Δήμος Κω: Τα φώτα στο Ζηπάρι και ο όλως «τυχαίως» εξαφανισμένος πρόεδρος

6
4581

Τα φώτα στο Ζηπάρι και ο όλως «τυχαίως» εξαφανισμένος πρόεδρος 

 

Ο άνθρωπος που επί δυόμιση χρόνια έπλεκε το εγκώμιο της δημοτικής αρχής Νικηταρά για τις παρεμβάσεις υποδομών και βελτίωσης στο Ασφενδιού, αναρτώντας καθημερινά ο ίδιος επαινετικές φωτογραφίες, αποφάσισε, όπως όλοι γνωρίζουν, να αλλάξει σε μια νύχτα στρατόπεδο.

Αυτομόλησε σε αυτούς που μέχρι τότε τον καθύβριζαν.

Αιτία;

Το γεγονός ότι άτομο του πολύ στενού του περιβάλλοντος, μεταφέρθηκε εργασιακά σε άλλη θέση.

Ξαφνικά, τα πάντα «άλλαξαν».

Τώρα, το γεγονός ότι η Κέφαλος φωτίστηκε μετά από πολλά χρόνια, ενόχλησε σφόδρα τους καθοδηγητές του και προφανώς τον ίδιο, που προσπαθεί να δώσει διαπιστευτήρια ως αντάλλαγμα υποψηφιότητας του στις επόμενες εκλογές.

Διάλεξε λοιπόν  να μιλήσει για το Ασφενδιού.

Όμως, θα έπρεπε να θυμηθεί ότι πριν δυο χρόνια, μετά από μια τεράστια περίοδο αδράνειας των ανθρώπων στους οποίους δίνει τώρα τα διαπιστευτήρια του, όταν άναβαν τα φώτα σε όλο το Τιγκάκι, στο Μαρμάρι, στη Ζιά, ήταν η δημοτική αρχή Νικηταρά που το έκανε.

Σήμερα, που όλως τυχαίως, κατεβαίνουν «περίεργα» οι ασφάλειες τις νυκτερινές ώρες στο Ζηπάρι, εκείνος είναι επίσης «τυχαίως» εξαφανισμένος ως πρόεδρος.

Τα συμπεράσματα στους δημότες.

Το επόμενο διάστημα, όπου ο κεντρικός δρόμος Ζηπαρίου θα φωτιστεί με τεχνολογία led, πάλι ο κ. Γιωργαλλής θα βρει να πει κάτι, καθ΄ υπόδειξη των ανθρώπων που τον χρησιμοποιούν.

 

Γραφείο Τύπου

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν κάποιοι ντρέπονται με τη δουλειά τους… να ξεβολευτούν για να πάει κανένας άλλος!..
    Γκε-Γκε???

  2. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ……..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕ.Ε ΠΟΥ ΗΤΑ ΝΕ Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ

  3. Τον πρόεδρο δε μπορεί να τον κουνήσει κάνεις μεχρι τέλος της τετραετίας,Οπότε? ? Θα παίζει στο δήθεν δήμαρχο και δε θα λέει κουβέντα!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ