Ν. Φραζής: Από Δευτέρα τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ θα περνάνε ξανά έπειτα από αρκετά χρόνια μέσα από την κεντρική πλατεία της Αντιμάχειας

12
1291

Φίλοι μου από Δευτέρα τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ θα περνάνε ξανά έπειτα από αρκετά χρόνια μέσα από την κεντρική πλατεία της Αντιμάχειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συμφέροντα…πολλά,κρίμα..νέο παιδι εσύ.
    Σε ολα τα μέρη περνούν περιφερειακά,σε ενα τόσο μικρό χωριό έπρεπε να περνούν μέσα από αυτό;
    Είστε τραγικοί😥Τόσο μεγάλος όγκος…ενα λεωφορείο να περνά μέσα από πλατεία;

    • ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΤΗ ΠΟΥ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ; ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟ ΓΥΡΟΥΛΙ ; ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΛΕΟΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΡΕ ΧΑΖΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ; ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ; ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ; ΒΡΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΓΚΡΙΝΙΑ, ΜΙΖΕΡΙΑ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ !!

  2. Μπράβο, Νίκο.
    Όταν οι εκπρόσωποι του Δήμου δεν αφουγκράζονται το λαό, τότε και ο λαός τους στέλνει στο σπίτι τους.
    Οι πολιτικοί μας εκπρόσωποι τα τελευταία πολλά χρόνια αποφασίζουν και πράττουν χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους τις ανάγκες της κοινωνίας. Αποτέλεσμα: άλλα ζητά ο κόσμος, άλλα γίνονται ή και δεν γίνονται καθόλου.
    Πολλή σωστή ενέργεια η αφαίρεση του κύκλου στην Αγία Τριάδα. Είναι απορίας άξιον το γεγονός ότι πολλοί αδυνατούν να καταλάβουν την χρησιμότητα κσι την αξία που έχει η διάνοιξη και η διαπλάτυνση ενός δρόμου.
    Τόση στενοκεφαλιά δηλαδή. Μπράβο και πάλι, Νίκο. Συνέχισε αθόρυβα να δίνεις λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας που εχει η Αντιμάχεια.

  3. Νικο ακουσα απο μαστιχαριωτες οτι πας πολυ καλα. Γιαυτο συνεχισε ετσι, με δουλεια χαμογελο και σεβασμο σε ολους τους πολιτες.

  4. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ . ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ .ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ Η ΘΗΤΕΊΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑ ΝΑ ΣΕ ΒΆΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.

  5. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΒ….ΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ. Ο ΝΙΚΟΣ ΑΞΙΟΣ ΠΕΟΕΔΡΟΣ, ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ, ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!

  6. Συνήθως οι άντρες, βάζουν όνομα, οι ////// βάζουν.. Ως προσωνυμίο το ΨΙΤ.. Βαρυμαγκες με φούστα, κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο, βρίζουν, χλευαζουν όλη μέρα, φοβούμενοι μην αποκαλυφθούν τα ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ του ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΟΥ…ετσι βρίζει και η γιαγιά μου βρε γελοιε.. Που έχει μεγαλύτερα ..απο σένα γλυφτη, ρεντικολο, μαϊμού, ήθελα να ξερά πόσο καιρό έχεις χωρίς…,,..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ