Δήμος Κω: Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στον δρόμο προς το Αμανιού, συνεχείς οι παρεμβάσεις σε όλο το νησί

12
4093

Δήμος Κω: Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στον δρόμο προς το Αμανιού, συνεχείς οι παρεμβάσεις σε όλο το νησί

Πηγή: KOS TV

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυκλοφορεί κάνεις από εσάς σε κεντρικούς δρόμους;
    Αυτοί που κάνουν τα μπαλώματα θέλουν σεμινάρια τους το έχετε πει;

  2. Ο κεντρικός δρόμος που συνδέει το Μαρμάρι με το Τιγκάκι που είναι σε μαύρο χάλι πότε θα το πάρουν απόφαση να το φτιάξουν σωστά και όχι με μπαλώματα που σε 3 μήνες (το πολύ) έχουν φύγει και εμφανίζονται και πάλι οι λακκούβες; Το χειμώνα έλεγαν ότι έχει δημοπρατηθεί η ασφαλτοστρωση του υπόψιν δρόμου αλλά μόνο μπαλώματα έκαναν!ΥΓ. Δεν μιλάω καν για τους παράδρομους του εν λόγω δρόμου! Θα φάτε και εσείς μαύρο στις εκλογές να το θυμάστε!

    • Αν θυμάμαι σωστά έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση το συγκεκριμένο έργο τουλάχιστον έναν χρόνο τώρα! Το μόνο που έκαναν ήταν να κλείσουν 2-3 τρύπες!

  3. Ο δημος ειχε αγορασει μηχανηματα για πληρης ασφαλτοστρωσεις (για να μην εχει αναγκη εργολαβων) απολογηθειτε γιατι δεν τα κανετε χρηση κυριοι? αλλα ξαφνικα ολα παροπληστηκαν για να αρχισουν οι οργανωμενες δουλειες με τους εργολαβους πληρως ανατιμολογημενες καθε φορα οι δρομοι της πολης ειναι πεδιο βολης Θεοδοση ξυπνα μπορει να μας δουλευεις αλλα σου ετοιμαζουμε τετοια νιλα ολη δικη σου θα ειναι στις εκλογες…εχεις αφησει να ρημαξει το νησι

  4. Βρε τι λέει το άτομο.Τελικά έχουμε δήμαρχο;Όλοι οι επισκευτες είχαν την Απορια αν το νησί έχει δήμο η είναι στον αυτόματο.Ναι ρίξε λίγο πίσσα αν και πολύ να ρήξεις κάτι λίγοι μήνες μείνανε να πας σπίτι σου να ξαναφτιάξουμε το νησί μας.

  5. μια χαρα δημαρχε συνεχισε ετσιολοι ευχαριστημενοι ειναι αλλα εξωφλουν γρεμματια ,τι να κανουν;

  6. σαν τη μούρη σας έγινε η άσφαλτος στο αμανιού προεκλογικός αγώνας είναι αυτός
    εύχομαι να ξυπνήσει ο κόσμος και να σας στείλει σπίτι σου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ