«Ζητώ να τοποθετηθούν ευθαρσώς και όχι με μισόλογα, ή κατ’ ιδίαν, ο Δήμαρχος και ο Έπαρχος, οι Βουλευτές, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα στελέχη της ΤΟ Κω της ΝΔ»

77
1738

Αγαπητοί φίλοι,

Δημοσιεύθηκε η απόφαση του διορισμένου Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου για την απόδοση τιμών στον αποστάτη Μανούση στην οποία ανάγλυφα παρουσιάζεται η γελοιότητα και η ανικανότητα των πράξεων τους.

Ο διοικητής χωρίς τεκμηριωμένη εισήγηση,  χωρίς εμβάθυνση της σκοπιμότητας της πρότασης του και του αποτελέσματος που θα επιφέρει, εν μέσω συγκρούσεων με το επιστημονικού δυναμικό του νοσοκομείου που το κατηγόρησε ότι κλέβει τις υπερωρίες, εισηγείται την τοποθέτηση μιας πλακέτας προς τιμήν του αποστάτη Μανούση στον διάδρομο του νοσοκομείου,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του λέει ΟΧΙ (αυτό γράφει η απόφαση που δημοσιεύθηκε) και αποφασίζουν να βάλουν την πλακέτα μέσα στο Οφθαλμιατρείο! (πλακέτα γνωρίζουν και τα μικρά παιδιά ότι είναι παρόμοια με αυτές που προσφέρουν οι σύλλογοι στους φιλοξενούμενους 10 χ 15 πόντους)

Φαντάζομαι ότι είχαν συναίσθηση των πράξεων τους και είπαν για να μην στεναχωρήσουν τον διοικητή, ας την βάλουμε στο Οφθαλμιατρείο όπου η μεν οφθαλμίατρος, υποψήφια του ΠΑΣΟΚ θα την πετούσε, αλλά και στην χειρότερη περίπτωση δεν θα την διάβαζε κανένας αφού εκεί πηγαίνουν άνθρωποι με προβλήματα όρασης. Ακόμα και αυτοί δεν πίστευαν στην απόδοση τιμών!!.

Ο Διοικητής επιμένει και παρά την απόφαση του Δ.Σ για πλακέτα στο οφθαλμιατρείο  βάζει μια τεράστια μαρμάρινη πλάκα στη είσοδο του νοσοκομείου χωρίς, φανταζόμαστε, να ρωτήσει αυτούς που τον διόρισαν και αυτούς που εισηγήθηκαν τον διορισμό του.

Επιπολαιότητα; Ανικανότητα; Γελοιότητα; Ιλαροτραγωδία; ή στημένη εργολαβία;  Τώρα εξηγείται γιατί ένα από τα διαμάντια του νοσοκομείου μας, τον Νίκο Μαυροειδή,  αντί να τον διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού τον πέταξε στο δρόμο.

Και το χειρότερο. Αυτοί που έχουν την ευθύνη της διαφύλαξης της ενότητας της κοινωνίας μας, ο Δήμαρχος και ο Έπαρχος σιωπούν. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η ενότητα της κοινωνίας μας, τα θέματα της Δημοκρατίας και οι εξαγορές πολιτικών με τριάκοντα αργύρια σταματούν γι’ αυτούς στα φώτα, τους δρόμους και τα σκουπίδια…

Τα δε κομματικά στελέχη της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας που εισηγήθηκαν στον υπουργό τον διορισμό του, δεν θέλουν να μιλήσουν, για να μην πω ότι καλύπτουν, μια πράξη με την οποία διακυβεύεται η συνοχή της κοινωνίας μας και εξευτελίζεται το κόμμα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Του πρώτου πρωθυπουργού που είχε το θάρρος και την ευθύνη ως εκλεγμένος εκπρόσωπος ενός λαού να συγκρουστεί με τον βασιλιά, την Φρειδερίκη και τους βασιλικούς υποτελείς. Τον μοναδικό ηγέτη με τον οποίο καταργήθηκε ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ η ξενόφερτη βασιλεία.

Οι Δικηγόροι μας του Δήμου, που υποτίθεται ότι βάζουν πρώτα την νομιμότητα και την δικαιοσύνη δεν βλέπουν, δεν ακούν, δεν αντιλαμβάνονται ότι στο νοσοκομείο τα πράγματα δεν πάνε καλά; Ότι η πράξη του διοικητή είναι διοικητικά, πολιτικά και ηθικά διάτρητη;

Οι τοπικοί ηγέτες της μικρής μας κοινωνίας. Δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιστήμονες. Αυτοί που με τις πράξεις τους θα διδάξουν τους νεότερους. Αυτοί που έπρεπε να γνωρίζουν ότι η ιστορία διδάσκει, δεν διαγράφεται, ούτε παραχαράσσεται. Ότι τα τραγικά λάθη και τα εθνικά εγκλήματα δεν θάβονται γιατί δυστυχώς θα ξαναγίνουν. Ούτε αποδίδονται τιμές και δόξες σε προδότες της λαϊκής εντολής και μάλιστα με αντιπαροχή.

Προσωπικά θα συνεχίσω τον αγώνα μου, που στηρίζεται από την συντριπτική πλειονότητα των συμπατριωτών μου, που σχετίζεται με την ελευθερία και τη δημοκρατία, που αφορά την ενότητα της κοινωνίας μας που κατακτήσαμε από την μεταπολίτευση, μετά από αγώνες και θυσίες του λαού μας και τα τραγικά εθνικά αποτελέσματα στην Κύπρο.  Μια ενότητα που διακυβεύεται με μια ακαταλόγιστη πράξη και μας ξαναγυρίζει στα χρόνια του διχασμού, των βασιλικών πραξικοπημάτων και της προδοσίας έναντι τριάκοντα αργυρίων και υπουργικών θώκων.

Θα συνεχίσω από σεβασμό σε όσους είπαν ΟΧΙ τα τελευταία είκοσι χρόνια στα ανιστόρητα αιτήματα. Στους υπουργούς, τους Βουλευτές, τους Δημάρχους, τους προέδρους των συλλόγων της Αθήνας, τους διοικητές του νοσοκομείου.

Όμως αυτή την φορά δεν θα ζητήσω εξηγήσεις από τον διορισμένο διοικητή, Δεν τον υπολήπτομαι πλέον. Ζητώ να τοποθετηθούν ευθαρσώς και όχι με μισόλογα, ή κατ’ ιδίαν, ο Δήμαρχος και ο Έπαρχος,. οι Βουλευτές,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.  Ως εκπρόσωποι του λαού έχουν υπέρτατη υποχρέωση σε μια κοινωνία που δεν επιδιώκει τον διχασμό. Και αυτή η μαρμάρινη πλάκα να γνωρίζουν ότι είναι το σοβαρότερο πρόβλημα από όσα έχουν να επιλύσουν, γιατί διχάζει την κοινωνία και ευτελίζει την δημοκρατία μας.

Τέλος θα παρακαλούσα τα αγαπητά ΜΜΕ εάν ξαναστείλουν φωτογραφία του αποστάτη Μανούση με τον πατέρα μου ή κάποιοι ζητήσουν γι’ αυτόν τιμή, να μην τα δημοσιεύσουν γιατί θα τρίζουν τα κοκαλάκια του.

Σας ευχαριστώ Κώστας Καϊσερλης

77 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μην ΒΑΖΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ στο ΆΒΟΥΛΟ ΤΕ@ΝΤ@ΣΑΚΗ, Ο Κοψιμιός που ΕΠΕΛΕΞΕΣ για να παριστάνει το ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ…

      Μπορεί, σε πολλά να διαφωνούμε σε πολλά μαζί σου Κωστούκο, ΟΜΩΣ σε αυτό, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Δ ΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ για ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ…

      • Ο δικος σου ομως πηρε για συμβουλο τον……….. απο την αθηνα..

        • Ρουφιανε του Κοψιμιου..
          μαζεψε εσυ ολα τα ΑΣΧΕΤΑ κομματοσκυλα…..και ασε την λασπη!!

    • ΜΑΠΠΑ οι επιλογές σου ΚΩΣΤΟΥΚΟ... Η ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΧΩΣΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΆΚΟ μόνο για φωτογραφίες και επιστολές Διαμαρτυρίας κάνει…

      ΦΥΤΕΨΕ ΕΛΙΕΣ ΒΡΕ ΘΕΟΔΟΣΗ, με τις πλάκες και τους πατριδοκάπηλους θα ασχοληθείς τώρα ;;;;;;;;…. ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ και οι Καραγκιοζοπαίχτες που σε επέλεξαν ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ ΤΡΊΤΗ ΛΎΣΗ που θα ακολουθήσει όλο το ΚΟΠΆΔΙ του…

      • Ο λαος δεν ειναι κοπαδι και δεν εχει πατερουληδες. Μονο κατι πληρωμενα ρεμαλια σαν και σενα εχουν αφεντικα που τα σερνουν απο το καπιστρι…

        • Τι δεν εχει κομματικο στρατο ο γητευτης???
          χαχαχαχαχαχ
          γελουν και οι πετρες!!!
          μπερδεψες και το καπιστρι..και το σανο!!!!

        • ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ…προεκλογικα ….
          «»εχω εγω τα προβατα μου πιυ οτι τους πω τρεχουν «»» … δια στοματος….,
          Δεν ειναι κομματικος στρατος…. ειναι προβατακια τακτοποιημενα σε ολα τους απο τον ιδιο!!!
          Ομως…. λιγα του εμειναν τωρα… μετα απο την απραξια των δυο χρονων ….

    • Πόσους .... ο ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ για να γράφουν ευχολόγια και να ανεβάζουν πλάκες οι χαπακωμένοι;;;

      Κάποιοι γράφουν για και κάποιοι άλλοι πουλάνε χάπια αμνησίας και αμνηστίας…

    • Σου ξέφυγε Κώστα μου, Κάποιοι άλλοι ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ , «με το έτσι θέλω» ΕΧΩΣΑ ΠΡΟΤΟΜΗ ////// ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ…

      Και την φωτίζει, ΜΕΡΑ-ΒΡΑΔΥ προβολέας 2.000 Vat που το Ρεύμα πληρώνουν οι Δημότες…. Μούγκα για τον ////// από τον λαλίστατο συνταξιούχο Δήμαρχο…..

  1. 50 χρόνια λεηλασίας του λαού απο την αριστερά και δεξιά.

    • Τις ημέρες αυτές δημοσιεύτηκαν σε έντυπα και άυλα ΜΜΕ,οι 70 βαλίτσες απ τον Ανάκτορο στο Τατόι.Χιλιαδες φιάλες εκλεκτού οίνοι, φορέματα, δώρα από Βασιλείς, παιχνίδια, αγάλματα, αντικείμενα σκαλιστά τεράστιας αξίας και λίστες με τα σερβίτσια,πανάκριβες πορσελάνες, χρυσά σκεύη,κατάλογοι εδεσμάτων από βαφτίσια, στολές μεταξωτές από διάφορες χώρες,κάβες με πρωτότυπες κυκλοφορίας βασιλικών ουίσκυ, ΕΠΟΧΈΣ που ο λαός πεινούσε..αλλά το μύδι από πάνω τοποθετείται υπέρ της Βασιλείας..
      Είναι πολύ φυσικό να τραβάμε ότι περνάμε με τέτοιους ραγιάδες!!!

    • Μόνο λαμβάνοντας υπόψη ότι θεωρούν εαυτούς Γαλαζοαίματους,

      παιδιά ενός ανώτερου θεού, οι 22 Ευρωπαϊκές υπολοίπουσες Βασιλικές οικογένειες, δείχνει και το πόσο /////κας είσαι ,που πιστεύεις αυτά που λες.
      Οι μοναδικές ομάδες ανθρώπων που διατηρούν ακόμα τον θεσμό του Υπηρέτη,του σκλάβου,στην σύγχρονη Ευρώπη.
      Τέτοια μυαλά μόνο ηλίθιοι κουβαλούν.

      • Πολύ σωστά ! Στο μεταξύ, πλήρωνε καρανίκες, σπίρτζηδες, περιστέρες και λοιπά φρούτα. Αυτό είναι θεμιτό, έτσι ; Αρκεί να μη μας πούνε «φασίστες», «ρατσιστές» και «φιλομοναρχικούς». Ενώ το «cohiba, χαβιάρι και βελουχιώτη άρη» σε προσδιορίζει άριστα, έτσι ; Το να είσαι ζαίος, σε βλάπτει, να πας να το κοιτάξεις.

  2. Γενιά του Πολυτεχνείου, η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων όλων των εποχών
    Η γενιά, που τα έφαγε όλα και χρεωκόπησε το κράτος.
    Η γενιά, που, για να σωθεί η ίδια πούλησε τα παιδιά της στο ΔΝΤ.
    Η γενιά που ακύρωσε τον κόπο και τη θυσία της γενιάς του πολέμου.
    Η γενιά που με το καλημέρα, έγινε η αιτία να χαθεί η Κύπρος.

    • Μην αντιγραφεις εκεινο το χουντουπολειμμα που εγραψε το κειμενο κατα της γενειας του πολυτεχνειου….

  3. Στην διαφθορά από πλευράς κατάταξης μεταξύ των χωρών του κόσμου είμαστε στο 60 με βαθμολογία 47/100. ( Στο 1 η Δανία είναι η πιο αδιάφθορη με βαθμολογία 87 /100).
    Αν δούμε τις 10 καλύτερες οι πιο πολλές έχουν ΒΑΣΙΛΗΑ( Είναι φυσικό ελέγχει)
    Στη ΦΙΛΑΝΔΙΑ που έχει ΠΡΟΕΔΡΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ο πρόεδρος εκλέγεται από το λαό κάθε 6 χρόνια.Στην Ελλάδα ίσως να μπορούσε να γίνει με το υπάρχων Συνταγμα αλλά οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ θα είχαν πρόβλημα γιατί πιθανόν θα τους ήλεγχε.
    ( Τώρα συμφωνούν και βάζουν κάποιον που τους βολεύει είναι εύκολο
    Κάνουν ότι θέλουν)

    • Όχι πολιτική δύναμη.Θεσμος που μπάζει από παντού με κατασπατάληση πόρων, πολυτέλεια εις βάρος των φορολογουμένων..διάβασε λίγο καταγγελίες Χάρυ-Μεγκαν ,προσωπικό ημερολόγιο Dianas, διαφθορά παλατιού στην Στοκχόλμη,(βιογραφία Πάλμε), Ολλανδία, Δανία.
      Σ αυτές τις χώρες τι κοινοβουλευτική επηρροή έχουν; ποιες αποφάσεις πήραν ιστορικά;πως συντηρούνται οι Βασιλείες,πόσοι φόροι εισπράττονται…για διατήρηση τους; διάβασες για τον Ισπανικό εμφύλιο ποτέ σου;άντε μίγιασμα…που θα σε κυβερνήσει ο ξένος καλύτερα..μάθε πρώτα να μην θες να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα και μετά υποστήριζε παλάτια και δεξιώσεις.Τουρμπόβλακα.

    • Άνθρωπε μου σε πείραξε η ζέστη; διάβασες Ευρωπαϊκό πολιτισμό ποτέ σου;
      Ξέρεις από ιστορία κάτι; γιατί και πώς,ή πιάνεις να γράψεις ότι σου κατέβει;η μοναρχία στα κράτη αυτά που λες είναι μόνο για λόγους εθνικής ενότητας, εθνικής ταυτότητας , προστασία διαφορετικών εθνοτήτων και συμμετέχει συμβολικά.
      Επάγγελμα ήταν η Βασιλεία στην Ευρώπη απ τις εποχές των σπηλαίων.

  4. ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ .ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ

  5. Μάθαμε ότι έγινε θέμα στο συμβούλιο του νοσοκομείου προχτές 3 ψήφισαν να μεινεί η πλάκα . Οι 2 ψηφισαν να κατέβει,ο πυλιώτης κι η γιατρός

  6. Ρε μαζέψτε τους….. θα πάθουν τίποτα από τον καύσωνα! Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι αφήστε τους να ………….

  7. Τωρα εγινες ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ κωστα μου?
    Ξεχνας οτι το 1963 πριν τις εκλογες εφυγε στο παρισι με το ονομα ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ?
    Ξεχνας οτι οταν γυρισε απο το παρισι, δηλαδη τον εφερε η χουντα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, οταν του ζητηθηκε να υποστηριξουμε στρατιωτικα την ΚΥΠΡΟ ειπε το περιβοητο, η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ?
    Ξεχνας οτι στη δικη του θητεια με ατυνομικο διευθυντη θεσσαλονικης τον φιλο του ΜΗΤΣΟΥ, σκοτωθηκε ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ?
    Ξεχνας οτι αυτος συναινεσε και υπεγραψε να γινει η ΤΟΥΡΚΙΑ εγγυητρια δυναμη το 1960? Ξεχνας τη βια και νοθεια του 1961, οταν ψηφιζαν και τα δεντρα?
    Ξεχνας οτι επι της δικης του θητειας υπηρχε η ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ, με εξοριστους κομμουνιστες? Ξεχνας το αστυνομικο κρατος της δεξιας που το σταματησε το 1981 ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?
    Για μενα ο ΜΑΝΟΥΣΗΣ ηταν οπως και οι υπολοιποι αποστατες, ανδρικελα στην υπηρεσια της ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ και των ΗΠΑ
    Αυτα για την πραγματικη ιστορια!!!

    • Σε πια χωρα ζεις μεγαλε;Η Ελλαδα ειναι Ευρωπαικη χωρα και με εκλογες εκλεγει τις κυβερνησεις της.Αν δεν σου αρεσει καποιος δεν τον ψηφιζεις.Τι μας ζαλιζεις με ιστοριες μιας αλλης εποχης ξερολες;

    • ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΚΡΙΜΑ !!! Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ. ΕΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ !

      • Κατω απο την πιεση των πραγματων εγινε η νομιμοποιηση του ΚΚΕ. Για ρωτα ομως αυτους που τους εξορισε στη μακρονησο, η τους επαγγελματιες που τρωγανε μυνησεις καθε μερα, απο το δεξιο αστυνομικο κρατος του εθναρχη!!!

        • Φαντάσου να είχε επικρατήσει το ΚΚΕ τι Μακρόνησο στο βόρειο πόλο θα στέλνατε όποιον δεν δήλωνες κουμουνιστης .Αντίθετα σήμερα σπανια βλέπουμε κουμουνιστη που δεν είναι βολεμένος

    • Ποιος κορόιδεψε τον πατέρα του με ψεύτικα βάπτισης? Ποιος έφερε γυναίκα από Αμέρικα? Ποιος το 1983 τριπλασίασε τους δημόσιους τεμπελχαναδες? Ποιος τριπλασισε τους μισθούς τους και τα χρέη του δημοσίου μας κυνηγούν ακόμα? Ποιος κατεύθυνε το χρηματιστηριο? Ποιος το επαιξε σαλιαρης γκομενιαρης και σεις καμαρώνατε? Ποιος «έδιωξε» τις αμερικανικές βάσεις? Ποιος έκανε με τους συντρόφους ξεβρακωτος μπάνιο και με την γκόμενα παρέα? Ποιος έφτιαξε τους αγροτικούς συνεταιρισμους και χρεοκόπησαν τους αγρότες? Ποιοι πλουτησαν εις βάρος των αγροτών? Ποιος τίναξε την δημόσια μπάνκα με την πτωχευμένη ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ? Και με κάτι άλλες καταδικασμένες? Ποιος ξεκίνησε τα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ χωρίς να εξασφαλίση την βιωσιμότητα τους και ρημαξανε? Ποιος δημιουργησε τον ΑΚΡΑΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ που ρήμαξε την ΕΛΛΑΔΑ? Ποιος μοίραζε φράγκα και χρέωσε τις επόμενες γενιές? ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ. Έτσι μπορω και εγώ να γράφω μέχρι του χρόνου. ΠΑΣΟΚ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    • Ο πλέον Σπαρτιάτης, λιτός πρωθυπουργός με όραμα…διαισθανόταν την έλευση της δικτατορίας και έφυγε,άλλαξε το Σύνταγμα που μας εξωθούσε σε διαρκή εμφύλιο,για τρεις μήνες μετά την άφιξη του κοιμόταν σε σκάφη,σε αλλά σπίτια επειδή τα σταγονίδια ήθελαν να τον σκοτώσουν,πέταξε απ το αμάξι του την Βλάχου της Καθημερινής, ενίσχυσε τον πυλώνα συμμαχίας με Γαλλία, αγόρασε πολεμικό υλικό εκτός ΗΠΑ,μας έβαλε στο Δυτικό κόσμο, φράγματα,έργα ανάπτυξης,πρώτοι αυτοκινητόδρομοι σύνδεσης Βορά -Νότου..πάλεψε κατά του Αθηνοκεντρικού κράτους,έφερε έγχρωμη εικόνα στην ελληνική τηλεόραση.. συγγνώμη που δεν μοίραζε λεφτά και επιδοτήσεις στους αγρότες και δεν έστελνε τον κόσμο στα μπουζούκια υποθηκεύοντας 7 γενιές συμπατριωτών του.

        • 10 Υπουργοί στην φυλακή, άλλοι τόσοι υφυπουργοί υπόδικοι,άλλοι με αναστολές,Κοσκωτάς Γκέιτ,Σταματουλάτος,Μιμή, Ταύρος,Αυριανισμός , Κουρής,μνημόνια μέχρι την Δευτέρα παρουσία… στοιχεία απ τις εκδόσεις Μοσχαρό@αυλος .
          Να πάρε και ένα ν κατάλογο τρ@μπα…
          https://epiloges.tv/oloi-oi-politikoi-poy-perasan-apo-to-katofli-tis-fylakis/

        • Στις εσωκομματικές θα ψηφίσεις την Σταμάτη έμαθα λαμόγιο.

          https://www.reader.gr/politiki/271936/aytoi-einai-oi-ellines-politikoi-poy-mpikan-fylaki-pics
          Διάβασες στο πρώτο θέμα τις δηλώσεις της Μαρίκας για τον ..σαλεμένο..
          Κάτι Ρωσοπόντιοι με ρωτούσαν αν ζει ακόμα να κατέβουν να τον ψηφίσουν..
          Αυτόν που έδινε επίδομα ψήφου σε ξένους που τους βάφτιζε ομογενείς.. που κάθε εκλογική μάχη κόστιζε στον Έλληνα χρέη εφόρου ζωής.

        • Στην φυλακη απ οσο γνωριζει ο λαος ειναι τα φυντανια της ΧΑ..
          ελευθερας βοσκης ειναι ακομα κατι λιγουρια τυπου Μισελ Λιαπη..με πλαστες πινακιδες αυτ/του…Αλογομουρηδες με τις απογραφες…Βουδες..με εγκληματικα ελλειμματα….
          οσο για τους Πασοκους που ειναι στην φυλακη..ενα θα σου πω….
          Εαν κανεις τον καμποσο στους Τουρκους αυτο το ωφειλεις στα ΜΙΡΑΖ στα F16 BLK 52..και στα υποβρυχια για τα οποια τα παπαγαλακια πολλων αποχρωσεων ελεγαν οτι γερνουν..κλπ…ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΠΑΣΟΚ…
          Δεν πιστευω να καταλαβες..τραβα στην μπουζου να σου τα ζωγραφιζει ο γυφτο Κασιδιαρης…

        • Αν είχαμε ακόμα Παπανδρέου η Ελλάδα θα μάζευε 20 χρυσά στο Τόκιο

          Μπορεί να τα κέρδιζαν Κινέζοι,Αυστραλοί,Ρώσοι,Κουβανοί,αλλά εμείς θα τους κάναμε Έλληνες και έτσι θα χρεώνονται σ εμάς..
          Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα.. λαμόγιο.

        • Εισαι αναξιος φασιστακο…να μιλας εσυ για τον Α.Παπανδρεου
          τον ηγετη που εδωσε οραμα και ζωη σε αυτη την χωρα!!!
          τραβα τα τσιγαρα στην μπουζου στον γυφτοΚασιδιαρη…
          επειτα περνα και απο τον Λαγο και δωστου κανενα καροτο….ξερει αυτος…χαχαχαχαχ

        • Να μάθεις να ξεχωρίζεις τον πραγματικό ηγέτη με τον μετά Μιμή καρνάβαλο..να μάθεις για την υποτίμηση,για τα δάνεια,για τα εκτροφεία συνδικαλιστών,για τις Δημόσιες σπατάλες,για τα κάθε λογής δάνεια..έδωσε όραμα ή έδωσε χρέη δυσβάσταχτα,που μας αναγκάζουν να μην μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα Canadair και καίγεται η Ελλάδα; λαμόγιο οι εκσυγχρονιστές μέσω των εξοπλιστικών προγραμμάτων έβαλαν θηλειά στο λαιμό του Έλληνα.. Λαμόγιο πόσα κόστισαν τα F 16,τα Mirage χωρίς τις μίζες;ξέρεις μια χώρα που οι Υπουργοί άμυνας είναι μέσα στην ψειρού με άλλους 20 αξιωματούχους.
          Καμία σχέση δεν έχω με Χ.Α. λαμόγιο.500.000 ελληνόπουλα έφυγαν διωγμένοι απ τα υπερχρεωμένα Δημόσια ταμεία που αφήσατε..ποιο όραμα;αυτό που άφησε με τα πρωινά δικά παρακαταθήκη;με τον Γιαννόπουλο μπουζούκια; λαμόγιο.

  8. Από δήμαρχος 40 χρόνια έγινε ο γραφικός του χωριού.Τόσους έχει κάνει πλούσιους δεν βρίσκεται ένας να τον μαζέψει να μην ξεφτιλίζεται άλλο;Ντροπή σας που δεν τον σέβεστε.

  9. Δήμαρχε Καΐσερλη, εκφράζεις την πλειοψηφία του Κωακού Λαού. Δυστυχώς από τις πράξεις και τα σχόλια τον διορισμένων φαίνεται κραυγαλέα ο προσετερισμός τον βασιλοφρώνων στην Ν.Δ.. Από αυτούς εισπράτεις ειρωνεία και σπέρνουν διχασμό. Δυστυχώς η έλλειψη μιας κέντρο-αριστερής μεγάλης παράταξης μας οδήγησε εδώ. Στον διχασμό, τις ειρωνείες, την παραχάραξη και την πολιτική αυθαιρεσία.

  10. Κωστα μου να ζητησεις να παρουν θεση ολες οι δημοτικες παραταξεις. Ξεχασες οτι ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ
    εκανε συμβουλο του εναν αθηναιο….συγγενη? Τοτε δεν επαναστατησες!!!

  11. Ειμαι στελεχος του κιναλ. Να παρω θεση? Αλλωστε ολοι οι αποστατες ηταν της ενωσης κεντρου.

  12. Να μας πει ο συριζαιος καισερλης τα δικα του.ο αριστερος.υπαρχουν κ τα δικαστηρια καντε .ηνυσεις.να παμε στο ακροατηριο.δημαρχος δε μιλαει γιατι οι μισοι θα του φυγουν.επαρχος παντα στον κοσμο του.η τοπικη νδ δεν υπαρχει πια,τη διαλυσανε.οποτε καισερλης δουλευει κ για τον τσιπρα μαζι με τον πρωην διοικητη που θα ειναι κ υποψ. Βουλευτης στη θεση του καματερου.

  13. Τα 9 χρόνια της παρανομίας σου! Πότε; Όταν κατέβαινες διακοπές στο νησί ησουνα στην παρανομία;
    Τη θητεία σαν υπουργός της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ! Μετά «πήδησες» στο ΣΥΡΙΖΑ! Αυτό δεν λέγεται αποστασία;
    Κακόμοιρε Κώστα! Το 1989 έπεσε ο υπαρκτός σοσιαλισμός. Το 2010 πτωχευσαμε και το 2015 το σημερινό σου κόμμα παρα λίγο να μας ψοφήσει κι εσυ «αρπάχτηκες» από γεγονός του 1965 και μαζί με κάτι κουρασμένα παλικάρια «θαρεις ότι κανεις αντίσταση»! Άντε να ζυμώσεις κανένα ψωμάκι!

  14. Η ιστορία διδάσκει, δεν διαγράφεται, ούτε παραχαράσσεται. Η προσπάθεια κάποιων να αποκαταστήσουν με το έτσι θέλω το αμφιλεγόμενο όνομα του αποστάτη πολιτικού (όχι απλά του γιατρού) Στ, Μανούση έφερε τελικά τα αντίθετα αποτελέσματα. Αμετακίνητος βράχος ο Καΐσερλης δίδαξε στους νεότερους τι ήταν η αποστασία, ποιοι ήταν οι αποστάτες, τι προκάλεσαν στην Ελλάδα και πως πρέπει κανείς να αγωνίζεται για τη στερέωση των δημοκρατικών θεσμών.

    • Ποσο αφελης εισαι Β.Β.
      Ρωτησα την κορη μου που ειναι 27 ετων, τι λεει ο κοσμος για το θεμα μανουση, αποστασια, μαρμαροπλακες κλπ.
      Η απαντηση ηταν: ρε μπαμπα τι μας ενδιαφερουν ολα αυτα? Εχουμε τοσα προβληματα, και καποιοι παλαβοι εβαλαν μια μαρμαροπλακα στο νοσοκομειο, και καποιοι αλλοι παλαβοι φωναζουν να κατεβει.
      Ρε μπαμπα ασχολησου με κατι πιο σοβαρο!!!

      • Η αφέλεια είναι δική σου, που δεν είπες δυο λόγια στην κόρη σου για το μαύρο παρελθόν εκείνης της εποχής. Φαίνεται πως τα σύγχρονα πράγματι προβλήματα επισκίασαν με ταφόπλακα, όχι απλά μαρμαρόπλακα, την ιστορική σας μνήμη. Είστε άξιοι της τύχης σας!

        • Στην κορη μου εξηγησα. Αλλα ποσοι ρε φιλε Β.Β.γνωριζουν αυτα τα γεγονοτα? Μονο εμεις οι παλιοι των 70 και βαλε. Χαχαχαχα

  15. Αρκετα με τους αρριστερουληδες που κρατανε την Ελλαδα πισω για χρονια.Τι ακριβως θελει παλι ο κυριος;Να διχασει για να επιβιωσει.Αυτο κανει η αρριστερα απο τον εμφιλιο.Διχαζει για να υπαρχει.

    • Φιλε τον εμφυλιο τον δημιουργησαν και τον ενθαρρυναν οι μεγαλες δυναμεις, κυριως οι συμμαχοι. Μην αναφερεσαι σαυτον. Η συμφωνια της γιαλτας, ηταν ο κανονας.

  16. Με την κόντρα με τους γιατρούς το νοσοκομείο είναι καζάνι που βράζει.
    Με την παραίτηση Μαυροειδή το νοσοκομείο θα πάθει βραχυκύκλωμα.
    Ο σύλλογος εργαζομένων κάνει στάση εργασίας για τις εγκληματικές ελλείψεις.
    Με την ανιστόρητη πλάκα του Μανούση έχουν αναστατώσει την κοινωνία.
    Η μόνη υπηρεσία που έχει πλέον να προσφέρει το διορισμένο ΔΣ είναι να παραιτηθεί και οι βουλευτές να προτείνουν εγνωσμένης αξίας δεξιούς και όχι νούμερα για μισθό, βόλεμα και αυτοπροβολή.
    Παραίτηση τώρα για να σώσουμε ότι σώζεται.

  17. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ
    ΡΕ ΠΑΜΑ ΚΑΛΑ ……..
    ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΙΝΤΕ……..

  18. Κύριε Καϊσερλη, αυτοί τους οποίους κατηγορείτε, συμμετείχαν στην προσπάθεια για να φύγει ο Κυρίτσης. Το μόνο που ίσως καταφέρετε με όλα αυτά είναι να δημιουργήσετε προβλήματα σε αυτό το μέτωπο που δημιουργήθηκε για να φύγει ο Κυρίτσης. Μόνοι σας δεν μπορούσατε, και το ξέρατε. Για να νικηθεί ο Κυρίτσης χρειαζόταν ο Σύριζα, εσείς αλλά και η Νέα Δημοκρατία.

    • Πάρα πολύ σωστή επισήμανση. Ενώθηκαν όλες οι δυνάμεις για να φύγει ο Κυρίτσης και αυτοί δεν μπορούν ούτε μεταξύ τους να συνεννοηθούν

  19. Τα σκυλια εκει που τρωνε γαυγιζουν. Η »»»» ειναι στο γραφειο πρωθυπουργου. Σημειολογικα λοιπον, ο γιος του αποστατη πηρε στο γραφειο του »»»’του αλλου αποστατη. Αυτη ζητησε να μπει η μαρμαροπλακα, και ο τεως υποψηφιος …… ο προεδρος, δεχτηκε την πλακα που του κουβαλησε . Ειχε και αιτημα απο τον θεοφιλο που τον βοηθησε στις σπουδες του ο μανουσης. Τωρα φωναζει ο καισαρλης αλλα η φωνη του μαξιμου επιμενει. Για να δουμε. Ειμαι περιεργος για τις εξελιξεις. Αποκαθηλωση η οχι?

  20. ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ. ΜΕ 3-2. ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ. ΑΝΤΕ ΚΟΝΤΕΥΕΤΑΙ. ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 2-3…

  21. Μιλάει ο άνθρωπος που έγραψε να μην πω που,τον κόσμο που τον ψήφισε και έφυγε πηγαίνοντας σπίτι του.Τόσο δημοκράτης είσαι Καϊσερλή μόνο αν σε βγάζουν πρώτο είναι καλός και δημοκρατικός λαός αλλιώς όχι.Η ιστορία όμως είναι αμείλικτη .Στο ρελος δίνει τι θέση που αξίζει ο καθένας.Στον άλλο κάνανε μια πλάκα ,εσένα σε έχουν πια για γραφικό.τσαπα Δημοκράτη τόσα χρόνια.

  22. Σαν τι το ζητάει δεν κατάλαβα.
    Ο λαός του νησιού μας σε έχει στείλει σπίτι σου εδώ και χρόνια.Τι ακριβώς θέλεις τώρα;

  23. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΌ ΔΕΞΙΟ….ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΉ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΆΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΌΘΥΜΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΟΥΝ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

  24. Εδω όλοι κάνουν την πάπια θέλουν να τα έχουν καλα με όλους εξουσία σου λέει μην σπάσουμε και κανένα αυγό

  25. ΚΑΙΣΑΡΛΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ? ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ…..

  26. Κωστα αφου κατορθωσες να συμφωνησει μαζι σου ο ψιτ… σημαινει οτι κατι δεν κανεις καλα. Προσεξε!!!

  27. Πείτε ότι θέλετε ο Καίσερλης έχει δίκιο. Σεβασμός στην ιστορία. Άλλες δυνάμεις από ψηλά έβαλαν το μάρμαρο. Ντροπή.

  28. Κουγιουμτζής Μ.: Δεν πρόκειται να επεκταθώ περισσότερο με τον άνθρωπο Μανούση. Θα αναφέρω ένα και μόνο περιστατικό ανάμεσα στα πολλά.

    Γύρω στο έτος 1950, ότε δεν επολιτεύετο, πήγε ένας Κώος Οθωμανός αγρότης για εγχείρηση καταρράκτη. Όταν έγινε καλά ο Μανούσης τον ερώτησε πώς ήλθε στην Αθήνα και κείνος του απάντησε: «Εγώ ντόκτορ εφέντη πούλησα αγελάδα μου, έκανα ναύλα όλα τα λεφτά δικά σου». Τότε ο Μανούσης του συμπλήρωσε το αντίτιμο της αγελάδας, του ’κανε τα ναύλα λέγοντας: «Να πας να πάρης πίσω την αγελάδα», και ο φτωχός γεωργός έκλαιγε.

  29. Ο κουγιουμζης μετα την αποατασια ακολουθησε το γιαννη ζιγδη που παρεμεινε σταθερος και δεν εξαγοραστηκε απο τιςΗΠΑ και το παλατι. Μην βαζετε δηλωσεις προ αποστασιας. Βαλτε δηλωσεις μετα την αποστασια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ