ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ 7 νέα οχήματα & μηχανήματα έργου στη ΔΕΥΑΚ | Εκσυγχρονίζει το στόλο της. Σε όφελος δημοτών και τοπικής οικονομίας

38
1088

7 νέα οχήματα & μηχανήματα έργου στη ΔΕΥΑΚ

Εκσυγχρονίζει το στόλο της. Σε όφελος δημοτών και τοπικής οικονομίας

 

Ενισχυμένη σε εξοπλισμό, εκσυγχρονισμένη στις λειτουργίες της, ισχυρή στις δράσεις και διεκδικήσεις, η ΔΕΥΑ Κω υλοποιεί τον προγραμματισμό της για την στήριξη της τοπικής οικονομίας και των συνδημοτών μας.

Σήμερα, Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κώστας Ζαχαρός παρουσίασαν τα επτά (07) νέα οχήματα που ενισχύουν το στόλο της, συνολικής δαπάνης 322.648€, που καλύφθηκε από ίδιους πόρους της επιχείρησης.

Για πρώτη φορά η ΔΕΥΑΚ μετά από πολλά χρόνια απόκτησε μηχανήματα έργου.

Έναν φορτωτή εκσκαφέα με συμπληρωματικά εξαρτήματα για την εκτέλεση διαφορετικών εργασιών (όπως: σφυρί, δύο κουβάδες διαφορετικού  διαμετρήματος, παλαιτοφόρο) και έναν υδροστατικό φορτωτή πλάγιας ολίσθησης BOBCAT.

Παράλληλα, συμπλήρωσε τον στόλο αυτοκινήτων με δύο ημιφορτηγά διπλής καμπίνας, δύο ημιφορτηγά μονής καμπίνας και ένα κλειστό ημιφορτηγό τύπου VAN.

Η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ, με σχεδιασμό σε όλα τα επίπεδα, εκσυγχρονίζει την επιχείρηση για την αύξηση της παραγωγικότητας, για τη βελτίωση της ποιότητας έργου, σε σύγχρονες και ασφαλείς συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους.

Με προγραμματισμό για μεγάλα έργα σε όλο το νησί, ενισχύει τις υποδομές και στηρίζει την ανάπτυξη του τόπου μας.

Παράλληλα, υλοποιεί καθημερινά, έργα με αυτεπιστασία που αντιμετωπίζουν προβλήματα των συνδημοτών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Η ΔΕΥΑΚ συνεχίζει στην ίδια πορεία. Επιπλέον προσθήκη νέων οχημάτων και μηχανημάτων αναμένεται και μέσα στο 2022.

38 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αυτοκίνητα τριων χρόνων μάζεψαν για να φωτογραφηθούν! Και τα παρουσίασαν σαν καινουρια!!! Απατεωνες!!!!

      • Μπες πάλι στην τρύπα σου και κρυψου, τα αυτοκίνητα ήρθαν αρχές του 2021. Έργο Ζαχαρου, το ίδιο και τα μηχανήματα. Επιτέλους γίνονται εργα και δεν μένουν στα λόγια!

    • Οπου και αν πας….
      Προβλεπω τον Ζ… να ξεπερναει σε ψηφους τον Τεο…
      Εδω κοντεψε να περασει τον …..
      ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΣΑΣ!!!
      ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ!!!

    • ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΓΧΑΡΩ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

      ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.ΠΑΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 95%ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ.ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ,ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ,ΠΟΥΛΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΒΛΕΠΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ;ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ,ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ,ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.

  1. Έρχονται τσεκουριες στο νερό. Θα τα πληρώσουν ακριβά οι δημότες τα μηχανήματα. Εδώ αλλάξαν τα ρολόγια /υδρομετρητες και μας τρέλανε ο λογαριασμός που ήρθε. Ήταν δυόμιση φορές παραπάνω από το κανονικό που έρχεται. Η απάντηση της ΔΕΥΑΚ ήταν ότι δεν γνωρίζουμε γιατί συνέβη αυτό και ότι οι μετρητές καταγράφουν και τη σταγόνα. Δεν ήταν μόνο σε μένα αλλά πρόχειρα στην γειτονιά που ρώτησα, ήταν το ίδιο σε άλλους 6 γείτονες.

      • Όταν ξυπνήσεις θα εχει πεταξει το πουλακι. Βγες μια βολτα να ακουσεις τι σας σουρνουν ακριβοπληρωμενε γραφια.

    • τον λογαριασμό μαζί θα τον πληρώσετε ή θα μετακυλίσει σε τιμολόγια;
      Καρφώνεσαι αλλά και ομιλείς με επιχειρήματα …γλυκοπατάτας .

      • Μην λες ανακρίβειες φερέφωνο του πρώην… Πάει για μειώσει το τιμολόγιο της Δευακ τους επόμενους μήνες…εδώ είμαστε να τα δούμε

        • Θα τα δούμε παπαγάλε...όπως είδαμε τόσα και τόσα έργα με βάση τον...

          ..κοπανιστό αέρα.

  2. ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΑΡΗ.ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 30ΧΡ ΚΑΙ ΟΛΟ ΖΗΤΑΝΕ ΜΑΘΕ ΝΑ ΛΕΣ Κ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ

    • Ήταν παραγγελία του πρώην με τον Κιαρη 3 εκατομμύρια ευρώ… Τα χρήματα ήταν διαθέσιμα για έργα ύδρευσης σε Κεφαλο Καρδαμενα Αντιμάχεια και τα κάνανε ρολογακια στην πόλη της Κω! Η μάσα του αιώνα! Βγες Ζαχαρέ και πες τα

  3. για αυτό όπου και να πάω ακούω καλά λόγια για το δήμαρχο μας. Άξιος, 20 χρόνια θα σε βγάζουμε δήμαρχο

  4. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ…….ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ……. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΝΑ ΒΑΛΗ ΦΡΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΥΜΗΖΟΥΝ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

  5. Βγάλανε προχθές μια φωτογραφία και δημοσίευσαν το φορτωτή χωρίς το δήμαρχο και έγινε χαμός.Όποτε σήμερα επανήλθαν με καινούργιες φωτός με το δήμαρχο.Τελικά.. Δεν έχει πάτο το βαρέλι.

  6. Μας έχουν τρελάνει με τους λογαριασμούς του νερού και όπως είπαν και άλλοι παραπάνω η απάντηση τους είναι ότι τα παλιά ρολόγια δε μέτραγαν σωστά … ας το δούνε λίγο σοβαρά το θέμα αν θέλουν να τους ξαναψηφίσει ο κόσμος

  7. ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΟΧΗΑΜΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ,
    ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΡΩΘΗΚΕ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 3Κ ΣΤΟΝ ΑΜΠΑΒΡΗ ΣΤΟ 2 ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΡΥΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 5 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΤΟ ΣΡΩΣΙΜΟ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΡΩΝΕΙ

  8. ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ Κ ΑΝΗΦΟΡΑ ΤΟΥ 295 ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΠΙΣΣΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ

  9. Η επιχείρηση χρειαζόταν χρόνια ανανέωση στόλου τόσο σε μηχανήματα έργου όσο και σε αυτοκίνητα της υπηρεσίας! Μια παράκληση όμως είναι ντροπή για τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚ που χρησιμοποιούν τα δικά τους οχήματα για να μεταβούν στο εργοτάξιο η στη βάση τους στον Αμπάβρη να υπάρχουν άτομα απ την ίδια την επιχείρηση που να παίρνουν τα οχήματα στο σπίτι και να κάνουν ακόμα και προσωπική χρήση αυτών εκτός υπηρεσίας! Τα οχήματα μηδενός εξαιρουμένου πρέπει να βρίσκονται στην βάση τους η στο εργοτάξιο τους! Γνωρίζουμε πολύ καλά ποίοι είναι πότε κάνουν χρήση των οχημάτων και ας μην κοροϊδευόμαστε μάτια έχουμε όλοι και βλέπουμε!

    • Δεν υπάρχει καμία εντολή απ τα γραφεία που να λέει ότι τα οχήματα πρέπει να είναι στα σπίτια τους…. και αν υπάρχει ζημιά γιατί πρέπει να γίνονται διακρίσεις και ο ένας υπάλληλος που δεν έχει όχημα της υπηρεσίας σπίτι του να πάρει το δικό του όχημα να πάει στον Αμπάβρη και οι άλλοι να παίρνουν της υπηρεσίας και να μην καίνε καύσιμα απ τα δικά τους οχήματα; Για να μην πω ποιοι είναι γιατί εσύ για να λες κατι τέτοιο η είσαι ένας από αυτούς η τρως και εσύ από πουθενά! Για να μην αρχίσω να λέω που χρησιμοποιούν οχήματα και εργαλεία της ΔΕΥΑΚ για να κάνουν υδραυλικές εγκαταστάσεις σε ξενοδοχεία κ.λ.π

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ