Κλάδεμα δέντρων στο δρόμο Ευαγγελίστρια-Ζιά, για την ασφαλή διέλευση μεγάλων οχημάτων, με την άδεια του δασαρχείου

20
10522


Κλάδεμα δέντρων στο δρόμο Ευαγγελίστρια-Ζια διενεργεί σήμερα και αύριο η πυροσβεστική υπηρεσία, με τη συνδρομή της πολιτικής προστασίας Κω και εθελοντών.
Η πρωτοβουλία αυτή γίνεται με την άδεια του δασαρχείου και έχει στόχο, την ασφαλή διέλευση μεγάλων οχημάτων και την καλύτερη ορατότητα στο σημείο, κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο που η κίνηση στην περιοχή είναι αυξημένη.

Πηγή: https://www.kostv.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο σας επιτέλους περνετε μια πρωτοβουλία!! Αυτό έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια τα δέντρα που είναι δίπλα στον δρόμο έχουν γίνει πλέον επικίνδυνα!!

  2. Ο δρομος ευαγγελιστρια ζια, μετα την ασφαλτοστρωση εγινε πολυ καλος.
    Αλλα κατα τη γνωμη μου πρεπει να γινει διανοιξη.
    Το εργο ειναι μεγαλο, ας το δουν ο δημος με την περιφερεια!!

  3. Δεν παίρνετε και μία άδεια να μπαλωσετε και καμιά τρύπα;
    Πέρυσι έσκισα λάστιχο στην ίδια λακούβα η οποία έχει μεγαλώσει.

  4. Τα δένδρα κόβονται στο ύψος 0.60 πόντων από το έδαφος. Με αυτά τι θα γίνει; Μπορεί να γίνει κάποιο ατύχημα. Μήπως το Δασαρχείο να τα δει και να κοπούν συριζα με το έδαφος

  5. Θεοδοση ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΠΛΩΣ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΟΙΚΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ
    ΔΕΝ ΚΛΑΔΕΥΕΤΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΣΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

  6. Καλα τα πηγατε. Παρανομια μεχρι αηδιας για αλλη μια φορα.

    1) Ξεκινησατε πετσοκοψατε 1002 δεντρα (τουλαχιστον) σε ολο το νησι, αφαιρεσατε μοναδικη σκια για τους επισκεπτες αλλα και τους κατοικους του νησιου.
    2) Υποβαθμισατε την ποιοτητα ζωης
    3) Ο μηνας ειναι Απριλιος, ψαξτε την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2009/147, και το αρθρο 5. Ανοιξη σημαινει αφιξεις αποδημητικων πουλιων, περιοδος αναπαραγωγης κ.α. Εσεις ειστε οι υπαιτιοι και αλλη μια φορα εκτος χρονου.
    4) Που πανε αραγε τα ξυλα? Γιατι νομιζετε οτι κοβουν τελειως τα δεντρα? Για να μην ξαναβγαλουν φυλλο κ κλαδι, να περασουν προσεχως να τα αποτελειωσουν, να παρουν τα ξυλα κ να ματσωσουν το €
    5) Μιζες με τα συνεργεια κλαδεματος. Κλαδεμα δεν κανουν, γεωπονο δεν εχουν, βαζουν ανειδικευτο προσωπικο να κοβει οτι βρει. 0 ενσυναισθηση για τη βλαβη που προκαλουν, μιας κ συνηθως ειναι ατομα που δεν «πονανε» το νησι και το πως το καταντουν.

  7. Συνεχεια:

    6) Ολα για το βωμο των χρηματων συγκεκριμενων ατομων, για να μην πω και ψηφοθηρια…

    Κατα τα αλλα, περαστε απο Καρδαμενα, εξω απο το γηπεδο μπασκετ, ο δρομος ειναι χειροτερος απο κατσικοδρομο.
    Περαστε απο Αλυκες, πανε τα φορτηγακια του Δημου με κοσμο εκει και «φιδιαζουν»
    Περαστε ξανα απο Αλυκες, απο παραλια, δειτε τι βρωμα υπαρχει, περναει ο κοσμος και μιλαει για τους «Κωους» τους βρωμιαρηδες.
    Περαστε ξανα απο Αλυκες, κοσμος πεταει τα μπαζα-σκουπιδια των επιχειρησεων τριγυρω σε αυτο το πανεμορφο μερος, μολυνωντας το περιβαλλον
    Παλιο λατομειο Πυλιου, χωματερη, σκουπιδια, φωτιες
    Κεντρο ανακυκλωσης, τεραστια οικολογικη καταστροφη, ολοι οι θαμνοι τριγυρω ειναι γεματοι με πλαστικες σακουλες, αρκετες απο αυτες φτανουν κ την Καρδαμενα. Προσεχως και στο αλατι που χρησιμοποιειτε…

    Θα μπορουσα να συνεχισω, πονεσαν τα χερια μου να γραφω.
    Δυστυχως «μικρυνατε» το νησι.
    Συγχαρητηρια…

  8. Σ αυτές τις περιπτώσεις λέμε καλύτερα να κοπούν 20 δέντρα από το να καούν 100000 δέντρα πολύ σωστά κάνουν και πρέπει να γίνουν και διανοιξεις δρόμων άμα φίλε φυσιολατρη θες να σωθεί το δάσος και ο κόσμος!!! Προχωράτε με έργα είμαστε μαζί σας μήπως και σώσουμε το δάσος και τις περιουσίες των ανθρώπων που βρίσκονται εκεί!!!

  9. Που ειναι οι οικολογικες οργανωσεις.να δεθουν να κανουν μηνυσεις. Μονο τα συνεργεια του δημου ξερουν να κυνηγουν και να καταγγελουν. Σηνειωτεο ο δημος εκδιδει αδεια μικρης κλιμακας.

  10. Προς ανώνυμο προφανώς είσαι άσχετος και δεν διάβασες ότι το δασαρχειο έβγαλε άδεια; Ο μόνος αρμοδιος φορέας για να γίνει αυτή η πράξη είναι το δασαρχειο!! Ούτε ο Δήμος Ούτε η Πυροσβεστικη μην δημιουργείς εντυπώσεις!!!

  11. Με τέτοιους δρόμους δεν ήμαστε ποτέ και πουθενά ασφαλείς!! Καμία λακούβα θα κλείσετε τουλάχιστον κάποια στιγμή?
    Αποψίλωση λέγεται όταν κόβουμε ένα δέντρο, να ξέρουμε και τι λέμε! Και το καλό που σας θέλω να μην αφήσατε, έτσι όπως φαίνεται στο βίντεο, το κάτω κομμάτι του κορμού δίπλα στον δρόμο να εξέχει!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ