Κως: Έπεσε δέντρο πάνω σε βυτιοφόρο της ΔΕΥΑΚ στο ύψος του ξενοδοχείου Blue Lagoon City

30
38380

Πτώση δέντρου σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος του ξενοδοχείου Blue Lagoon City.
Το δέντρο ξεριζώθηκε λόγω σαθρώτητας του εδάφους , ιδιαίτερα μετά τις χθεσινές βροχοπτώσεις και έπεσε πάνω σε βιτυοφόρο της ΔΕΥΑΚ, με τον οδηγό να βρίσκεται μέσα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί (εκείνη την ώρα περνούσαν μάλιστα από το σημείο και σχολικά λεωφορεία)..
Άμεση ήταν η επέμβαση από την υπηρεσία Πρασίνου-Καθαριότητας, σε συνεργασία με το εργοτάξιο του Δήμου Κω, ενώ στο σημείο βρέθηκαν αμέσως ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης, ο τοπικός σύμβουλος Μανώλης Καματερός και ο τεχνικός σύμβουλος του Δημάρχου Πέτρος Πετρής.
Ο κ.Καμπουράκης σε δηλώσεις του στο Kos Tv, αναφέρει πως στο επόμενο διάστημα θα απομακρυνθεί άλλο ένα δέντρο, το οποίο ο γεωπόνος έκρινε ως επικίνδυνο, ενώ στο πρόγραμμα είναι να γίνει κάτι ανάλογο και στην Αρτεμησίας, για να κυκλοφορεί ο κόσμος με ασφάλεια.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

30 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μράβο στο ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, τρελαίνετε με τα πανύψηλα δέντρα, ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΒΕΙ....

      Δεν δίνει άδεια κοπής για κανένα ψηλό δέντρο, ακόμα και ξερό… όλα τα θέλει ΤΡΙΩΡΟΦΑ.

      • Τι να σου κάνει το ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ από την ΟΛΑΝΔΙΑ,;;; το ΜΙΣΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ σε ΤΑΞΕΙΔΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ.

        Τώρα θα ξεσκιστούμε σε τουρισμό, πήγαν για αναψυχή ένα καράβι ΑΣΧΕΤΟΙ… Έκραζαν τον ΚΥΡΙΤΣΗ
        για τα ταξιδάκια του και αυτοί μόλις πέρασε η πανδημία ΠΗΓΑΝ να ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙΑ… μιλώντας αγγλικά τύπου ΤΣΙπΡΑ με χαμόγελα στην Έκθεση τουρισμού της Ουλτρέχτης…

        • Με την σημερινή τιμή των καυσόξυλων όλο το κουρμπέτι, θα τσεπώσουν χιλιάδες ευρουλάκια.

        • ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ για ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ......

          Ένα καράβι ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ που δεν μιλάνε γλώσσες για ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙΑ στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ…. και να ομιλούν κουνώντας το κεφάλι. ΟΛΟΥΣ όμως ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΚΑΪΣΑΡΛΗ που ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ 12 ΜΕΡΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ – ΜΑΣΑΣ και ΨΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΡΗΝΟ 100 ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΥΚΟΥ…

    • ……Η αληθεια ειναι πως δεν γνωριζουν απο κλαδεμα!
      Τα κλαδευουν στραβα και συν του οτι γερνουν οι κορμοι…..ο νομος της φυσικης! Πεφτουν!
      Τα δεντρα ειναι στην ηλικια μου!
      Κοψτε τα ολα !!!

    • Τι θα πη κόψτε τα! Δικά σου είναι! Περιποίηση θέλουν!, και καταπράσινος ο τόπος? Αλλα από ειδικευμένος που γνωρίζουν κλάδεμα! Όχι, πονάη δόντι! Κόψη κεφάλι!

  1. επικίνδυνη κλήση επικίνδυνη κλήση έχετε πάρει εσείς μαζί με το κοψιμιο σου!! Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει κ.αντιδημαρχε ο λαός θα δώσει την απαντηση

  2. επιτέλους μας αρέσει το πράσινο αλλά όχι όταν είναι επικίνδυνο όλα τα δέντρα είναι για βγάλσιμο τι περιμένετε να θρηνούμε ζωή για να το καταλάβετε…
    αφήστε τις φωτογραφίες και πιάστε δουλειά πριν να είναι αργά τρέμει το φιλικά ροή μας σε όλους τους δρόμους που διασχίσουμε….τι σας αρέσει ακριβώς στα πελώρια δέντρα????

  3. <> Για καινούρια βυτιοφόρα εξ άλλου θα πληρώσουμε εμείς τα κορόιδα.
    Στην Αρτεμισίας κάθε τρεις και λίγο πέφτει και από ένα δέντρο… Πρέπει όντως να σκοτωθεί κάποιος πρώτα και μετά να απομακρυνθούν τα επικίνδυνα δέντρα?

  4. ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΑΛΕ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΓΕΡΙΚΑ, ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΩΝ.

  5. Όταν κόβουν ένα Δένδρο βγαίνετε όλοι και σχολιάζετε γιατί να κόβουν τα δένδρα,τώρα πάλι σχολιαζετε

  6. Θα το πω ακόμη μια φορά είναι ντροπή να λέτε ότι η Κως είναι ο τρίτος προορισμός στην Ελλάδα και γίνονται αυτά τα πράγματα να έχετε πεζοδρόμια και να μην μπορούν να περάσουν τα καροτσάκια το ίδιο ισχύει και για τα αναπηρικά αμαξίδια να πρέπει να βγει στον δρόμο έξω
    Μόνο ντροπή

  7. κυριε καμπουρακη.
    ολοι γνωριζουμε την δουλεια που κανεις, και μακαρι οι προηγουμενοι δημαρχοι να ειχαν εναν καμπουρακη, που να ενεργουσαν και να δουλευαν οπως εσυ.
    παρε μια αποφαση, να κοπουν ολα τα γερικα τα επικινδυνα, και στη θεση τους να φυτευτουν νεα. κανενας δεν προκειται να σε κατηγορησει, εκτος απο τους συνηθεις….

    • Ειναι βλάκες οι προηγούμενοι.Δεν βάζανε και αυτοί οδοντοτεχνίτες που ξέρουν από Δασονομεία και γεωπονία.

  8. Καταστρέφουν την ισορροπία των δέντρων με το άγριο κλάδεμα με αποτέλεσμα το αντίβαρο των ριζών να μην αντέχει και να πέφτουν τα δέντρα. Υγιή και μεγαλύτερα δέντρα στα δάση δεν πέφτουν.

  9. 6 δέντρα σε λιγότερο από ένα χρόνο νομίζω είναι πάρα πολλά.Παρτε απόφαση γρήγορα.Μην θρηνήσουμε θύματα και αρχίσετε να λέτε: κρίμα,καλο παιδί, καλό ταξίδι, καλό παράδεισο….. Τελειώνετε γιατί βλέπω να παίρνει ο κόσμος τα αλυσοπρίονα και να τα κόβει.Παρεπιπτοντως στο ζαχαροπλαστείο Βούρος στην διασταύρωση της Βενιζέλου και Κοραή, το δέντρο ακουμπά και κρατιέται πάνω στην οικοδομή.Εαν πέσει θα πλακώσει τους θαμώνες.Τελειωνετε,ο πολύς κόσμος και η λογική απαιτεί, κόψιμο και αντικατάσταση με άλλου είδους δέντρα…..

  10. και περιμένετε την miranta, θα σας δώσει λύση σε όλα. Χρυσαυγίτες, φασίστες, Βελοπουλαιϊκοί.

    • Τα άτομα που αναφέρεις είναι από την ίδια πάστα.Απλά βάζουν διαφορετικά ονόματα σαν τους κουκουλοφόρους της χούντας ένα πράγμα.Μην δείξουν το πρόσωπο τους.

  11. κ.Καμπουράκη αλήθεια τι περιμένετε ,να γίνει πρώτα το κακό και μετα να παρέμβετε??
    Μεσα σε ένα χρόνο είχαμε την πτώση στην ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΣ 3 δέντρων πευκών και ευτυχώς δεν θρηνήσαμε κανένα συμπολίτη μας .Δηλαδή τι περιμένετε ήθελα να ήξερα και δεν τα κόβεται , έστω αυτά τουλάχιστον που έχουν πάρει επικινδυνη κλήση.!!! Η διαδρομή πλέον απο την Αρτεμισίας είναι άκρως επικινδυνη για όλους τους πολίτες του νησιού…!!!! Φίλε Σταμάτη επιτέλους πάρε την ευθύνη με κάθε κόστος και κόψε επιτέλους αυτά τα δέντρα πριν ειναι πολύ αργά….!!!

  12. Ρε φίλε ασε και καμία κάμερα!!! 24 ωρες μαζι σου την εχεις την Δημοτική τηλεόραση !!! Εχεις ξεπεράσει και τον Γεωργαλη!!

  13. Γιατί αυτά τα δέντρα? …… Σας λέει κάτι αυτό? Και τι έχει πίσω από τα δέντρα? Αυτό που θα δωθεί για επέκταση… η σε κάποιο άλλο κοινό φιλικό πρόσωπο! Να δουλέψουμε όλοι μαζί, οι δικοί μας!

    • Είπα και εγώ που είναι ο ψεκασμένος δεν θα σχολιάσει;Οι Εβραίοι είναι από πίσω και οι Μασόνοι.Μπορεί και οι καπιταλιστές για να κτυπισουν την εργατική τάξη.

  14. I agree, when visiting from UK, we have also commented on the fact that the trees are in the middle of footpaths making you to have to walk in the roads. I do like the trees to though.

    • Αφού καταλαβαίνεις το αθρο στα Ελληνικά ,γιατί απαντάς Αγγλικά;Να εντυπωσιάσεις;Σκέψου Ποδο γελείο είναι να γράψω εγώ Ελληνικά σε ένα Αγγλικό site.Όποτε βγάλε συμπερασμα πως φαίνεσαι εσυ.

  15. Από την αρχή της Βενιζέλου έως τη μαρίνα θέλουν όλα κόψιμο και όχι μόνο αλλά σε όλη την πόλη. Δεν υπάρχει ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΟ. Δεν φταίει βέβαια μόνο ο δήμος αλλά και οι οικολόγοι που δεν αφήνουν να τα κόψουν. Ας κινηθεί ο δήμος νομικά για την αποζημίωση του οχήματος και οι γονείς των παιδιών που ήταν στο σχολικό που περνούσε για ψυχική οδύνη κατά των οικολόγων γιατί τα δέντρα είναι γερασμένα και είναι επικίνδυνα. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα.

  16. Από θαύμα δεν θρηνούμε κάποιο θύμα στην συγκεκριμένη οδό…Αργά η γρήγορα αν δε λάβουν κάποια μέτρα θα γίνει ζημιά…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ