Θεοδόσης Νικηταράς: Ο Γιάννης Καλέργης θα πλαισιώσει το ψηφοδέλτιο της νίκης

33
16188

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο Γιαννη, εισαι καλό παιδί και βοηθάς πολύ κόσμο!!! Το μόνο σίγουρο: Η παράταξη αυτή, δεν είναι αντάξια σου!!!! ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙΣ ΠΟΛΥΣ!!!!

  2. Άρχισαν τα όργανα σήκω από τη θέση σου. Προεκλογικά όργανα εννοούμε έτσι;;

  3. @@@@ιες.Ακομα δεν ειδες τιποτα.Υπομονη.Θα σας κανει ο νικηταρας να πειτε το δεσποτη παναγιωτη.

    • Η miranta έχει τα χέρια της δουλεύει και τρώει.Δηλαδή αυτός είναι ο στόχος του Νικηταρα να βγει να μας δείξει;Ωραιος.

      • Ποιός δουλεύει; εσύ;; Χαχαχαχααα!!! Μάλλον μας δουλεύεις αφού όλη μέρα το μόνο που κάνεις είναι να πληκτρολογείς για να σχολιάσεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αναρτηθεί στην Aegeanews (είσαι ειδήμων σε όλα). Έτσι απασχολείς τα χέρια σου, όχι δουλεύοντας. Εκτός αν κάποιος σε πληρώνει για να σχολιάζεις οπότε…. ναι, δουλεύεις σκληρά. Για αυτό δεν μου κλείνεις ραντεβού; Επειδή δεν έχεις χρόνο και όχι επειδή δεν με θέλεις;

  4. ΕΔΩ ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ,ΧΑΣΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ; ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ;; ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ,ΒΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑ.ΤΕΛΕΥΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ-ΙΔΡΩΜΕΝΟΙ.

  5. Τα μηνύματα που παίρνουν τους καταδικάζουν. Για αυτό βιαστικά βιάστηκα ανακοινώθηκε αυτός που οι πάντες γνώριζαν την υποψηφιότητα του.

  6. για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 10.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!……..….

  7. Ο ένας αρχιτέκτονας στο επάγγελμα ο άλλος μεσίτης. Δεν νομίζω για χρειάζεται επεξήγηση του θέματος.

  8. Καντε υπομονή έρχονται εκπλήξεις από τον Γιώργο που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!!!! υπομονή 2 μηνάκια ακόμα και δεν θα ξέρετε από που σας ήρθε!!!

  9. Το ψηφοδέλτιο της ήττας, της ανάθεσης του κολλητού, του αρπακόλλα, της ελιάς και των «φαραωνικών» έργων.. αλήθεια με το τρίτο δημοτικό τι γίνεται;;; Η εργάρα αυτή η πολυδιαφημισμένη! ΜΑΥΡΟΟΟΟ

  10. ΘΑ ΔΟΣΕΙΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  11. Έχουμε μπροστα μας μια σαιζόν κρίσιμη για πολλούς.Η πόλη μας έχει τα χαλια της.Τα χωριά αγνοούνται.Εκτός από κάποιους χορτοταπητες που πουλάει κάποιος γνωστός ΤΙΠΟΤΑ.Τι έχουμε από την άλλη;Ανακοινώσεις υποψηφίων.Έλεος.Ο κύριος υποψήφιος συμφωνισε σε ποιο ακριβώς πρόγραμμα του δημάρχου;

  12. Γιαννάκη τι α θέλεις τώρα αυτά , θα καείς αν και είσαι καλό παιδί και δεν κάνεις ΄΄΄΄΄΄. Η τοπική πολιτική έχει ΄…….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ