Ιωάννα Ρούφα: Ενημέρωση των επικεφαλής των παρατάξεων και της γραμματείας του δ/σ

3
1214

Αγαπητοί συνάδελφοι, Γιώργο και Κική,

Σας θυμίζω ότι στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο (17/7) σε μια προσπάθεια να συναιτίσω την κυρία πρόεδρο ζήτησα να τηρηθεί ο κανονισμός λειτουργίας σε ότι αφορά την συνέχεια της συνεδρίασης μετά την αρχική απαρτία.
Δυστυχώς με έναν κατεξοχήν αντιδημοκρατικό τρόπο επέβαλε τη συνέχιση του συμβουλίου στις 10 το πρωί της 18ης Ιουλίου.
Είχαν συζητηθεί μόνο τα πρώτα θέματα της ημερήσιας διάταξης ενώ έπονταν θέματα για τα οποία ,τεχνηέντως, ήθελαν να αποφύγουν την κατάθεση ερωτήσεων και κριτικής άποψης  και που δυστυχώς μαρτυρούν την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει  ο δήμος.
Δήλωσα ότι κανείς εξ ημών δεν μπορεί να αφήσει την εργασία του και επέμεινα στην συνέχεια του δημοτικού συμβουλίου σύμφωνα με τα οριζόμενα από τον κανονισμό λειτουργίας του δ/σ.  (Δηλαδή στις 7μ.μ.)
Δήλωσα μετά την αλαζονική άρνηση της ότι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα παραστούμε στην τρίτη πρόσκληση εκτιμώντας ότι πρέπει να αντιδράσουμε στην εργαλειοποίηση αφενός, στην αποψίλωση της αντιπολιτευτικής άποψης αφετέρου.
Το αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής ήταν την επόμενη μέρα… μόλις 11 δημοτικοί σύμβουλοι στους 33 να πουν «Ναι» για να περάσει ένας μεγάλος αριθμός θεμάτων με συνοπτικές και σκοταδιστικού τύπου λογικές.
Ενόψει της αυριανής συνεδρίασης σας ενημερώνω ότι η παράταξή μας δεν θα  επιτρέψει ξανά αυτή την συμπεριφορά και θα τηρήσουμε όσα δηλώσαμε.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας είναι ένα εν εξελίξει οργανωμένο σχέδιο!
  Έχουν ήδη δώσει:300.000 ευρώ έδωσαν το 2020.
  800.0000 ευρώτο 2021 με απευθείας ανάθεση (τους προσέβαλε το deal)
  1,5 εκ. ευρώ θα διαθέσουν συνολικά για το 2023!
  Φαντάσου το πάρτι που έχουν κατά νου να κάνουν τα επόμενα 5 χρόνια…
  1,5 εκατομμυριάκια επί 5 χρόνια για ρώτα τον Καμπουράκη, ξέρει πόσα κάνουν;……………. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0oc3NDQAsM2ZztDAGmKbX1aWGcmee4fNkR8niPJ1GCvxTmydywWDCYTp5NnFNNuMbl&id=100048993305177

  • ΜΙΣΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.

   • γαλαζοαιματε μην τραυματιστείς και γεμίσεις τον σταύλο στον οποίο μεγάλωσες και συνεχιζεις να υπάρχεις με μπλε αίματα!!!!!!!!
    Γιδοτάγαρε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ