Στη Λέρο ο Γ.Νικητιάδης τη Μ.Δευτέρα. Συνέχεια της περιοδείας στο Βόρειο Συγκρότημα Δωδεκανήσου

0
3558

Στη Λέρο ο Γ.Νικητιάδης τη Μ.Δευτέρα. Συνέχεια της περιοδείας στο Βόρειο Συγκρότημα Δωδεκανήσου

 

Τη Λέρο επισκέφθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου ο Γιώργος Νικητιάδης Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής και τ.Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, συνεχίζοντας την περιοδεία του στο Βόρειο Συγκρότημα Δωδεκανήσου.

Ο κ. Νικητιάδης συναντήθηκε με το Δήμαρχο Λέρου Τιμόθεο Κωττάκη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναπτύχθηκαν τα θέματα που απασχολούν το νησί με κυριότερο αυτό της υγείας και της στελέχωσης του νοσοκομείου.

Σε πολιτική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας στην οποία παρευρέθηκαν φίλοι και υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, ο κ. Νικητιάδης αναφέρθηκε στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, ενόψει ευρωεκλογών. Όπως σημείωσε ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής το ΠΑΣΟΚ και οι Σοσιαλδημοκράτες εκφράζουν μία Ευρώπη με κοινή εξωτερική πολιτική και ευρωστρατό έτσι ώστε η ΕΕ να αποκτήσει ουσιαστικό ρόλο στην παγκόσμια γεωπολιτική σκηνή. Παραλλήλως οι ευρωπαίοι σοσιαδημοκράτες υποστηρίζουν μία Ευρώπη με έντονη κοινωνική πολιτική.

Αναφερόμενος στην εσωτερική πολιτική και οικονομική κατάσταση, ο κ. Νικητιάδης, ως υπεύθυνος του ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα οικονομίας με την ακρίβεια να αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα Ελληνικά νοικοκυριά. Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου τονίζοντας τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για καταπολέμηση της ακρίβειας που είναι η μείωση των συντελεστών ΦΠΑ σε βασικά είδη, τη μείωση των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης, την ενίσχυση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και την ενδυνάμωση των καταναλωτικών οργανώσεων. Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Νικητιάδης αναφέρθηκε στην κρίση θεσμών στην οποία έχει περιέλθει με ευθύνη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη το πολιτικό σκηνικό στη χώρα, με βάση και το ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου.

Το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας ο κ. Γιώργος Νικητιάδης παρέστη στον Όρθρο της Μεγάλης Τρίτης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Λέρο.  Σήμερα Μεγάλη Τρίτη ο κ. Νικητιάδης θα επισκεφθεί το νοσοκομείο Λέρου και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης που υπάρχει στο νησί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ