Κως: Συνταξιούχος σε Κασσελάκη «Πότε θα απαλλαγούμε από την ανώνυμη εταιρεία Μητσοτάκη;» (βίντεο) «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η ‘αμαρτωλή’ κατάσταση»

11
12387

Την ευκαιρία να συνομιλήσει με έναν συνταξιούχο είχε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο της Κω στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου.

Ο συνταξιούχος πλησίασε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον ρώτησε:

«Πότε θα απαλλαγούμε από την ανώνυμη εταιρεία Μητσοτάκη;» με τον Στέφανο Κασσελάκη να του απαντά:

«Έχουν ξεχάσει ότι το διοικητικό συμβούλιο είστε εσείς».

«Μάλιστα, το ξεχάσαμε αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο συνταξιούχος και συνέχισε λέγοντας προς τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Συνταξιούχος είμαι. Αγωνιζόμαστε για τα εγγόνια μας. Παιδεία τη διαλύσαμε, την Υγεία την εξαφανίσαμε. Κάτι πρέπει να γίνει, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η ‘αμαρτωλή’ κατάσταση» 🙂

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ !
    ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟ???
    Ε ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ .
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ????
    Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΣΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΑ.

  2. Στον πρώτο τυχόντα που σου φυτέψανε κάποιοι επιτήδειοι?
    Βρες μια κούνια, »κουνήσου» να αισθανθείς όμορφα και άραξε κάπου μέχρι……

  3. ντροπή σε αυτούς που χλεύασαν τον συνταξιούχο. ο άνθρωπος εξέφρασε το παράπονο του. άντε κοπρόσκυλα……….

    • Μόνος του αυτόχλευάζεται σε αυτον που κλαύτικε για τα χάλια ΜΑΣ από το 2012.
      Όλοι είμαστε για καρπαζιές με αυτούς που ψηφίζουμε και μυαλό δεν βάζουμε.

  4. Επειδή όλοι γνωριζόμαστε,…… Γιατί αυτή η απότομη στροφή; Δεν μιλάμε για ψηφοφόρο αλλά για κολλητό σχεδόν ιδιαίτερο πρώην υπουργού.Τί έγινε ξαφνικά; Έγινε η ΝΔ ανώνυμη εταιρεία Μητσοτάκης ΑΕ; Μήπως έμμεσα βοήθησε σε αυτή την αμαρτωλή κατάσταση;Λέω εγώ τώρα….. Επαναλαμβάνω, όλοι γνωρίζομαστε στην Κω…..

  5. Σε βάλανε στη τηλεόραση μεγάλε ;Ποτέ πήρες αύξηση τελευταία φορά στη σύνταξη πρην τον Μητσοτακη;Σου αρεσαι ο ΣΥΡΙΖΑ που έκοψε το ΕΚΑΣ και έβαλε 6% μείον σε όλες τις συντάξεις;Μήπως σου αρεσαι που έκανες 5 χρόνια να βγει η σύνταξη;Η παιδεία ήταν καλή και στη χάλασε;Ποτέ είχαμε περισσότερους εκπαιδευτικούς;Ξεκινάει η χρόνια κσι όλοι εινσι στη θέση τους.Επι ΣΥΡΙΖΑ περναγανεωτα Χριστούγεννα και είχαν κενά τα παιδιά περιμένοντας καθηγητή;Όσο για την υγεία αστω.Πάντα έλαμπε.Γεμάτο ήταν το νοσοκομείο καθαρίστριες .Βρήκατε θέματα να θίξετε.Λες και πέρασαν 100 χρόνια από το τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ .Θα μου πεις ο Κασσελακης ΣΥΡΙΖΑ ήταν τότε;Όχι όπως έχει δηλώσει ΝΔ και θαυμαστής του Μητσοτακη.Τώρα τελευταία του βγήκε το αριστερό και δεν πρόλαβε κιόλας να κρύψει τα λεφτά.Δεν είμαστε χρυσόψαρα κύριοι.

  6. miranta μαλλον δεν τα ξερεις καλα . εγω συνταξιοδοτηθηκα το 2013 και πηρα τα μισα απο αυτα που επαιρναν οι συναδελφοι μου το 2008. τις συνταξεις τις πετσοκοψε η μνημονιακη κυβερνηση ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ