Δήμος Κω: Κέφαλος – για την ασφαλτόστρωση του δρόμου στον Άη Γιάννη

6
5323

Κωμικές ανακοινώσεις του κ. Κυρίτση, προ του αδιεξόδου του

 

Το να λιάζονται στην πλατεία της Κεφάλου τα στελέχη της «Δύναμη Αλλαγής», για να παρακολουθούν πότε θα περάσουν τα μηχανήματα ασφαλτόστρωσης του δρόμου στον Άη Γιάννη, και αυτό να το μετατρέπουν σε δελτίο τύπου ως πρόβλεψη ότι «τώρα ξεκινάει», αγγίζει τα όρια του γελοίου και της ιλαροτραγωδίας.

Είναι συνηθισμένοι βέβαια σε τέτοιες τακτικές, αφού στα χρόνια της καλοπέρασης τους στη διοίκηση του Δήμου, δεν έχουν να δείξουν κάτι αξιοπρόσεκτο στην Κέφαλο, μόνο προβλήματα άφησαν πίσω τους.

Τους ενοχλεί η αλήθεια, γιατί ο κατάλογος έργων του Δήμου μας είναι μεγάλος, με έργα σε εξέλιξη, σε όλο το νησί.

Για να μην αγχώνονται ας πάρουν τον κατάλογο, να τον παρακολουθούν, να ενημερώνονται και να μην οδηγούνται σε κωμικές καταστάσεις με τις ανακοινώσεις τους.

 

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πόσους ιερομόναχους έχει η μητρόπολη
  παρόντες χωρίς μονή και αυτή που είναι εκτόςτων οριον

 2. τα έργα στην Κέφαλο, φτάνουν μέχρι την πίσσα και την αλλαγή λαμπών !!!
  Το Καμάρι είναι σε άθλια κατάσταση !!! Εκεί πρέπει να δοθεί το βάρος στην αναβάθμισή του, ώστε να γίνει στα πρότυπα μαρίνας, παρόμοια και στην Καρδάμαινα !!!

 3. Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου θυμιανου παραπολυ ωραίο μέρος

 4. Κύριοι, δεν μιλάμε για ασφαλτόστρωση αλλά για πασάλειμμα κυριολεκτικά !!!! Να πάτε να δείτε τα έργα σας!!!! Ηδη έχει αρχίσει και χαλάει σε κάποια σημεία γιατι προφανώς η προεργασία ήταν λάθος!!! Σε ενα δύο χρόνια θα είναι χειρότερα απο χωματόδρομος!!!! Μπράβο!!! Άξιοι!!!

 5. Πότε έγινε η ασφαλτόστρωση? Σε ποιό τμήμα του δρόμου?
  Θυμάμαι μόνο ένα άρθρο με τον εξής τίτλο: «Προετοιμασία για ασφαλτόστρωση» και από τότε πέρασα από εκεί (πριν καμιά 10αρια ημέρες) και στην ουσία το μόνο που είχε αλλάξει, ήταν να περάσει φορτωτής για να στρώσει λίγο το χώμα. Χωματουργικά μηδέν! 3Α – όπως όταν γίνεται μια κανονική ασφαλτόστρωση (και όχι πασαλειματα για φωτογραφίες) – φυσικά δεν είχε στρωθεί!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ