Αν δεν ήταν το βυτιοφόρο μπορεί να θρηνούσαμε θύματα… (ΒΙΝΤΕΟ)

4
10448

Χαρίκλεια Χριστοφή

Αν δεν ήταν το βυτιοφόρο μπορεί να θρηνούσαμε θύματα… Αυτόπτης μάρτυς ο επαγγελματίας οδηγός κ. Ήλιος μας διηγείται το  περιστατικό με την πτώση δέντρου πάνω στο διερχόμενο βυτιοφόρο της ΔΕΥΑΚ.

Σκηνή και εικόνες που πραγματικά κόβει την ανάσα αν σκεφτούμε τι θα γινόταν αν ήταν το σχολικό που ακολουθούσε ή άλλο ΙΧ, πεζοί κλπ στο συγκεκριμένο σημείο την ώρα της πτώσης του θεόρατου δέντρου.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ντροπή για το δημο!Τα περισσότερα δεντρα στην περιοχή πρεπει να αφαιρεθουν!Ειναι επικίνδυνα, εχουν σηκωσει πεζοδρόμια..δηλαδη φαίνονται τα περισσότερα οτι στην επομενη μεγαλη κακοκαιρια θα πεσουν κι αλλα!Δημοτική αρχη πουθενα στο θεμα αυτο!!

  2. Ναί μας αξίζει να έχουμε θύματα !!!
    Όταν ακούμε τον κάθε ΑΣΧΕΤΟ ψευτοοικολόγο που χωρίς καμία γνώση επι του θέματος λέει όχι στο κλαδεμα των δεντρων, και μεις σάν κότες τον ακούμε….

    • Πρώτον δεν τον άκουσε κάνεις είπε απλά μια γνώμη δεύτερον δεν είπε να τα κλαδευσουμε είπε άλλο πράγμα διάβασε ξανά το άρθρο χωρις να βιαζεσαι και τρίτον μας «αξίζουν θύματα»?? Είσαι άνθρωπος εσύ με αυτό που ειπες; ότι και να γίνει λαθος αξίζει τον θάνατο η τον τραυματισμό ανθρώπου;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ