Ντίνα Σβύνου: Ξεπεράσαμε τις αφίξεις του 2020, με την Κω να κερδίζει το στοίχημα! (ΒΙΝΤΕΟ)

6
999
Ντίνα Σβύνου: Ξεπεράσαμε τις αφίξεις του 2020, με την Κω να κερδίζει το στοίχημα!

Τα επιδημιολογικά στοιχεία βάζουν σε κίνδυνο το υπόλοιπο της σεζόν…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι μας λες κυρια σβυνου. Το 20 ειμασταν κλειστοι και φετος που ανοιξαμε μπηκαμε μεσα. Και τις επιδοτησεις τιςπηραν τα μεγαλα.

  2. Εσείς μαντάμ δεν είσαστε σε προηγούμενη συνέντευξη που μόνο δεν κλαιγατε? Κίνηση 0,κόσμος 0 κτλ κτλ τελικά φούσκωσε η τσεπουλα και βγάζετε νέα δελτίο τύπου και συνέντευξη? Πραγματικά χριζουν άμεσα εκλογές στον κλάδο, είστε αναξιόπιστη

  3. Υπάρχει κόσμος και στα μεγάλα ξενοδοχεία και στα μικρά. Και τα μαγαζιά (εστιατόρια/μπαρ) δουλεύουν. Τα καλά και σωστά μαγαζιά δουλεύουν πάντα καλύτερα. Δεν θα πω ονόματα αλλά υπάρχουν και σήμερα μαγαζιά που αν δεν κάνεις κράτηση δεν βρίσκεις τραπέζι. Επιδοτήσεις πήραν αυτοί που δηλώνουν τζίρους. Μην περιμένετε να σας επιδοτήσουν τα μαύρα έσοδα. Ναι δεν είμαστε σαν 2019 αλλά είμαστε πολύ καλύτερα από το 2020. Όχι δεν θα καλύψουμε τις ζημιές του 2020 και να βγάλουμε και κέρδη. Αν επιβιώοουμε θα πούμε δόξα τω Θεώ.

  4. Κλαινε οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες!! Πηρανε πακετα, εχουν και λεφτα εξω!! Αλλοιμονο στο λαουτζικο!! Ερχεται μαυρος χειμωνας!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ