ΣΤ Δημάρχου Κω-Προέδρου ΕΒΕΔ για Open Mall, προώθηση Ποδηλατικού Τουρισμού και στήριξη τοπικών επιχειρήσεων

7
711

Κοινή συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσουν, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννης Πάππου, αύριο Τετάρτη 2 Μαρτίου, στις 12.15 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κω.

Την συνέντευξη θα απασχολήσουν ζητήματα συνεργασίας και κοινής δράσης, όπως, το Open Mall, η προώθηση του Ποδηλατικού Τουρισμού και η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων.

 

 

Γραφείο Τύπου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βελτιώστε τις υποδομές.Η Κως έχει πελάτες και τουριστες δεν βγαίνει τώρα στην αγορά.Σοβαρευτητε .Βελτιώστε αυτούς που έχουμε και αφήστε τους…ποδηλάτες δεν θα μας σώσουν .

  2. Με το άνοιγμα της γραμμής Κως-Μπόντρουμ και την ισοτιμία ευρώ-λίρας

    θα κάνει ‘πάρτι’ Θεοδόση η Τοπική αγορά με τον Νησιωτικής ευαισθησίας Φ.Π.Α.
    Οι απέναντι εξήγγειλαν μείωση στους φόρους των καυσίμων,περιμένουν με λαχτάρα την Ανάσταση της ρημαγμένης Οικονομίας τους και φυσικά οι αιμοδότες θα είναι τα κορόιδα.
    Απλές -λογικές κινήσεις χρειάζεται,στα είπαν,αλλά το πάτημα σε δύο βάρκες είναι επικίνδυνο.Οι αντοχές των συνανθρώπων σου είναι λίγες.12 χρόνια Κρίση,μείωση μισθών,οριζόντια απώλεια συντάξεων,capital control,προσφυγικό,συνέπειες προσφυγικού,Δημοψήφισμα,Hot Spot,MAT και βία σε πολίτες που αντιδρούσαν
    ,ένταση και διχασμός Τοπικής κοινωνίας,σεισμός ,συνέπειες σεισμού,κόνβιντ,2 χειμώνες καραντίνα και δηλητήριο με τους εμβολιασμούς,Κατάρρευση Νοσοκομειακής περίθαλψης και τώρα κρίση ακρίβειας ,αυξήσεις σε βενζίνη ,ενέργεια,ΔΕΗ και κρίση Πανευρωπαικού πολέμου..Λυπάμαι την γενιά των 700 ευρώ,που μόνο υποσχέσεις τρώει με το κουτάλι.
    Να ζήσει η ..Βούλτεψη.,

  3. Open mall;; Δεν φτάνει που δώσατε άδειες σε πολυκαταστήματα καρχαρίες και έφαγαν τα νησιώτικα μαγαζιά θα φέρετε και το open mall για να αποτελειωσετε το ντόπιο εμπόριο;; Για σκεφτητε το μαζί με την γραμμή απέναντι. Δηλ να ενισχύετε οικονομικά την γείτονα ενώ μας απειλεί.

    • Το Open Mall δεν είναι κατάστημα καινούριο. Open Mall ορίζεται μια κεντρική εμπορική περιοχή με τα καταστήματα που είναι ήδη εκεί και γίνονται έργα για να γίνει πιο εμπορική και να πηγαίνει περισσότερος κόσμος, πχ έξυπνος φωτισμός, καλύτερη συγκοινωνία, ενημέρωση του κόσμου μέσω internet κοκ

    • Ο καταναλωτής πλέον σκέφτεται μόνο την τσέπη του! Ίδιας ποιότητας made in Bangladesh ή made in China πουλάτε, 10 και 20 ευρώ ακριβότερα!

  4. Αυτη η μιζερια!!!
    Το καλοκαιρι θα πηξουμε στον τουρισμο!!!
    Πιστευω να σταματησουν οι γκρινιαρηδες!!!

  5. Μην μπερδεύετε το open mall που είναι για τις ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις με το mall. Το open mall τρέχει με ρυθμούς σαλιγκαριού εδώ και 2 χρόνια. Ανάπλαση κέντρου,προσόψεις μαγαζιών, ταμπελες, έξυπνα παγκάκια, ίντερνετ κτλ κτλ πολλές συνεντεύξεις άλλωστε από τον πρ. ΕΜΠ. Συλλόγου Κω αλλά ο κόσμος γελάει πλέον μαζί σας. Κρίμα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ