Διονυσία Γιαννούλη: Θερμά συγχαρητήρια για τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών και των αθλητριών του Κωακού ομίλου ποδηλασίας

5
6905
Θερμά συγχαρητήρια  για τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών και των αθλητριών του Κωακού ομίλου ποδηλασίας  που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  Πίστας, έχοντας ένα απολογισμό 17 μεταλλίων με 8 χρυσά, 4 ασημένια και 5 χάλκινα. Αναδεικνύοντας 4 νέους πρωταθλητές Ελλάδος κάποιους σε 2η και 3η  θέση.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους Πρωταθλητές και τις Πρωταθλήτριες  μας, διότι με την αγωνιστικότητά τους και τις διακρίσεις τους, δίνουν το παράδειγμα και το κίνητρο στους νεώτερους Αθλητές , να βάλουν αθλητικούς στόχους και να τους πραγματοποιήσουν με υπομονή και συνέπεια στις προπονήσεις.
Εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες σας και σε κάθε μελλοντική  σας συμμετοχή και σας προτρέπω  να συνεχίσετε   ν’ αναπτύσσετε την αθλητική ακεραιότητα και τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι, με συνετή προπόνηση και προσήλωση στον στόχο σας.
Συγχαίρω επίσης, τον προπονητή κύριο ΣπύροΤαντή, τη διοίκηση του Κωακού ομίλου ποδηλασίας ,και τους γονείς  που  στηρίζουν την προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών με κάθε τρόπο και τους εμφυσούν τις αξίες του αθλητισμού.
Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά,
Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού
και Νεολαίας Δήμου Κω
Διονυσία Γιαννούλη
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Συγχαρητήρια στον Κωακό Όμιλο Ποδηλασίας!!
      Όλα τα αθλητικά σωματεία έχουν στο δυναμικό τους αθλητές και αθλήτριες από άλλες περιοχές της Ελλάδας σε όλο το φάσμα των σπορ.

      • Μάλλον ξεχνάς πέρυσι σε απονομές που παρουσίασαν αθλήτρια από Κω έσπευσε ο πατέρας – προπονητής να διορθώσει λέγοντας όχι από Κω, απτά πανέμορφα Χανιά. Καταλαβαίνεις σε τί εκτίμηση έχουν την Κω

  1. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδηλάτες /τισσες που συμμετείχαν και προσπάθησαν, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, καθώς η τελική διάκριση ή όχι είναι πολυπαραγοντική διαδικασία.
    Όμως ήρθε ίσως η ώρα, να αναρωτηθούμε όλοι και ιδιαίτερα οι αθλητές/τριες , οι γονείς τους, και οι προπονητές τους , πόσο ασφαλές είναι να γίνονται οι προπονήσεις στον κεντρικό δρόμο του νησιού, με τόση κίνηση και τέτοιο οδόστρωμα, με τόσα τυφλά σημεία (π.χ. στροφές στις πόρτες κλπ). Πόσες φορές συναντάμε στον δρόμο παιδιά με ποδήλατα μόνα τους, που κάνουν προπόνηση, χωρίς συνοδεία άλλου τροχοφόρου που να ειδοποιεί τους οδηγούς ότι μπροστά υπάρχουν ποδηλάτες.
    Ναι υπάρχουν στην Κω καλοί προπονητές, καλοί και πολλοί χορηγοί, καλοί αθλητές αλλά πρέπει να αλλάξουν οι όροι και ο χώρος προπόνησης πριν είναι αργά.
    Γράφω έχοντας προσωπική εμπειρία.

    • Δεν ισχύουν όλα όσα λες. Στο τέλος αυτό με τους προπονητές το χάνεις λίγο. Εκτός και αν ξέρεις τους προπονητές, να τους πεις και σε εμάς να τους μάθουμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ