Δήμος Κω: Πάλι ψεύδεται ο τέως δήμαρχος

50
2030

Πάλι ψεύδεται ο τέως δήμαρχος

 

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν καλά ότι με Δήμαρχο τον Θεοδόση Νικηταρά αντιμετωπίζονται με ισονομία και δικαιοσύνη, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στις περασμένες εκλογές.

Δίχως διακρίσεις, αποκλεισμούς και διαχωρισμούς.

Δημοτική αρχή και δημότες δίνουμε, όλοι μαζί, μια πρωτόγνωρα δύσκολη μάχη, σε όλα τα επίπεδα, για να ξεπεράσουμε τις συνθήκες ασφυξίας που δημιουργεί η πανδημία.

Ο τέως δήμαρχος κατά την προσφιλή του τακτική πάλι ψεύδεται.

Αποσιωπά ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για το πρόγραμμα 4μηνης απασχόλησης λόγω covid κατατίθενται ηλεκτρονικά, σε συνθήκες απόλυτης διαφάνειας, ενώ η προθεσμία λήγει σήμερα το βράδυ.

Τα ψεύδη του τα γνωρίζουν όλοι οι δημότες και ειδικά οι ενδιαφερόμενοι.

Ας πούμε όμως ποια είναι η αλήθεια, για να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας τι ακριβώς συμβαίνει.

  1. Ο Δήμος Κω από την περίοδο του lockdown, όταν η Πολιτεία επέτρεψε να κάνει έκτακτες προσλήψεις λόγω πανδημίας, έδωσε την ευκαιρία σε 78 συνδημότες μας, να απασχοληθούν σε υπηρεσίες του για 4 μήνες, όπως όριζε η νομοθεσία, με ανοιχτές και διαφανείς διαδικασίες.
  2. Μεταγενέστερη εγκύκλιος όρισε την 13η Σεπτεμβρίου ως τελική ημερομηνία προκήρυξης τέτοιων θέσεων εργασίας λόγω της πανδημίας. Γι αυτό και οι 115 νέες θέσεις που προκήρυξε ο Δήμος μας.
  3. Ταυτόχρονα, η εγκύκλιος δίνει τη δυνατότητα σε όλους όσοι απασχολούνταν στις αρχικές 4μηνες συμβάσεις, εφόσον το επιθυμούν, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και για τις νέες θέσεις.
  4. Εν΄ τω μεταξύ τα αρμόδια υπουργεία, ενώ δεσμεύτηκαν να δώσουν κατευθυντήριες οδηγίες για το πώς μπορούν να παραταθούν οι αρχικές 4μηνες συμβάσεις λόγω της πανδημίας για άλλους 4 μήνες, δεν το έπραξαν παρότι πλησιάζαμε στο τέλος της προθεσμίας, 13 Σεπτεμβρίου, για τις νέες προσλήψεις.
  5. Για αυτό, υπό την ασφυκτική πίεση της προθεσμίας, (13 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή) και υπό τον κίνδυνο να χαθούν αυτές οι θέσεις απασχόλησης για τους συμπολίτες, ο Δήμος μας προχώρησε στην προκήρυξη των 115 θέσεων.

 

Όσον αφορά στο έλλειμμα αξιοπιστίας του τέως δημάρχου δε χρειάζεται να πούμε πολλά.

Οι δύο θητείες του, όταν οι συμπατριώτες μας έζησαν σε όλο της το μεγαλείο την εκδικητικότητα και τον θρυμματισμό της ενότητας της κοινωνίας μας, ανήκουν στο παρελθόν. Εκεί ανήκουν οι συμπεριφορές του τότε δημάρχου, προς κάθε ελεύθερα ή διαφορετικά σκεπτόμενο πολίτη και οι εκφράσεις όπως “θα σε συντρίψω”, “σκουλήκι”, “περγολίστες”, “ταξιτζήστες”, “είσαι αντίπαλός μου θα σε σβήσω”. “μετά το θεό είμαι εγώ” και όλα αυτά τα «ωραία» που ζήσαμε στην Κω εκείνης της εποχής.

Σήμερα όμως, αυτές οι δυσάρεστες μνήμες, αποτελούν οριστικά παρελθόν.

Στον αντίποδα εκείνων των εφιαλτικών, γεμάτων εντάσεις, περιόδων, η κοινωνία μας πορεύεται ενωμένη.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

 

Γραφείο Τύπου

 

 

 

50 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σιγά το νέο που μας είπατε, λες και δεν το ξέρει όλη η Κως πόσο ψεύτης είναι

    • Πιαστηκες με τη γιδα στην πλατη. Ψευτη και απατεωνα. Μονο ψεματα λες για να κρυψεις τη γυμνια σου.

  2. Σε μεγαλα κεφια……»το κοσμημα της ηθικης»!!!!!!!!!!
    Ειχα καιρο να διαβασω κειμενο με τοσο μισος.
    Αφωνος!!!
    Ντροπη!!!
    Θρασος με ονοματεπωνυμο…Θ.Ν !!!

    • ΕΣΥ ΡΕ ΧΑΛΟΥΒΑ ΑΧ ΝΗΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΡΕ ΚΟΠΡΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ; ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΧΟΛΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ

      • Εχεις δει τον Τιτανικο αγορακλα μου τροφαντη?
        Λεγατε….
        We are flying Theodosis…we are flying…….
        Στον ενα χρονο διοικησης σας…μπορειτε με σιγουρια να πειτε…
        We are floating Theodosis …we are floating….
        Η μεγαλη ιδεα που εχετε για τις ανικανοτητες σας….θα ειναι το πηγαδι που θα ξαναπεσετε….
        Και κατρακυλα και ανηθικοτητα…..και ΜΙΣΟΣ!!!
        Να μισειτε…δεν σας φοβαται….
        Ποσο μικροι και ασημαντοι ειστε ρε γμτ….

  3. Θαυμαστε ανακοινωση δημοτες της Κω…
    Τελικα οσο πιο ψηλα ανεβαινει η μαιμου
    τοσο φαινεται ο κ@λ@ς της…..!!!!
    και οποιος καταλαβε-καταλεβε…..!!!

    • Βρε βλήμα μια χαρα είναι η ανακοίνωση όχι σαν του εργοδοτη σου που είναι γραμμένη με μίσος και αλαζονεία.

      • Αναγνωστη κοκοβιε απο βλημα το εχεις παθει το κουσουρι??
        Ευτυχως στην ζωη μου εργοδοτη δεν ειχα…
        σε συγκριση με σενα που εχεις αλλαξει πολλους…
        αλλου λοιπον τα σαπια σου..οχι σε μενα …βλημα!!!!

        • Ψιτ, πρέπει να σε δέρνουμε τρεις φορές την ημέρα για να βγάζεις τόση χολή δεν εξηγείται αλλιώς αγάθα.

      • Προμετωπιδα της παλαβομαρας…λεει ψεμματα το δελτιο του πρωην?
        Εχεις ξαναδει προκηρυξη να εχει προθεσμια οκτω ωρων?
        Ναρκωτικα παιρνετε?

    • ΚΥΡΙΕ ΨΙΤ.. ΠΑΡΤΕΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ. Ο ΠΡΩΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ. ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΒΑΡΥΝΕ, ΒΑΡΕΘΗΚΕ, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ. ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ; ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 56 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 70. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΜΕ ΠΑΝΕΣ;

      • Μπαρμπα τετοιε…..προσεξε…
        1)Ετσι ευκολα δεν ξεμπερδευετε με εναν Δημαρχο σαν τον Γεωργιο….
        2)Δεν προκειται να αφησουμε στη ληθη των ηλιθιων το εργο του(170 σε αριθμο)
        3)ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ τα λελεδοειδη με τις σηκωμενες μυτες και το υφος των οκτακοσιων χιλιαδων καρδιναλιων που διοικειται τωρα…και πληρωνεστε να κανετε καριερα στα ανωνυμα σχολια,αν σας λυποταν ο πρωην Δημαρχος η ηθελε να σπασει πλακα και σας εδινε καμια θεσουλα θα τρεχατε να βγαλετε σελφι μαζι του…..
        4)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΩ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΣΑΣ…ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ…ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ…ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ…
        ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ….ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΣ…ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΣΑΣ .(Κ.Κ /Η.Κ /Α.Π..)… ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΛΥΘΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!
        Εχε υποψη σου….για να γινει 70 χρονων ο πρωην Δημαρχος…θελει ακομα …χρονια….οποτε…κοιμησου αλαφροισκιωτε …ανησυχος….
        Δημαρχια δεν ξαναβλεπετε…..ασβοι….

  4. Κοψιμιε θελουμε και μια ανακοινωση για τις»μουγκες»
    προσληψεις «συμβουλων»που εγιναν….νυχτα…
    γνωριζει κατι σχετικο ο Ρασπουτιν????
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ…!!!

  5. Και έχωνα σου πω… Ένα… Βάλε την μάσκα σου και μην. Ξαναβγείς από το μαγαζι σου χωρίς μάσκα.. Αύριο θα σου πω πάλι καλημέρα.. Ουρακοταγκο

    • Κοκοβιε θα το πω τελευταια φορα…
      κοιμασαι ορθιος….
      αν νομιζεις οτι με ξερεις…ελα…
      σε δενω κομπο και παιζει ο σκυλος μου…
      Υ.Γ.Ρωτα τον Ρασπουτιν.. αν και γκαου πρεπει να εχει
      καταλαβει ποιος ειμαι…

      • Ποιος εισαι; μα ο ///////. Μονο αυτος θσ μπορουσε να κατσει στο πληκτρολογιο 20 χρονια και β αλε!!!

  6. Δήμαρχε καλά τα λες, και όσοι έχουν αντίθετη άποψη να πάνε να ρωτήσουν τους 68 συμβασιουχους της καθαριότητας 2016-17 που τους έσερνε ο Κυρίτσης στο δικαστήριο, και να τα εξώδικα και άντε να μη ανανεώνει τις συμβάσεις που ήταν απόφαση της κυβέρνησης.

  7. Να μας πει η δύναμη αλλαγής, σαν δημοτική αρχή, αφού γνώριζε ότι έχει τόσο μεγάλη έλλειψη προσωπικού, γιατί προκήρυξε 17 μόνο θέσεις μονίμων στην 3κ.
    Βρε αθεοφοβοι 2 οδηγούς ( όσους πήρε η Νίσυρος?) 10 εργατες…….Και 5 χειριστές!!!!!?????? Ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία να στελεχώσουν την υπηρεσία καθαριότητας, αλλά δεν το έκαναν ,υπήρχε σχέδιο για ιδιώτη.

    Να είσαι καλά Θεοδόση, να τους χαλάς τα σχέδια και βαστά γερά,η Κως είναι δίπλα σου σύσσωμη.

  8. Έλα και τα προεκλογικά ρουσφέτια έπεσαν τα μούτρα και φάνηκαν που βόλεψε όλους τους δικούς του και τα ρουσφέτια που έταζε για να μαζέψει ψήφους. Αλήθεια όσοι είστε θετικοί εδώ μέσα τι θέση σας έβαλε?? Για την αποχέτευση είστε όλοι πραγματικά… Εκεί στο βιολογικό να πάτε.

    • Υπάρχουν άνθρωποι ,που όλη μέρα κρατάνε ένα κινητό όχι για να παίξουν, αλλά ψάχνουν για δουλειά,μπαίνουν οπουδήποτε μπορεί να μάθουν για προκήρυξη και γενικά να βρουν εργασία.Ηρθαν άνθρωποι από άλλα μέρη στην Κώ και με τα μόρια τους μπήκαν στην καθαριότητα συμβασιούχοι.
      Υπάρχουν νεόπλουτοι, που όλη μέρα κρατάνε ένα κινητό και ……………άντε γεια σου

  9. Ψιτακο... φυριτσοβλσκα μια ενημέρωση από το. Φίλο σου τον ΚΟΚΟΒΙΟ...

    Για να μη. Έχεις απορία ποιος είμαι.. Είμαι ο γραφιας των 2500 ευρώ από το διπλανο. γραφείο…. Και θέλω να σου πωμια φιλική συμβουλή… Σταμάτα να παίζεις έξω με το κινητό σαν ..@κ@ς όλη μέρα… Δούλεψε και λιγο

    • Η απορια μου ειναι μια.
      Πως γινετε να πληρωνουν τετοια ΜΠΑΖΑ οι δημοτες…??
      Συμβουλες απο μπαζα δεν δεχομαι..!!
      Υ.Γ.Ρασπουτιν αν και γκαου πρεπει να ξερεις ποιος ειμαι!!!
      Ειστε ολοι γτπ!!!!!!
      χεχεχχε!!

  10. Τα ψέματα τελείωσαν, ο Κυρίτσης πήρε αυτό που του άξιζε, και ακόμα ψάχνει……Απλά μαθηματικα , 68 συμβασιουχοι που τους εψησε, και 13 του δηρας που επίσης εψησε = 81
    Πολλαπλασιασμό 81 οικογένειες σε ψήφους έχει κάνει? Και δεν είναι μόνον αυτοί, μην κρυβόμαστε…………….. ταξιτζήδες, πουλματζιδες, μαγαζατορες, επαγγελματίες γενικά……..φι λα κιαααααα

  11. Ο ΤΕΩΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ.

  12. Δηλαδή τι μας λέτε ………πως θα γίνει η επιλογή. να μας πείτε καιι ποιοι θα επιλέξουν τα άτομα …….πάντως όχι οι υπηρεσ´ιες γιατί γνωρίζουμε ότι υπέβαλαν αντιρρήσεις ….δεν υπάρχει καμία διαφάνεια και μην κοροϊδεύετε τον κόσμο

  13. Όσο υπάρχουν τα αφεντικά θα υπάρχουν και οι γλείφτες, πρώτον για να τρέφουν τη ματαιοδοξία και την ανασφάλεια αυτών που έχουν την εξουσία στα χέρια τους και δεύτερον για να τους προωθούν τα συμφέροντα τους, όχι βέβαια χωρίς αντάλλαγμα..
    Γλείφτης μπορεί  κανείς είτε να γεννηθεί, είτε να καταλήξει αργότερα στη ζωή του, είναι άτομα κενού περιεχομένου, και συνήθως αρκετά χαμηλού μορφωτικού επιπέδου. Γιατί όπως απεφάνθη και ο Αριστοτέλης, κανένας άνθρωπος με ανώτερη μόρφωση και τιμιότητα δεν κυριεύεται απ’ αυτό το ελάττωμα.  έχουν περίσσιο θράσος, αβασιμους λόγους, κένης ουσίας, επειδή η μητέρα φύση δε φρόντισε να τους προικίσει με μόρφωση, ηθικό επίπεδο, πνευματική καλλιέργεια, χρησιμοποιούν αθεμιτά όπλα, για να πετύχουν τον στόχο τους,Συγκεκριμένα χρησιμοποιούν το όπλο που έχουν γεννηθεί με αυτό, την αμορφωσιά τους.το επίπεδο, τον χευασμο, Γλείφουν συνεχώς και ασύστολα,.
    Είναι γενικώς «μιάσματα» και συνεχίζουν να εξαπλώνονται ταχέως σαν πανδημία. Το τραγικότερο όμως είναι ότι θα συνεχίζουν να υπάρχουν.. Και ένα σαν αυτό είναι το μιασμα του ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ.. Ο ΨΙΤ

    • χαχαχ εξ ιδιων κρινεις??
      Αντεγραψες ενα σεντονι κοιταζοντας τον καθρεφτη..
      βλακακο ο ΕΥΑΤΟΣ σου ειναι…..!!
      χαχαχα!!

    • Τι μιασμα!!! Ο ψιτ… ειναι μαιμουνα αφρικης, κογκολεζικος ουρακοταγκος, φιδι κολοβο, ινδιας, υαινα σενεγαλης, γυπας αμερικης, αρπαχτικο σαν μαυρο κορακι με νυχια γαμψα, το μονο που τον νοιαζει ειναι η αρπαχτη. Πολυ τουλειψε και θα του λειψει για παντα.!!!!

  14. Εκτός από τις ανταλλαγές φιλοφρονήσεων ένθεν κακείθεν, υπάρχουν και μερικά σχόλια με σοβαρό προβληματισμό. Απορία: Στο πρόσφατο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που έτρεξε, τα γνωστά οκτάμηνα, εκτός από τον Δήμο εργάτες ζητήθηκαν και από άλλες υπηρεσίες. Αλλά ενδιαφέρον μηδέν, δεν υπήρξαν καν υποψήφιοι. Ανακοινώθηκαν οι θέσεις…αλλά απλά δεν μπήκε κανείς στη διαδικασία να αρχίσει τα προσωπικά τηλεφωνήματα. Η διαδικασία των αιτήσεων η γνωστή ηλεκτρονική…
    Τα συμπεράσματα περί θέσεων… αιτήσεων συμβασιούχων κλπ δικά σας…όπως βολεύει τον καθένα βεβαίως βεβαίως!

  15. Πως θς γίνει η επιλογή;Κάθονται στο γραφειάκι τους και βλέπουν τα ονόματα.Και λένε:Αυτόν τον θελουμε;Τον παίρνουμε.Αυτον δεν τον θελουμε δεν τον παίρνουμε.

  16. Γιατί δεν λέτε από την αρχή στον κόσμο ότι θα πάρετε τους τετραμηνίτες και αυτούς που θέλετε να μην έχουν ελπίδες;Η θέλατε να δείτε πόση ζήτηση θα έχει η προκήρυξη.Ρε ο κόσμος πεινάει το έχετε καταλάβει;Όχι βέβαια γιατί είστε βολεμένοι.

    • Ισα μωρη νεροκοτα που εχεις αποψη κιολας….
      πλυσου-κανε χ…..στρα-και φωναξε….
      θα το σκεφτω σοβαρα…..
      χεχεχε!!

  17. Ο πιο ήρεμος δήμαρχος ο Νικηταράς;Γιατί τι έχει να σκεφτεί;Πεινάει; Διψάει ;Έχει απλήρωτους λογαριασμούς;Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να χαμόγελα ψεύτικα.

  18. Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν σηκώσει μπαϊράκι.Ας προσγειωθούν λίγο γιατί ρόδα είναι και γυρίζει.Καλα λόγια ακούω μόνο για τον Μανώλη Κα….ρο.

  19. Μπράβο Δήμαρχε συνεχίστε έτσι!!!Από ειρωνεία μας χόρτασαν οι προηγούμενοι…

  20. Γεια σε όλους!!!
    Μπορείτε να μου πείτε αφού η δημοτική αρχή κόπτεται τόσο για τους πολίτες της Κω και για να δώσει δουλειά σε όσους περισσότερους μπορεί γιατί απαίτησε να απολυθεί υπάλληλος στη……. και στη θέση της να μπει αδελφή υποψήφιας με την παράταξη του Νικηταρά????
    Μόνο οι ψηφοφόροι του έχουν ανάγκη από δουλειά τις δύσκολες μέρες αυτές που διανύουμε όπως λέει συνεχώς??????

    • Αυτοι ειναι οι κοψιμιοι και οι γητευτες τους…παντα ετσι λειτουργουσαν…
      ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ!!!!

  21. Μου είπανε να έρθω να πιάσω κάποιον από σας για να με βάλει στη δουλειά.Επι Κυριτση ποτέ δεν πήγα να πιάσω κανέναν και πάντα έμπαινα στη δουλειά.Σιγα μην σας παρακαλέσω κιολας.Προτιμω να περάσω δύσκολα με αξιοπρέπεια.Περιμενω τα αποτελέσματα.

  22. Και να αδερφέ μου
    που μάθαμε να κουβεντιάζουμε
    ήσυχα, ήσυχα κι απλά.
    Καταλαβαινόμαστε τώρα
    δε χρειάζονται περισσότερα.
    Κι αύριο λέω θα γίνουμε
    ακόμα πιο απλοί.
    Θα βρούμε αυτά τα λόγια
    που παίρνουνε το ίδιο βάρος
    σ’ όλες τις καρδιές,
    σ’ όλα τα χείλη,
    έτσι να λέμε πια
    τα σύκα σύκα
    και τη σκάφη σκάφη.
    Κι έτσι που να χαμογελάνε οι άλλοι
    και να λένε
    “Τέτοια ποιήματα
    σου φτιάχνω εκατό την ώρα”.
    Αυτό θέλουμε κι εμείς.
    Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε
    για να ξεχωρίσουμε, αδελφέ μου,
    απ’ τον κόσμο.
    Εμείς τραγουδάμε
    για να σμίξουμε τον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ