Ενημερωτική συνάντηση Θ. Νικηταρά & στελεχών «ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ» με Σεβ. Μαραγκό & Διοίκηση Μαρίνας

15
586

Ενημερωτική συνάντηση με τη διοίκηση της Μαρίνας θα έχει ο επικεφαλής της “Ισχυρή Κως” Θεοδόσης Νικηταράς, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης, την Παρασκευή 08/03 στις 11 πμ. Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του κ. Νικηταρά, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων μας σε όλες τις επιχειρήσεις του Δήμου Κω.

ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ

 “Ενημερωτική συνάντηση του Προέδρου της Μαρίνας κ. Μαραγκού με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νικηταρά”

Ο υπ. Δήμαρχος κ. Νικηταράς, με επιστολή του, ζήτησε συνάντηση ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της Μαρίνας από τον Πρόεδρο της Μαρίνας Κω κ. Σεβαστιανό Μαραγκό.

Η ενημέρωση είναι δικαίωμα κάθε πολίτη και αντίστοιχα αποτελεί υποχρέωση της διοίκησης της Μαρίνας, κάτι που δεν ήταν αυτονόητο την προηγούμενη περίοδο.

Ο κ. Σεβαστιανός Μαραγκός θα αναμένει τον κ. Νικηταρά και τους συνεργάτες του την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 11 π.μ στη Μαρίνα προκειμένου να τους ενημερώσει για τα οικονομικά δεδομένα της επιχείρησης, τις διεθνείς συνεργασίες που έχει συνάψει και προωθεί αλλά και το ζήτημα που ανέκυψε με την διεκδίκηση της Μαρίνας από το Υπερταμείο και στο οποίο υπήρξε άμεση αντίδραση από την πλευρά του Δήμου.

Αγαπητέ Θεοδόση

Έλαβα την επιστολή σου και το αίτημα συνάντησης με τη διοίκηση της Μαρίνας.

Είναι δικαίωμα κάθε πολίτη να ζητά ενημέρωση για τα ζητήματα της Μαρίνας αλλά και αντίστοιχη δική μας υποχρέωση να παρέχουμε ενημέρωση και πληροφόρηση.

Αυτό είναι αυτονόητο.

Με μεγάλη χαρά σε περιμένω για να σε ενημερώσω για τα οικονομικά δεδομένα της επιχείρησης, τις διεθνείς συνεργασίες που έχουμε συνάψει και προωθούμε αλλά και για το ζήτημα που ανέκυψε με τη διεκδίκηση της Μαρίνας από το Υπερταμείο, για το οποίο υπήρξε άμεση αντίδραση του Δήμου.

Η συνάντηση μας μπορεί να γίνει την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 11 το πρωί στη Μαρίνα, εφόσον συμφωνείς.

Σεβαστιανός Μαραγκός

Πρόεδρος

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκτος τα κλιματιστικα,μαθε και για τις συναγρίδες από που πληρωθηκαν,μαθε για τις επιτροπες,που πληρωνονται εχτρα,μαθε για τα συμβολαια των κολλητων,μαθε τα κινητα των προεδρων πως πληρωθηκαν,μαθε πως πληρωνοντε στο λιμανι χειμωνιάτικα σκοτωνοντας μυγες,μαθε για τις προσληψεις μεσα στο καταχυμωνο,μαθε για τις διαφημισεις του δηρας που καλυπτοντε μεσω μαρινας,προσεξε καλααααα τα εσοδα και τα εξοδα,Γινετε της @@@νας το καγκελο.Στην φορα όλα θεοδοση,μην τους λυπηθείτε.Οι φυλακες εχουν πολύ χωρο.

  2. ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΑΤΕ.ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΑΛΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ.ΒΩΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

  3. Ουάου. Διεθνείς συμφωνίες η μαρίνα! Ονομάζουν έτσι κάποιες διαφημίσεις αχρείαστες που έκαναν χρεώνοντας με μερικές χιλιάδες ευρώ την μαρίνα. Γιατί άραγε τα κάνουν αυτά?

  4. Ξεκίνησες και εσύ τον διάλογο κύριε Νικηταρά. ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Αντί να στείλεις τον εισαγγελέα και τους ορκωτούς όπως έκαναν αυτοί πας ο ίδιος. Περιμένω να ακούσω τι θα πείτε και τότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

  5. Και εγώ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ όταν τελειώσεις φίλε Θεοδόση τον διάλογο με τον Στρατηγό ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕς ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΜΟΎΛΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ Λυπάμαι.

  6. Με ποιον πας να συζητήσεις. Με αυτόν που σε έστειλε στα δικαστήρια για απάτη. Με αυτόν που καταδικάστηκε για δολιότητα; Τι περιμένεις να σου πει;; Ότι είναι μαζί σου και ότι ο Κυρίτσης είναι κακός άνθρωπος;; ΕΛΕΟΣ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ;; Δυόμιση μήνες πριν από τις εκλογές;;

  7. Μια απορία ρε παιδιά, τις διεθνείς συμφωνίες σε τι γλώσσα τις κάνουν? Στα κεφαλιανά? …….Πως συνεννοούται?

  8. Γεια σου Μαρινα μου ομορφη τσαχπινογαργαλιαρα.
    που χεις καραβια ομορφα και φημη …. αλανιαρα.
    αμαλαχη ναουμ.

  9. σας έκαψε….αυτη η μαρινα οι γιορτες και οι φιεστες κ η γυνεκεςπουδεγιορταζουνεστις8 . τι τα θες θοδοδση μην τους τα βγαλεισ στη φορα. λυπησου τους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ