Κυριάρχησε ο Νίκος Παπανικολάου: Πρωταθλητής Ελλάδος Μουάιτάι στα 75 κιλά !!

3
5419

Κυριάρχησε ο Νίκος Παπανικολάου : Πρωταθλητής Ελλάδος Μουάιτάι στα 75 κιλά !!

Σε μια από τις πολυπληθέστερες κατηγορίες μέσα σε 24 ώρες πέρασε από ένα ματς δίχως να ανέβει ο αντίπαλος , ενώ νίκησε 2 αναμετρήσεις με εγκατάλειψη αντιπάλων σε 1ο και 2ο γύρο αντίστοιχα, καθώς επίσης πήρε μία μάχη στα σημεία.
Στον τελικό κατάφερε να επιβληθεί του έμπειρου και αξιόμαχου Στέφανου Παπαθανασίου.
Ο Παπανικολάου που έχει ξεχωρίσει στο kickboxing , κατάφερε και στο Muay Thai με την εμπειρία και τις ικανότητές του να φτάσει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο Νίκος θα παραμείνει στην Αθήνα το προσεχές διάστημα, κάνοντας τις προπονήσεις του υπό τις οδηγίες του προπονητή του κυρίου Νίκου Γκίκα, στο γυμναστήριο του αείμνηστου Γιώργου Μάλλιου στους Αμπελόκηπους προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα την προετοιμασία του ενόψει των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων του σε αγώνες στο εξωτερικό και 29 Απριλίου στο Γαλάτσι στο Olympic Stadium.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία αυτά τα «αθλήματα».Ο ένας να κτυπαει τον άλλο να τον κάνει να υποφέρει.Να θυμίσω οι κοκορομαχίες ,σκυλομαχίες κλπ έχουν καταργηθεί και απαγορεύονται αλλά συνεχίζονται μεταξύ ανθρώπων.

    • Ας κανετε μια ερευνα ποσα ατομα κατεστησαν αναπηρα απο τα κτυπηματα απο αυτο το ΕΥΓΕΝΕΣ ΑΘΛΗΜΑ. Καποιοι επιτηδιοι καταφερνουν και χρυσωνουν τα απαισια και απαραδεκτα. Δειτε (καμια σχεση βεβαια) την ομοφυλοφιλια την νομιμοποιησαν σαν «ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ» και οχι σαν διαστροφη. Το ιδιο και τα βαρβαρα και θανατηφορα κτυπηματα τα βαπτισαν «ΤΕΧΝΙΚΕΣ» αυτοαμυνας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ