότητα σάλιου στο πίσω μέρος του λαιμού που ακούγεται πολύ άσχημα, εξηγεί η νοσοκόμα.

Τέλος, επισημαίνει ότι η εμφάνιση πυρετού είναι συνηθισμένη καθώς ο οργανισμός χάνει την ικανότητα ελέγχου της θερμοκρασίας του σώματος και πως η ύπαρξή τους αποτελεί φυσική διαδιακσία του θανάτου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ