ΒΙΝΤΕΟ Συμφιλιώθηκαν on air Θ. Νικηταράς & Δ. Διακομιχάλης αναγνωρίζοντας αμοιβαίες υπερβολές αντιδράσεων

9
1127
Συμφιλιώθηκαν on air Θ Νικηταράς & Δ Διακομιχάλης αναγνωρίζοντας αμοιβαίες υπερβολές αντιδράσεων.
Το είχε προαναγγείλει και σε χτεσινή συνέντευξή του ο κ. Διακομιχάλης στο kalymnos-news.gr,  όπου έκανε για μία ακόμη φορά έκκληση στον κόσμο να τηρούνται τα μέτρα, ενώ ανέφερε ότι ο ίδιος αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στο νησί μεγάλο αριθμό των κρουσμάτων.
Άφησε αιχμές στους επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων λέγοντας χαρακτηριστικά να μην κάνουν “πετροπόλεμο” και “ανταρτοπόλεμο” για ένα σοβαρό θέμα για να κερδίσουν κάποιους ψήφους. Μάλιστα πιο κάτω κάλεσε τους επικεφαλής να κάνουν το αυτονόητο και να βγουν και να μιλήσουν ξεκάθαρα στον κόσμο.
Μίλησε για την ενέργεια του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά που ζήτησε τη διακοπή μετακινήσεων από Κάλυμνο σε Κω  και τόνισε ότι θα πρέπει να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι. Χαρακτήρισε την ενέργεια άστοχη και ότι είχε επικοινωνία μαζί του και υπήρξε συνεννόηση για από κοινού τηλεοπτική παρουσία ώστε να κάνουν δηλώσεις και να πέσουν οι τόνοι.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο πρωην ο υμνητης του τσοχατζοπουλου! Α ρε εποχες που ζησαμε με ετουτον τον δημαρχο πασοκο που οπου και αν τον επιανες λερωνοσουν!

  2. Οι επιβητορες του κινηματος, οι εκμεταλλευτες της κυριαρχιας του κινηματος και τα πρωτα «ποντικια» οταν το «καραβι» ηταν στα κατω του. Τετοιοι «ηγετες» αρμοζουν σ’ αυτο το λαο ο οποιος φυλακισε τον Γερο τογ Μορια και ζητοκραυγαζε υπεφ του Μαυροκορδατου.

    • Επιβ….. του κινηματος ηταν αυτος που απειλουσε τους παντες τα χρονια της παντοδυναμιας του. Ο ακατανομαστος τελος για την κοινωνια της κω

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ