Δήμος Κω: Κουτοπονηριές του αδιάβαστου Κυρίτση μπροστά στο πολιτικό του αδιέξοδο | Υπόνοιες και ψέματα επειδή δεν έχουν τίποτα να πουν

12
3942

Κουτοπονηριές του αδιάβαστου  Κυρίτση μπροστά στο πολιτικό του αδιέξοδο

Υπόνοιες και ψέματα επειδή δεν έχουν τίποτα να πουν

 

Ο κ. Κυρίτσης νομίζει ότι με κουτοπονηριές ίσως καταφέρει να ξεπεράσει το πολιτικό αδιέξοδο που βρίσκεται.

Δεν έχει καταλάβει ότι μετά από 25 χρόνια στα δημοτικά πράγματα δεν πιστεύει κανείς τα ψέματα του.

Αν και γνωρίζει τι ισχύει με τις συμβάσεις έργων.

Ότι δηλαδή, με νόμο του Κράτους επιβλήθηκαν το 2022 κανόνες για να αντιμετωπιστεί η ραγδαία αύξηση των τιμών των υλικών λόγω της ενεργειακής κρίσης.

Κι όμως. Ο ίδιος, μεταφέρει την ευθύνη στο δημοτικό συμβούλιο αφήνοντας υπόνοιες για «καπέλο», αυτό δηλαδή  που η πολιτεία, αδυνατώντας να ανταποκριθεί, μετέφερε ως οικονομικό βάρος στους δήμους όλης της χώρας.

Ακόμη και σε αυτό όμως αναφέρει ψευδή ποσά, διαφορετικά από τα πραγματικά, χαρακτηριστικό δείγμα της ανεπάρκειας του.

Όταν το πραγματικό ποσό, στο έργο των ασφαλτοστρώσεων στη Δημοτική Ενότητα Κω, είναι 213.756,93€, όπως ξεκαθαρίστηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο ίδιος μιλά για 263.509,81 ευρώ, για να δημιουργεί εντυπώσεις.

Τέτοιες ανακοινώσεις, χαμηλού επιπέδου, με υπόνοιες και ψεύδη, δείχνουν ξεκάθαρα στους συμπολίτες μας τα τραγικά αδιέξοδα ανθρώπων που δεν έχουν τίποτα θετικό να προσφέρουν στο νησί μας, έχοντας κλείσει τον κύκλο τους στη δημόσια ζωή του τόπου μας.

Παράλληλα επιβεβαιώνουν την εκτίμηση των συνδημοτών μας στις προσπάθειες που καταβάλει για τον τόπο μας η δημοτική αρχή Νικηταρά.

Γιατί οι συμπατριώτες μας γνωρίζουν καλά ότι δεν είναι ίδιοι.

 

Γραφείο Τύπου

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.ΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΟΥ.

    • φαταουλες.Η κουτοπονηρια ειναι ξεπερασμενη.Για ρωτηστε που τους εκαναν περα,και θα μαθετε.

  1. Κουτοπονηριές;; Ο Θεοδόσης έχει απλήρωτους τους υπαλλήλους από τότε που ανέλαβε ούτε γάλα έχουν πάρει οι άνθρωποι μέσα στην δύσκολη και ανθηγιεινη δουλειά που κάνουν ούτε ρούχα ούτε παπούτσια ούτε γάντια πάνε και τα πληρώνουν όλα από την τσέπη τους και δεν φτάνει αυτό τους έχουν και δουλεύουν ασταμάτητα χωρίς προσωπικό πάνω στα τιμόνια από το πρωί μέχρι το βράδυ όταν όμως γίνει κανένα ατύχημα μετά ετοιμαστείτε!!! Λαμ που είναι οι δρόμοι ο φωτισμός;; Όλα στον αυτόματο ντροπή σας!!!!

  2. Ακομα με την δυναμη αλλαγης ασχολειστε;εδω στην κεφαλο που τον υποστηριξαμε τον εχουμε ξεγραμενο.Δεν βλεπουμε οτι αυτη η δημοτικη αρχη δουλευει ασταματητα.Δηλαδη θα μας βγαλουν και ψευτες οι της δυναμης αλλαγης;δεν κερδιζοντε ετσι οι δημαρχειες,κυριοι της αλλαγης.

  3. Ναι ο κυριτσης σας φταίει τώρα! Δες τα χάλια σου Δήμαρχε…τελικά ως Δ.Μ είσαστε πολύ λίγοι.

  4. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    πως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.
    Μασες ατελειωτες 1.463.337,36€ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ! 745.000 ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΝΟΥ ! 635.000 για τον κομβο! ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 10.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!……..….ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  5. Δήμαρχε μιας και από έργα δεν το έχεις.Ζητά από την ΕΠΟ μιας και δεν βρίσκει γήπεδο για τον τελικό να γίνει εδώ.Τόσους χλοοτάπητες πήρες να πιάσουν τόπο και θα ακουστείς και εσυ.

  6. Ιωαννα,μια που θα κατεβεις και εισαι χαμενη,ρωτα και τον ανθρωπο που θα ακολουθησεις,για τα πεπραγμενα του οταν ηταν δημαρχος.Αλα τα γνωριζεις και τα κανεις γαργαρα.Αντε ομως που το γνωριζει ολο το νησι.

  7. κ σεις κ. Νικηταρα και το επιτελείο του δεν πατε πίσω.. να τα λέμε κι αυτά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ