Κέφαλος: Αντικατάσταση φωτιστικών – Γ. Κοκαλάκης: Έργο πραγματικό στην Κέφαλο έχει να γίνει εδώ και 2.5 χρόνια

66
5342
Αντικατάσταση φωτιστικών στους δρόμους εισόδου και εξόδου που οδηγούν στο χωριό της Κεφάλου.

– Γιώργος Κοκαλάκης, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κεφάλου: Έργο πραγματικό στην Κέφαλο έχει να γίνει εδώ και 2.5 χρόνια.

πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

66 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάνω στο παζάρι έχεις παρά πολλές λάμπες που δεν ανάβουν εδώ και πολλά χρόνια.. Καλό θα είναι να ανάψουν κ αυτές..

    • ΑΠΟ ΤΣΙΠΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΩΡΓΟ. ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ,ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ.ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΚΟΨΥΧΟ ΕΜΠΛΕΞΕΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ …..ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ,ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟ.ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.ΟΧΙ ΑΛΟ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΑΡΑΛΑΓΗΣ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΣΥΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΤΕΤΙΟΥΤΥΠΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ.

  2. Ενώ επί σφυρικοφακισμου γινοταν εργα με το τσουβαλι.Κανε καμια αλη δουλεια ,γιατι δημο δεν θα ξαναδείτε στον αιώνα τον απαντα.Αμαξι του δήμου να το εχουμε αγκαζε ΤΕΛΟΣ.Να κανεις και εσύ τον σραυρο σου που ξεγκρεμειστικαν οι απερχομενοι,ακατονομαστοι,μισησμενοι, ταξιδιαρηδες,τσ…..φακ…..,κατ…… @@@@@λονια,και πάει λέγοντας.Να γιατί σου λεωνα βρεις αλη δουλεια να κανεις.Ο δήμος έγραψε Νικηταρά για πολλλλλλλα χρονια.

  3. Πεστα πρόεδρε προχώρα και εμείς είμαστε μαζί σου που ήρθαν πάλι να πουν ευχαριστώ ο ένας στον άλλο να φωτογραφηθουν ,και να πουν ότι έκαναν έργο θα φάτε μαύρο που δε το πιστεύετε νούμερα

    • Εάν κύριε βρισκομουν στην θέση σου θα ντρεπόμουν.Ψαξε και λίγο να μάθεις το γιατί.Εκτος και αν είσαι αναίσθητος.Αλα και αναισθητους εκλεγμενους οι κεφαλιανοι και οι πολίτες του νησιού τους διαγραφουν.

  4. Ευτυχώς κόψανε η εργάτες γιατί ο πρόεδρος έκανε καταγγελία στους εργάτες που ήρθαν να φτιάξουν της λάμπες… Για τον λόγο? Επειδή δεν τους έφερε αυτός και τους έστειλαν από την κω…. Ντροπή αντί να λέτε δόξα το θεό που κάτι είναι και αυτό…. Σταματήστε αυτή την γκρίνια και κάντε κάτι…. Μόνο λόγια.. Πράξεις 0 όλοι σας όχι μόνο αυτή η παράταξη….

  5. Επιτελους να αλλαξει η εικονα του χωριου μας. Ειχαμε να δουμε συνεργειο στο χωριο πανω απο 5 χρονια. Μπραβκ στους κοινοτικους συμβουλους

  6. Μιλαει για θυμο και αγανακτηση ο προεδρο του χωριου.μας. θα γελασουν και τα τσιμέντα πραγματικα. Εργο.μηδεν προσφορα μηδεν απλα ανυπαρκτος.
    Στεφανε συνεχισε μαζι με τον Αντωνη για το καλυτερο στο χωριο μας.

  7. Συγχαρητηρια για τα φωτα στο λιμανι και στο βεντσιναδικο του Αντωνουρη μεχει τη πλατεια. Δειτε λιγο και το θεμα της ασφαλτου πισω απο το δημοτικο. Σας ευχαριστω.
    Πρόεδρε σεβασμος στους μεγαλυτερους σεβασμος στον εργαζομενο που δουλευει στα 15 μετεα υψος.

  8. Proedre na trexeis me tosh taxythta sto xwrio epeidh toy nikhtara vazoyn fatal essay lathes. Tha eprepe na esai ergatikos kai epiteloys na matheis ti shmainei sevasmos

  9. ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΖΑΝ ΣΎΓΧΡΟΝΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!!! ΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΑΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΙΓΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΖΑΤΕ

    • ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑ. ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΑΝΕ. ΨΩΝΙΟ.

  10. Το παραδοξο….. οσο δεν γινοταν τιποτα ατο χωριο ο προεδρος ειχε καταπιει τη γλωσσα σου. Βολευοταν!!!! Τωρα που η ενημερωση απο τους κοινοτικους συμβουλους στα εργοταξια Αντιμαχειας και Κω ειναι αμεση ο προεδρος μιλαει για συνεργασία. Μιλαμε για το απίστευτο. Ο Δήμος βαζει φωτα και ο προεδρος ενοχληθηκε. Στέφανε, Διονυσια,Αντωνη,Νικολα προχωράτε για το χωριο. Ο κοσμος βλέπει

  11. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΕΦΑΛΟΣ

  12. Προεδρος για ρουσφετια προεδρος για τους δικους μας και ολοι οι αλλοι να πανε να ……
    Ευτυχως για εμας βαζουν φωτα ευτυχως τα εφεραν αλλοι ευτυχως τα τοποθετησαν αλλοι δυστυχώς προεδρε σου πηραν το παιχνιδακι σου. Τις λαμπες,το καλαθι τα ρουσφετια.

  13. Ο προεδρος ετοιμαζεται δευτερη συνεχομενη χρονια να κανει το μεγαλυτερο αναπτυξιακό εργο του χωριο μας. Το ασπρισμα τοιχο της……………… Οι κεφαλιανοι γνωρίζουν

  14. 70 νεα φωτιστικα σε μια μερα οσο ναναι πονεσαν το προεδρο του χωριου. Βεβαια ο προεδρος τα ηθελε στο γραφειο του για να κανει τα δικα του ρουσφερια. Δημαρχε προχωρα πολυ καλα κανατε και δεν του δωσατε ουτε λαμπα

  15. Το χωριο εχει επιτελους φως,οαο και να μην ηθελε ο προεδρος το χωριο εχεις φως.
    Δειτε λιγο το δρομο μετα το γηπεδο σπαμε τα αυτοκινητα μας. Τοσα εουσφετια του προεδρου θα ειχαμε στρώσει δυο μεγαλους δρομους.

  16. Σεβασμός στους μεγαλύτερους και κυρίως στους εργαζόμενους. Συνεργασία με τους εκάστοτε Αντιδημάρχους και κοινοτικούς συμβούλους για το καλό του χωριού σου. Αν νομίζεις ότι εσύ ξέρεις τη σημασία αυτών τότε ήμαστε χαμένοι από χέρι σαν χωριό.

  17. Παντελο εισαι δυναμη στα ψηλα και μεγαλος παιχτης ο Γιαννης στα χαμηλα. Σε δυο μερες φωτισατς το νησι και απεναντινσας ειχατε το προεδρο του χωριου.
    Προεδρος-εργαζομενοι 0-2 Συνεχιστε και μη φοβαστε αυταρχικες συμπεριφορες.
    Δημαρχε προχωρα

  18. Συγνώμη μια διευκρίνηση θα ήθελα, όντως έκανε καταγγελία ο πρόεδρος στους εργαζόμενους που έκαναν την δουλειά τους?? Όντως έβριζε τους πάντες (με ακατανόητα εσχρόλογα) επειδη έφεραν φωτιστικά στο χωριό του?? Αν ισχύουν αυτά κίνδυνος-θάνατος, κινδυνεύουμε όλοι…Δήμαρχε κάνε κάτι….

    • Ο ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ ειναι μονο λογια. Τοσα χρονια στο λιμενικο ταμειο εργο ΜΗΔΕΝ.
      Πεντε χρονια στην κεφαλο ο πρωην εργο ΜΗΔΕΝ!!
      Επρεπε ναρθουν ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΝΔΡΟΣ με τον ΜΠΑΜΠΗ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ, για να αλλαξει η μορφη στο λιμανι!!!
      Το μονο που κανει ειναι να βγαινει σαν να ειναι το ….. του πρωην και να σκουζει.
      Μαλλον καταλαβε οτι ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ θα σαρωσει και αυτος δεν εχει καμμια ελπιδα!!!

  19. Το υφακι αλλα και η γλώσσα του σώματος δείχνουν τι ανθρωποι ειναι.
    Αν ειχαν υψηλοτερο IQ θα έβγαιναν να διαφημισουν την αλλαγη των φωτιστικών. Τι εκαναν;; τσακώθηκαν με ολο το κόσμο εβρισαν δημοτικους υπαλληλους συγχωριανους επειδη απλα εκαναν τη δουλεια τους.

  20. 5 χρονια κυριτσης δεν μπηκε μια πετρα.πανω στην αλλη. Το μονο εργο ηταν ιδιωτη και ο τρεχει τωρα να του δωσει δημοτικο οικοπεδο για μεζονετες. 2.5 χρονια με νικηταρα σιγουρα δεν εγιναν αυτα που θα ηθελαν. Η απαντηση ομως είναι αυτή η σημπεριφορα που θελει να κανει κουμαντο στο χωριο βρίζοντας τους κεφαλιανους. Κριμα για ενα νεο παιδι κριμα.

    • Να σου θυμησο εγω : 1 στροφή παπαλεξανδρατου 2 δρόμος σταυρια 3 τσιγγουρα 4 τοιχίο στου Ματσου 5 κάγκελα λιμάνι 7 σκάλες προς λιμάνι 8 τοιχίο Μαρία εστιατόριο 9 δρόμος Αγίου Ιωαννη μεχρι άσπρη πετρα 10 γεφύρια εξω στα ελληνικά. Τα υπόλοιπα θα τα αναφέρω την επόμενη: Κ δεν εχω σχέση με πολιτικά απλα παρακολουθώ!!!! Πείτε μας τωρα και τα δικά σας

  21. Κοκκαλακη, θυμασαι ενα εργο κυριτση τα 5 χρονια στην κεφαλο; να σου θυμισω τοτε που ησουν λιμενικο ταμειο, εσυ, δεν εκανες τιποτα.
    Και το λιμανι στην πολη ειχε ενα μεγαλο σχισιμο απο το σεισμο και εσεις βαλατε παρκε δυο μηνες πριν τις εκλογες.
    Περασες τωρα να το δεις? Αχρηστοι εισασταν.
    Μονο για καλοπεραση που ακομα γελα ο κοσμος!!!
    Νομιζεις τα ξεχασαμε?

  22. Βρε γιωργακι δεν πηρες ειδηση οτι ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ θα παρει 70%? Μονο εσυ σκουζεις ετσι. Χαλαρωσε!!!

  23. ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!!
    Ο ΕΝΑΣ ΠΑΙΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ …. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!
    ΕΙΣΤΕ … ΤΡΑΓΙΚΟΙ!!!!!!

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΟΥΝ!!!

  24. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΑΖΑΝ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ!!!
    ΟΙ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

  25. Στεφανε να βαλετε φωτα και στο δρομο απο γηπεδο προς λιμανι. Συγχαρητήρια, αργησατε να καταλάβετε τι πολεμο κανςι στο χωριο ο προεδρος μας.
    Καλιο αργα παρα ποτε

  26. Προχωρά και άσε το παιδάκι στον κόσμο του και καλά κάνετε και δεν το υπολογίζετε γιατί ούτε μια λάμπα δεν θα άλλαζε!! Ένα μεγάλο μπράβο φυσικά και στα παιδιά από Αντιμαχεια Οκ ο ένας ποια μετά από τόσα χρόνια είναι δικός σας.. Συνεχίστε έτσι παιδιά και ο κόσμος βλέπει και κρίνει δεν είναι χαζός.

  27. Ρε Γιώργο είναι έργο η δεν είναι?? μας μπέρδεψες αρχίζεις με θυμό και λες δεν είναι έργο είναι συντήρηση, και μετά λες ναι είναι έργο και καλός γίνετε, (αυτό έλειπε να πεις ότι κακός γίνεται) και αναρωτιέμαι αυτή η συντήρηση ( αφού έτσι θες να την λες) γιατί δεν έγινε επί κυριτση εποχή ?? Λέω τώρα εγώ..

  28. Αυτή της δημοτικής αρχής νομίζουν ότι έκαναν εργα και συγχαίρει ο ένας τον άλλον??? Που ζουν δεν ακουν το κόσμο πόσα παράπονα έχει?? Μας δουλεύουν μου φενεται με της δήλωσης τους δημόσια! Ποίους προσπαθούν να πείσουν????

  29. Που βρέθηκαν αυτοι η σύμβουλοι της δημοτικής αρχής και κάνουν παρελάσεις στα κανάλια?? Τον κόσμο δεν τον ακούνε?? Πηγαν να δουν αγροτικούς δρόμους?? Ας πάνε και μετα να δω πόσο υπερήφανοι είναι,

  30. Καλός χρυσός ο φωτισμός αλλά βρε παιδιά της δημοτικής τηλεόρασης…6 ομιλητές για 50 λάμπες?! Λογικά όταν γίνει η φωταγώγηση του επαρχιακού θα βγάλει κάνα διάγγελμα και ο Μητσοτάκης!!!

  31. Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΠΑΒΡΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΡΥΠΕΣ Κ ΦΘΕΙΡΕΤΕ.ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ Κ ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ.ΕΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

  32. Σταματήστε καλός ήτανε στο λιμενικό ταμείο ! Έκανε ένα μηδενικό πέντε χρόνια αλλά όταν λέμε μηδέν μηδέν ούτε μια λάμπα στο λιμάνι δεν άλλαξε ! ……..είναι έργο αλλά δεν είναι έργο και τελικά ήταν αλλά εγώ είπα ότι δεν την ότι τελικά ήταν έργο! Κλαμαααααα

  33. Να σας θυμήσο τα έργα Κυριτση εγω : 1 στροφή παπαλεξανδρατου 2 δρόμος σταυρια 3 τσιγγουρα 4 τοιχίο στου Ματσου 5 κάγκελα λιμάνι 7 σκάλες προς λιμάνι 8 τοιχίο Μαρία εστιατόριο 9 δρόμος Αγίου Ιωαννη μεχρι άσπρη πετρα 10 γεφύρια εξω στα ελληνικά. Τα υπόλοιπα θα τα αναφέρω την επόμενη: Κ δεν εχω σχέση με πολιτικά απλα παρακολουθώ!!!! Πείτε μας τωρα και τα δικά σας μεχρι τώρα!!!!

  34. Τουλάχιστον οι προηγούμενη έφεραν και Μπηγα και καθάρισαν το λιμάνι εσείς που είστε?? Να τα λεμε και ολα

  35. Δεν παω με κανεναν… τρεχει πανω κατω …ναι ωραια… αποτελεσμα…αφου τρωγεστε γενικα ποιο εργο θα καταφερετε… λυπαμαι που εχουν την νοημοσυνη των ανθρωπων τοσο χαμηλα και λενε αυτα που λενε…μας κοροιδευουν κιολας….ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ… ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ , ΟΙ ΚΩΟΙ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ…ΕΝΑ Σ….ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Κ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ… ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ..ΚΡΙΜΑ ..

  36. Κυριε Γιωργο., τι θα κανετε για την καθαριοτητα που σχολειου στο νηπιο… πηγαινετε μια βολτα 8.15…και αν συμφωνειτε με αυτη την κατασταση… μιλαμε για την υγεια των παιδιων…φοιτούν 51 παιδια και πηγαινετε να δειτε αθλιες καταστασεις… βρητε μια λυση… δεν λεμε για ανακαινιση αλλα για καθαριότητα… να πηγαινει η καθαριστρια το πρωι.. βρητε εσεις μια λυση…

    • Ο αντιπρόεδρος των σχολικών επιτροπών τι κάνει γι’αυτο; Από την Κέφαλο δεν είναι;
      Έχει ενημερώσει κάποιος τον πρόεδρο;
      Το να γράφουμε εδώ ένα ανώνυμο σχόλιο δεν λύνει το πρόβλημα!

  37. Γιωργάκι η κακία σου πάει το χωριό μας πίσω … έρχονται τα συνεργεία και τα διώχνεις … το έχεις κάνει πολλές φορές … και απορώ με το θράσος σου και γιατί κάποιος δε σε βάζει στη θέση σου …

  38. Κεφαλιανοί ξυπνάτε … είναι η πέμπτη φορά που έρχονται συνεργεία στο χωριό σας και ο προεδράρας σας τα στέλει τα μπρος επίσω … …………………….

  39. Κυρίτση μάεψέ τον τον Γιωρκάκι γιατί ε νοά … μιλάμε ότι είναι αλλού το άτομο … δε σέβεται ΚΑΝΕΝΑΝ …….Μπλιαχ

  40. Στους κάμπους και στις θάλασσες το μπούα δεν πατώ … ……………… αυτό σε τσατίζει και βγάζεις κακίες αγοράκι

  41. Θέλεις να μιλήσουμε ανοιχτά ;;; Δώσε μου το οκ και θα τα πούμε όλα στον αέρα … γιατί αν δεν μπορούν οι πολιτικοί του νησιού και ο επικεφαλής της παράταξής σου να σου επιβληθούν εγώ μπορώ … είσαι το κακό του χωριού …

    • Σου το δίνω το οκ!
      Δευτέρα κανονίζω συνέντευξη να τα πούμε στον αέρα θα έρθεις;
      Το κινητό μου το έχεις!
      Αν έχεις το θάρρος πάρε με!

  42. η παρακμή του Kos TV, για αλλαγή 50 φωτιστικών, συνέντευξη από 2 αντιδημάρχους και 4 στελέχη του δήμου !! Για το αυτονόητο δίνεται τεράστια δημοσιότητα !!!
    Έχει δίκιο ο Πρόεδρος της Κεφάλου, που βγάζει θυμό !

  43. Προεδρε να σεβεσαι τους εργαζομενους.
    Μην κανεις οτι εκανε ο δικος σου ο ταξιδιρης στο δηρας που δεν τους πληρωνε λες και ο δημος ηταν μαγαζακι του

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ