Μ. Γιωργαλλής: Ωρίμασαν πλέον οι συνθήκες και ήρθε η ώρα για μια νέα γενναία απόφαση | Δίκαιο το αίτημα για κλείσιμο του δρόμου στο Τιγκάκι

31
2682

Ωρίμασαν   πλέον οι συνθήκες   και  ήρθε η ώρα για μια νέα  γενναία  απόφαση .

Δίκαιο  το  αίτημα  επαγγελματιών   στο Τιγκάκι  για κλείσιμο  του  δρόμου  κατά τις απογευματινές  έως  βράδυνες   ώρες .

Στηρίζω   απόλυτα  την  πρόταση  των  επαγγελματιών   ως  πρόεδρος  Κοινότητας  Ασφενδιού  και  θα έρθει  ως  θέμα   στην  επόμενη  συνεδρίαση   της Κοινότητας   όπου και θα πρέπει  να γνωμοδοτήσουμε .

Κατά  την  διάρκεια  που βρίσκονταν  σε εξέλιξη  η  κατασκευή  του έργου  έγινε  άτυπα ένα πιλοτικό  πρόγραμμα  και  αυτό  λειτούργησε  θετικά  έτσι  ώστε  να υπάρχει  μια πλήρη εικόνα  για το πώς  κινούνται  ελεύθερα  οι  τουρίστες  σε όλο το μήκος  του  δρόμου  με ασφάλεια  και  παράλληλα  της  συνθήκες  εκείνες  για μια διαφορετική   πολιτιστική  εικόνα ενός αναβαθμισμένου  χώρου.

Ένα  πιλοτικό   πρόγραμμα  που πρέπει  να συνεχιστεί  από σήμερα  έως  31/10/22 για το κλείσιμο  του δρόμου  από τις 6 μμ απόγευμα έως  2 μμ. Έτσι   ώστε την  επόμενη τουριστική  σεζόν  να είναι σε πλήρη  εφαρμογή.

Ωρίμασαν  πλέον οι συνθήκες  ιδιόκτητων  για παραχώρηση  οικοπέδων  περιμετρικά  από το Τιγκάκι  και με ένα  υγιές  ταμείο   που έχει στην  διαθέσει  του ο Δήμος  Κω   το Τιγκάκι  αξίζει   κάτι  περισσότερο  και  πρέπει  η δημοτική  αρχή  να ανταποδώσει   τα χρήματα  τα οποία  αφήνουν   στο ταμείο  οι επαγγελματίες  της περιοχής .

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ    ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ   ΜΙΧΑΛΗΣ

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και από πού θα περνάνε τα αυτοκίνητα για την παραλία θα πετάνε;;αντί να ανοίγετε δρόμους για αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας τους κλείνετε;;πόσο παραλογισμό πια θα αντέξουμε ντόπιοι και ξένοι κρατώντας τον χάρτη θα πογυρίζουμε;;για συνέλθετε..αρκετά πια μας κουρασατε….

  2. Καλα πιο Μιχαλη μου τα εχεις κανει θαλασσα. Μολις βγήκε ο Δημαρχος και μιλησε για το δρομο…θυμήθηκες τη πεζοδρομηαη. Εντωμεταξυ ησουν και εισαι απων.

  3. ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΑΛΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ? ΩΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΗ ΠΕΤΟΥΣΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΣΟΥΝ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣΑΛΕΙΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ…

  4. Οι συνθηκες ωριμασαν καποιοι αλλοι οχι. Ετσι ευκολα κλεινει ο δρομος Μιχαλακη μου? Τι ειναι παπακι να το βαλεις στην αυλη σου. Ο δημαρχος.ειναι εδω και 10 μερες στο χωριό και μας εχει πει ολη τη διαδικασια που χρειάζεται για να γινει κατι τέτοιο. Εσυ απλα ασχετος και επικινδυνος.

  5. Καλώς τον και ας δεν άργησε και πολύ!!Αυτή η δημοτική αρχή είναι πολύ μπροστά για να της υποδυκνύεις τι πρέπει να γίνει!!!Εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ευχαριστείς τον Δήμαρχων όλων των Κώων για τις επιλογές του που αναβαθμίζουν το Τιγκάκι!!Επίσης σαν πρόεδρος Ασφενδιού να εξηγήσεις στους πατριώτες σου να έχουν υπομονή και πολύ κατανόηση για το τι γίνεται και τι θα γίνει από τον Οκτώβριο και πέρα!!

  6. Μιχάλη μην τα λες αυτά γιατί δεν θα μπορείς να περάσεις κάτω…. όχι πως έχεις εμφανιστεί όλο αυτό το διάστημα στα μέρη μας! Πρόσεχε τί λές και χωρίς να ξέρεις τι θέλουμε εμείς σαν επαγγελματίες

  7. Τι μας λες ρε μιχαλακι; Από πότε ξέρεις εσύ τι θέλουμε; Θυμήθηκες ότι γίνεται ένα έργο και λές να κλέψουμε λίγο από την δημοσιότητα

  8. Η συμπεριφορά σου είναι όμοια με Προεστού κατσαπλιά..μην προκαλείς και αυτές οι αποφάσεις είναι χουντικού περιεχομένου..δεν σε δικαιοδότησε η πλειοψηφία των χρηστών της οδού,παρά μόνο μονομερή συμφέροντα.
    Και κάτι ακόμα…ας προσέξει και ζυγίσει καλά ο επόμενος πολιτικός ‘στάβλος’ , επειδή μόνο κακό αυτούς κάνεις

  9. Ωρίμασε ωρίμασε χαχαχαχχαχα ωρίμασε χαχαχαχαχαχα ωρίμασε χαχαχαχα Ωρίμασε χαχαχαχα τι είναι ρε οι συνθήκες μπριζόλα ? Πες έκανε το έργο ο Νικηταράς έκανε μια ανάπλαση ένα πεζόδρομο και τώρα μπορούμε να συζητήσουμε για πεζοδρομιση μην φοβάσαι πες την αλήθεια ότι κοιμόσουν όρθιος και δεν ήξερες καν ότι θα γίνει το έργο. Μυαλό δεν έχεις για τα απλά πήρες και αποφάσεις να κάνεις το έργο να υλοποιηθεί και στο τέλος να προτείνεις κιόλας επειδή Ωρίμασε η μπριζόλα και την πεζοδρομιση του.

  10. ΑΥΤΟΣ ///////////// ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ aegeanwes ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΔΑΥΤΟΝ.ΜΑΣ Κ,Ο,Υ,Ρ,Α,Σ,Ε.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ.ΑΝΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ !!!

  11. ότι θημασε χαίρεσαι δεν μπας στο Μαστιχάρι για κανένα μπανάκι και παράτα μας που έχεις και ιδέα από το τινκακι .και να θυμάστε έρχονται η εκλογές και μετά θα τα πούμε καλά …… και κάτι τελευταίο πες του Κυρίτση του καινούργιου σου φίλου Πάλλη ο νικιταρας θα βγει.τετελεστε Μιχαλάκη

  12. μαζέψτε τον. κάπου γράφει ΄΄άτυπα, πιλοτικό πρόγραμμα-κατά τήν διάρκεια τού έργου.΄΄; προσωπικά έψαχνα νά βρώ δρόμο ώστε νά βγώ στήν πλατεία…μέσα από χωράφια. τά ταξί από πού ;από τά μποστάνια;άν θέλω νά πάω στήν παραλιακή ,πώς θά γίνει;

  13. πασοκ, χρυση αυγη, συριζα, καισαρλη, κυριτση, νικηταρα, ξανα κυριτση, νεα δημοκρατια, και ξανα πασοκ. σταματα και μη σαρτας ποδω ποκει, γιατι μας ζαλισες. ασε για αλλους να αποφασιζουν . εσυ ωριμασαν οι συνθηκες για το σπιτι…

  14. Πιλοτικό κλείσιμο του δρόμου !ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΖΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ απευθύνομαι σε εσένα που του γράφεις τις ανακοινώσεις…. Ρε φίλε έχω ρίξει τόσο γέλιο πραγματικά κάθε φορά περιμένω και την επόμενη ανακοίνωση σου. Δεν σου κάνω πλάκα μας κάνεις και γελάμε και ξεχνιόμαστε από τα πρόβληματα. Ρε τους ατιμους δεν παίζονται. από αύριο στο δρόμο θα φωνάζω ο πιλοτικος. Χαχαχαχχαχαχαχα

  15. εάν είχες λίγο τσίπα θα είχες παραιτηθεί και θα πήγαινες σπίτι σου αλλά ο μισθός του προέδρου, η αυτοπροβολή και ο εγωισμός σου δεν θα σε αφήνουν! θα σε παραιτήσει ο κόσμος σε λίγο καιρό κάνε υπομονή!

  16. Σταμάτα ρε Μιχάλη, σταμάτα επιτέλους! Κουρασες!!! Κατάλαβε επιτέλους οτι κάπου, κάποτε πρέπει όλο αυτο να σταματήσει!!! Οχι πως οι άλλοι ειναι καλύτεροι σου, όχι, αλλά ειναι άλλα φρουτα!! Ειναι επαγγελματίες απατεώνες και ψευτές, ενω εσύ υπήρξες απλώε ενα θύμα τους που εκμεταλλευτηκες περιστασιακά κάποιες συγκυρίες… Σταμάτα το τώρα , οσο ειναι ακόμα καιρός πριν σε πάρει τελείως απο κάτω! Κοιτά τη δουλεια σου και την οικογένεια σου και τέλος!

  17. Ωρίμασαν πλέον οι συνθήκες …Ποιες συνθήκες ωρίμασαν;;;;σταμάτα να γράφεις ότι βρίσκεις στο google…
    μιλάς σας νυν πρόεδρος??γιατί πλέον αντιδράς σας πρώην είσαι στην αφανια δεν φτάνουν οι φωτογραφίες φίλε Μιχάλη.Το ότι τα τσούγκρισες με τον νυν δήμαρχο όπως άλλωστε είχες κάνει κ με τον πρώην δεν λέει κάτι!!Έχεις εκλεγεί από τους δημότες για να επιτελέσεις κάποιο έργο.Έχεις εκλεγεί να είσαι στις επάλξεις ,όσο «πόλεμο» και να δέχεσαι όπως λες σκοπός σου είναι να ενώσεις τους δημότες , να κλείσει ο δρόμος πολύ ωραία με τι υποδομές??άλλα λόγια να αγαπιόμαστε για εσωτερική κατανάλωση και κουβέντες καφενείου.Να λέτε την αλήθεια τι μπορεί να γίνει και τι όχι και εαν μπορεί πως μπορεί?

  18. Ωρίμασαν και οι ντομάτες.ατε σπίτι 🏡 που ασχολείσε ακόμα με την πολιτική.εγω λςο να ασχοληθείς με το άλμα επί κοντώ……….

  19. Με αυτά πού λες Μιχάλη μου μας στέλνεις αδιάβαστους, ας κλείσουμε και το μαρμαρι και το μαστιχαρι μέχρι τον Οκτώβριο, και ας κάνουμε αερωγεφυρες να περνάνε αυτοκίνητα λεωφορεία ταξί ενοικίαζωμενα!Βρεεε τι θα ακούσουμε ακόμα!

  20. Πρέπει να κλείνει τώρα ακούς έντονα τα λάστιχα των αυτοκινήτων όταν μπήκαν τα αυτοκίνητα στον δρόμο εξαφανίστηκαν οι άνθρωποι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ