Δήμος Κω: Εκτός λειτουργίας οι οι φωτεινοί σηματοδότες στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη & Γρηγορίου Ε΄ και στον κόμβο της Μαρίνας

9
964

Εκτός λειτουργίας βρίσκονται οι φωτεινοί σηματοδότες στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη & Γρηγορίου Ε΄ και στον κόμβο της μαρίνας, λόγω βλάβης στο ηλεκτρονικό κύκλωμα του συστήματος σηματοδότησης.

Από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου βρίσκονται σε εξέλιξη οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση των βλαβών.

Κατά τη διάρκεια μη λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών ισχύει η κατακόρυφη και οριζόντια σήμανση των οδών.

Μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης οι διερχόμενοι, πεζοί και οδηγοί, καλούνται να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί για την ασφαλή διέλευσή τους.

 

 

Γραφείο Τύπου

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν έχω δει άλλους σηματοδότες πουθενά στο κόσμο που να έχουν τόσες πολλές βλάβες … Σκάρτο πράγμα πήραμε ;

  2. Είστε για γέλια και για κλάματα… εδώ και πόσους μήνες είναι χαλασμένα.. τώρα το πήρατε χαμπάρι ;; Εκτός και αν δεν βγαίνετε έξω από τα σπίτια σας όλοι και δεν βλέπετε.. δεν είδα όμως να πάτε εκεί να βγείτε φωτογραφία..

  3. Επειδή είναι επίκαιρο,δεν μπορούμε να κάνουμε πρόταση μομφής οι κάτοικοι της Κεφάλου κατά τού ανύπαρκτου Δήμου ;

  4. …και παρ’ όλα αυτά, το περισσότερο χρόνο δεν λειτουργούν. Να αναμένουμε Δελτία Τύπου και φωτογραφίσεις μόλις αποκατασταθεί για 358η φορά η ζημιά?

  5. Νόμιζα και εγώ ότι θα βγείτε φωτογραφίες με τα χαλασμένα φανάρια που είναι εδώ και πέντε μήνες. Και μπαίνω να δω και δεν είδα κανέναν σας.. είστε καλά; Ανησυχούμε που δεν βγήκατε φωτό με τα φανάρια μαζί.

  6. Εκτός τα φανάρια συμαζευψτε τα αυτοκίνητα…… υπάλληλος της …..έχει άδεια και έχει το αυτοκίνητο της υπηρεσίας στο σπίτι του ο δήμαρχος τη κάνει ο πρόεδρος δεν μιλάει μήπως να απευθυνθούμε στο υπουργειο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ