Δήμος Κω: Ο τέως δήμαρχος θέλει να ξεχνά ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι

19
1220

Ο τέως δήμαρχος θέλει να ξεχνά ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Νομίζει ότι οι Αντιμαχείτες ξέχασαν ότι αυτός ήταν που διέταζε να φτιαχτεί ο κύκλος στην πλατεία Αγίας Τριάδας, φωνάζοντας “όπως είπα εγώ θα γίνει” την ώρα που πετούσε περιπαιχτικά τα σχέδια στον αντιδήμαρχό του, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμπατριωτών μας, οι οποίοι του είχαν επισημάνει ότι δεν χωρά να περνά το λεωφορείο.

Αδιάφορος για τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων, ετσιθελικά έφτιαξε μια κατασκευή, με αποτέλεσμα εδώ και δύο χρόνια να μην περνά το λεωφορείο του ΚΤΕΛ από το χωριό και όποιος το χρειάζεται να ψάχνει άλλους τρόπους μετακίνησης ή να περπατά μέχρι τον κύκλο για να το φτάσει.

Τέτοια συμβαίνουν όταν όποιος ασκεί διοίκηση λειτουργεί με το καπρίτσιο και τον εγωϊσμό.

Αυτά και πολλά ακόμα, ήρθε η ώρα να διορθωθούν.

Η Αντιμάχεια σήμερα έχει την τύχη να διαθέτει Πρόεδρο που είναι κοντά στους συνδημότες μας, που τους πονά και τους ακούει.

Ο Νίκος Φραζής και οι συνεργάτες του στην Κοινότητα διακρίνονται από ήθος, αξιοπρέπεια και εργατικότητα.

Αυτό προφανώς ενοχλεί αυτούς που έχουν μείνει στο παρελθόν.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι του επιτίθεται με εμπάθεια, λίγες ώρες μόλις μετά από ανάρτηση του Νίκου στο Facebook.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα θέματα της Κοινότητας που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Ας πούμε την αλήθεια για να ξέρουν οι συνδημότες μας τι πραγματικά συμβαίνει.

  1. Για τη δημιουργία διόδου στην παραλία Μαστιχαρίου, στο Ο.Τ. 62, ο Δήμος μας έχει λάβει σχετική έγκριση από την Κτηματική Υπηρεσία Δωδεκανήσων. Δεν αυθαιρετεί και δεν καταστρέφει το περιβάλλον. Ενδιαφέρεται και ασχολείται σοβαρά με τις ανθρώπινες ανάγκες, δίνοντας λύσεις. Με όλες τις νόμιμες ενέργειες, διευκολύνει συμπολίτες μας να έχουν πρόσβαση, μιας και εκεί είναι το μοναδικό σημείο που ο περιφερειακός δρόμος Μαστιχαρίου πλησιάζει την παραλία και επιτρέπει την προσέγγιση αυτοκινήτου.
  2. Όσον αφορά στην εφαρμογή του ρυμοτομικού και στην ανάπλαση τμήματος του Μαστιχαρίου αρκεί να πούμε ότι μας παρέδωσαν μια απολύτως προβληματική κατάσταση που έπρεπε να διορθώσουμε. Έριξαν άσφαλτο προεκλογικά, για να υφαρπάξουν ψήφους στις εκλογές, δίχως να έχουν περάσει τα δίκτυα και τώρα πρέπει να σκαφτούν οι ίδιοι δρόμοι. Μιλάνε για εφαρμογή του ρυμοτομικού και ανάπλαση όταν δεν φρόντισαν να περάσουν τα δίκτυα. Απίστευτη προχειρότητα. Εμείς έπρεπε να διορθώσουμε τα λάθη τους και το κάναμε. Δεν μπορεί οι δημότες να πληρώνουν για το ίδιο έργο διπλά και τριπλά.

 

Για να ξέρουν όλοι την αλήθεια η εφαρμογή του ρυμοτομικού ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, και η ανάπλαση θα ξεκινήσει αφού ολοκληρωθούν τα δίκτυα.

Οι συνδημότες μας επέλεξαν για να φτιάχνουμε και όχι να χαλάμε.

Για να εργαζόμαστε για αυτούς και όχι για την καλοπέρασή μας.

Το έχουμε πει ξανά και θα το λέμε συνεχώς.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

 

 

Γραφείο Τύπου

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Νεα Λασπολογια της ημερας…
    Κοψιμιε εισαι σε καλο δρομο..συνεχισε ετσι…
    Ουστ λασπες!!
    χεχχεχε!!

    • Ναι αμέ με αυτό πλευρό να κοιμάσαι κάτσε να δούμε αν βγάλει την τετραετία άκου 10 χρόνια δήμαρχος

      • Οχι δεκα χρονια αλλα εικοσι!!!! Μονο με τη σκεψη οτι μπορει να ξαναγυρισει η επαρατη πενταετια, ανατριχιαζω. Γιαυτο ο κοσμος δε ξεχνα!!! Τα ξε…..τα τους περγολιστες τους ταξιτζηστες, τα σκουλικια, θα σε σβησω, και κυριως τη ρεμουλα, την αδιαφορια, τα ταξιδια, τις κρουαζιερες και τον αυτοματο πιλοτο. Η κως προχωρα μπροστα.

        • Οταν λοιπον θα ανατριχιασεις…μην φοβηθεις..
          Λιγοι θα το δουν …
          Αφου ξυριζεσαι μωρη λουλου…λασπολογα και συκοφαντρια …
          Η Κως προχωραει μπροστα????
          Δηλαδη …για πες …με ενδιαφερει να ακουσω τους ηρωες της ΠΑ..ΡΑΣ!!!!

  2. Μπράβο πες τα Νίκο δεν κατάλαβαν πως έχασαν της εκλογές και ότι ο κόσμος τους έστειλε στον αγύριστο ότι δεν περνά Λεό φορείο εδώ και 2 χρόνια μέσα από το χωριό για φτιάξει πλατεία στον //////// νομιζωντας ότι οι αντιμαχειτες είναι βλακες!!!!!

  3. Εσείς να βλέπετε την καμπούρα σας και να μην ασχολείστε με τους προηγούμενους, κοιταξτε να κάνετε κάτι προς όφελος του Νησιού μας γιατί όπως κρίθηκαν οι προηγούμενοι έτσι θα κριθειτε κι εσείς!Η καρεκλιτσα δεν είναι για κανέναν μόνιμη, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

  4. Όσο τα δελτία του δήμου τα γράφει ο ….τόσο θα θυμίζουν δελτία ΣΥΡΙΖΑ

  5. Ολες οι νευρωσεις ξεκινουν απο την στιγμη που προσπαθουμε να ειμαστε
    αυτο που ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!

  6. ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ, ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ…………….

  7. Πιος σάς είπε ότι δεν πέρναγε το λεωφορείο?? Εγώ πηγενο ερχομαι από μαστιχαρι κάθε μερα περνούσε από μέσα πιος λεει τέτοιες βλακείες ? Εύχομαι να μην αρχίσουν να τρακαρη κανεις παλι οπως παλιά αλλιως σας βλεπω στη στενή όλους σάς αυτο λένε πολυ εδω στα καφενεία

  8. Στο σωστό δρόμο η δημοτική αρχή και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ όλων των κώων!!!!Συνεχείστε και εμείς εδώ είμαστε!!!!Αξίζουμε μία καλύτερη Αντιμάχεια….ένα καλύτερο νησί!!!!

    • Αντιμαχειτη της κακιας ωρας..
      Ξερεις πιο ειναι το αντιθετο του sex in the city?
      ….κια στο χωριο…
      Δημαρχος ολων των Κωων…το λες για να το πιστεψεις??

      Αλλου πουλα την τρελα σου γιατι εγω εχω πιο μεγαλη….
      Δημαρχο εγω δεν θα τον πω ποτε…
      Αλλα προσοντα εχει ενας δημαρχος…
      Εχει οραμα για τον τοπο του…
      Του δικου σας …ενας απο τα θελω του… ειναι να ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ απο την Κω…
      και που να γραφω και τι να σου πω….τζαμπα κοπος…
      ΤΟ ΠΑΓΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ…
      ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΡΟΛΟ….

  9. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθ. ΣΟΧ 7/2020 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ χρονικής διάρκειας έως τέσσερις (4) μήνες

    Δημοσιεύτηκε : Τετάρτη, 09-09-2020

    Για πείτε μου κύριοι όλοι σας εδώ μέσα που λέει ότι θα δέχονται μόνο στις 10 του μήνα αιτήσεις;;;; προκήρυξη μίας ημέρας;;; ποιον δουλευτετε ρε λαμόγια;;;; Ντροπή σας.

  10. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ, ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΤΕ …ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΥΤΣΑ , ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΠΟΥΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΥΤΣΑ Ε…ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ ΤΟ ΞΑΕΡΦΑΚΙ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ….

  11. # κύριοι# της δημοτικής αρχής κρίνεται εξ ιδίων τα αλλότρια. Όπου γουστάρετε κάτι κάνετε όσο για τον Κυρίτση, αυτός είχε το θάρρος και τα έλεγε στα ίσα και όχι σαν εσάς μουλωχτά.

  12. # κύριοι# της δημοτικής αρχής κρίνεται εξ ιδίων τα αλλότρια. Όπου γουστάρετε κάτι κάνετε όσο για τον Κυρίτση, αυτός είχε το θάρρος και τα έλεγε στα ίσα και όχι σαν εσάς μουλωχτά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ