Αναγνώστρια: Εξαιτίας στην ανικανότητα του Δήμου έχω καταλήξει με σπασμένο πόδι

38
20253

Εξαιτίας στην ανικανότητα του Δήμου έχω καταλήξει με σπασμένο πόδι. Το ατύχημα συνέβη μπροστά από κεντρικό ξενοδοχείο στην Κέφαλο. Το οδόστρωμα σε όλο το χωριό είναι σε άθλια κατάσταση.  

Δρόμοι χωρίς φώτα, λακούβες θανάτου παντού, κούφιο οδόστρωμα!

Αυτή την ανάπτυξη μας φέρατε. Μόλις δύσει ο ήλιος δε, κάνουμε τον σταυρό μας καθώς φώτα δεν ανάβουν επομένως ζούμε μια περιπέτεια μη γνωρίζοντας αν θα πέσουμε σε λακούβες ή σε κανέναν τοίχο!

Το χωριό μου είναι ξεχασμένο και παραμελημένο. Πώς θα έρθει τουρισμός όταν μας αφήνετε στο έλεος του Θεού; Πώς θα συντηρήσουμε τις οικογένειές μας όταν οι τουρίστες φεύγουν μόλις αντικρύσουν αυτές τις τριτοκοσμικές εικόνες;

Ανάπτυξη κύριε Δήμαρχε έρχεται όταν γίνονται έργα. Όχι όταν μας αφήνετε ξεχασμένους σε μια άκρη και μας θυμάστε μόνο την προεκλογική περίοδο! Ποιο είναι το δικό σας έργο; Ο δήμος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη συντήρηση του οδοστρώματος.

Η ηθική και σωματική βλάβη που έχω υποστεί πώς θα αποζημιωθεί; Το γεγονός πως ζούμε σε χωριό δεν μας καθιστά αυτόματα και πρόβατα που τα στέλνετε σε σφαγή.

Σας ευχαριστώ θερμά για το μηδαμινό έργο που επιτελέσατε κατά τη διάρκεια της θητείας σας και με και με καταδικάσατε να ζω έναν καθημερινό εξευτελισμό προσωπικό και επαγγελματικό!

Αναγνώστρια από Κέφαλο

 

 

 

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι δρόμοι πάντα έτσι ήταν. Τώρα άμα εσείς κυκλοφορείτε και με γουρούνα και δεν κοιτάτε και μπροστά σας δε σας φταίει ο δρόμος!

    • Κανένα ΕΡΓΑΚΙ έστω ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, θα εκτελέσεις βρε ΑΝΊΚΑΝΟ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ;;;;

      ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΣΕΨΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ, ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΉΡΩΤΟΙ… ΤΟ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΚΛΕΓΜΈΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΜΑΖΕΨΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΎΟΥΝ….

    • Και επειδή ήταν έτσι τοσα χρονια τι πρέπει να γίνει να συνεχιστεί αυτη η κατασταση υποτίθεται ότι ο κύριος Νικηταράς βγήκε για να φτιάξει όλα αυτά τα κακά που έχουν κάνει όπως λένε οι προηγουμενοι

    • ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΖΗΤΙΑΝΕ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.

  2. Όλο το νησί στον αυτόματο πιλότο τελικά από ότι βλέπω μπράβο μας τι να πω περαστικά κοπέλα μου !!!

  3. Να κάνετε αγωγή και να πάρετε αποζημίωση μπας και βάλουν μυαλό. Στην Κάλυμνο πάντως η ΔΕΥΑΚ έχει αποζημιώσει αρκετούς πολίτες για κακοτεχνίες

  4. Κατηγορείς κουτουρού.Βαλε ονοματεπώνυμο όπως όλοι.ΔΕΙΛΟ ΑΝΝΘΡΩΠΑΚΙ.κρύβεσαι πισω απο ανωνυμιες.Αυτη η δημοτική αρχή θα είναι για πάντα στην δημαρχεία,και το κ@λο σας να κτυπατε.Αι από κει ανώνυμα σκουλήκια.

  5. Άκουσε κύριε αναγνώστη,εάν θελεις να σε πιστέψουν,βάλε ποιος είσαι.Πόλοι άνθρωποι έχουν κτυπήσει επι δημαρχειας κυριτση,και χαθηκαν ζωες τοτε με τα κολονάκια στο,λιμανι,και στην καναρι.Τοτε βγεικες να κανεις ανακοινωση;Μαζεψου.

  6. Μερική είναι για στην μούρη εδώ μέσα μόνο ανώνυμα γράφετε όλοι σας και κατηγορείτε πίσω από ένα πληκτρολόγιο π////ριτσες!! Βάλτε λαδακι στοδακτιλακηκαι μετά ////

  7. Πάλι βλέπω πολλά σχόλια κατά του Κυρίτση προερχόμενα από διαφορετικούς -υποτίθεται – σχολιαστές,αλλά με το ίδιο ύφος και προπαντώς τα ίδια ορθογραφικά λάθη που βγάζουν μάτι!!! Έλεος!!!! Κάποιος να μας λυπηθεί!!!

  8. Κάντε μια βόλτα στην Αρτεμισίας, απέναντι από τα Ιατρεία του Πλατανίστα, στον κάθετο δρόμο για την παραλία. Η απόλυτη ξεφτίλα. Ούτε οδόστρωμα ούτε πεζοδρόμιο υπάρχει. Και με την ευκαιρία, τα φανάρια της Γιούρο πάλι δεν δουλεύουν!!! Καλό καλοκαίρι………….

  9. Πολλοί καλοί ηθοποιοί έχουν μαζευτεί στην παράταξη του Κυρίτση. Για τίποτα άλλο όμως δεν είναι ικανοί

  10. Δηλαδή Γιώργο Δ. επειδή χάνονταν ζωές επί Κυριτση «νομιμοποιειται» το να χάνονται κι επί Νικηταρά…
    Από αγράμματους, απαιδευτους, κολλημένους, με παρωπιδες, δεν περιμένεις και παραπανω…
    Άξιοι της μοίρας σας είστε αλλά δυστυχώς μας παίρνει όλους η μπάλα.Σκεπτομενους και μη.

  11. Το νησί μας είναι στον αυτόματο όλη αυτοί που βρίσκονται σε θέσεις πρέπει να απολογούνται στον λαό ,να παρέμβει ο εισαγγελέας πιστεύω ότι κάτι θα γίνει

  12. Άμεσος έπιασαν δουλειά η γραφιάδες της παρατάξεις ! Κοπέλια βάλε όνομα να σε στοχοποιήσουν να σε κυνηγάνε μετά όλοι η παρατάξει Νικηταρά , καλά έκανες έτσι ανωμημα να τους καίει να μην σε πιάνουν μετά και έτσι κ αλλιώς θα στα φτιάξουμε και τέτοια , όχι ρόμπα ποιος και να είναι στο δήμο δημοσιότητα μπας κ καμουν κάτι τέλος !!!!

  13. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες 1.463.337,36€ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ! 745.000 ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΝΟΥ ! 635.000 για τον κομβο! ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 50.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  14. Πριν 1 μηνα έσπασα στην μηχανή το ένα Αμορτισέρ από τα σκαμπανεβασματα του δρομου από τα φανάρια πλατάνιου έως την Πειραιώς, ανοικτές λακκούβες και κακοτεχνίες. Και δεν εινα τώρα, αλλά χρονια το πρόβλημα στους δρομους, κυρίως στον περιφερειακό που είναι υπεύθυνη η περιφέρεια.

  15. ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΖΗΤΙΑΝΕ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.

  16. Ήταν ένα μικρό καράβι ήταν ένα μικρό καράβι που ήταν αααταξιδευτο που ήταν αααταξιδευτο οεοεοεοε!!!

  17. Βγείτε μια βόλτα απόψε ,όπου θέλετε,ένα χάος, παραβάσεις χιλιάδες, χιλιάδες στην κυριολεξία.Υπερβαση ορίων,ποτισμένος όλοι με ξύδια της Οκκάς.Ογκος οχημάτων για πόλη δεκαπλάσιας έκτασης και ορίων.
    Απίστευτα πράγματα γίνονται τις μικρές ώρες,η Δημόσια Δύναμη δεν αρκεί.
    Κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι,ανήλικη παραβατικότητα, ομάδες ξένων που βγαίνουν να σπάσουν πλάκα, ναρκωτικά σε απίστευτες ποσότητες,κακοτεχνίες δρόμων,καμμένες λάμπες.Γιατι να πει κάποιος ψέματα,όταν όλα αυτά είναι αυταποδεικτα.

  18. Είναι τεμπελιά. Κοιτάξτε την οδό Μακρυγιάννη ( pizza con ) όπου έγιναν χαντάκια στην άλλη πλευρά του δρόμου. γεμίζουν μόνο τα μισά από την αντίστοιχη εταιρεία. Ο δήμος απέτυχε να ελέγξει αν οι εταιρείες γεμίζουν ξανά τις τρύπες. Τώρα υπάρχει ένα είδος λάκκου που θα καταστρέψει τελικά τα ελαστικά σας και είναι θέμα χρόνου αυτές οι σχισμές να θρυμματιστούν και να γίνουν μεγάλες τρύπες

  19. Τα παπαγαλάκια που γράφουν υπέρ του ενός ή του άλλου , πρέπει να ντρέπονται αν είναι από Κεφαλο, γιατί δεν βλέπουν σέ τι χάλια βρίσκεται τό χωριό τους. Εγώ προτείνω στις ερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να προσπαθήσουμε πρώτον: να μην κατέβει κανένας συγγενής μας σε κανένα συνδιασμό και δεύτερο: να καταθέσουμε την προηγούμενη ημέρα των εκλογών τίς ταυτότητες μας, όποιος είναι σύμφωνος ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας για το καλό του χωριού.Φτανει πια , αρκετό δούλεμα μας έχουν κάνει Δήμος και περιφέρεια.

  20. Η αληθεια ειναι οτι ο πρωην αφησε στον αυτοματο πεντε χρονια το νησι, και χρειαζονται δυο πενταετιες για να συμμαζευτουν ολα. Λαμπες, λακκουβες, νερα, και πολλα αλλα!! Δυστυχως!!

    • Επι κυριτση:ανάπλαση κλαμπ-ανάπλαση σκεθρια-ανάπλαση λιμάνι-ανάπλαση παιδική χαρα σεβαστιανακιου-κάγκελα προς λιμάνι..τοιχια και ασφαλτοστρώσεις παραλια σε διαφορα σημεία ..ψηλα ανάμενα ολα και καθαριότητα παντου..μονο μερικα σου αναφέρω …σκεψου και απαντησε μου ..

  21. Μια χαρά είναι ο δρόμος….. σε σχέση με αυτούς στην πόλη της Κω…. αν ανεβάσω εγώ φωτογραφίες δεν πρέπει να βγει κανείς τους το φθινόπωρο δήμαρχος… και επειδή γράφω επώνυμα βλέπω ποιοι με στραβοκοιτάνε στον δρόμο όταν με χαιρετούν… Θέλουν λέει πράσινη μετάβαση.. πήρα ηλεκτρικό πατίνι και 1η Μάη στο νοσοκομείο να τρώω ενέσεις για τον πόνο στη μέση…. Τι ποδηλατόδρομοι (παραλιακή) ξεχαρβαλωμένοι, τι δρόμοι με «ράμματα» από τις τελευταίες παρεμβάσεις για το πέρασμα καλωδίων… ποιος πρέπει να μηνυθεί ο δήμος η ο εργολάβος; και δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον νυν δήμαρχο. για να προλάβω μερικούς… Άφηστε τους μεγαλοξενοδόχους όπου συναντιέστε τα βράδυα στα ξενοδοχεία τους και βγήτε περπατήστε ως κοινοί θνητοί επιτέλους και να δείτε το νησί που πονάει!!! τι να πω για τον ποδηλατόδρομο στο Ψαλίδι… ποιος τουρίστας κάποιας ηλικίας θα πέσει σε κάποιο σίδερο από αυτά που προεξέχουν και θα βρεθεί να του διαπερνάει το κεφάλι…. Καλό καλοκαίρι

  22. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΕΜΕΙΣ?

  23. Εμείς μπορούμε κ μετατρέπουμε την παλιά άσφαλτο σε λακούβα, δίχως να καταναλώσουμε την παραμικρή μορφή ενέργειας, γατάκια Φινλανδοί!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ