Δημοσιοποίηση Επιστολής Παραίτησης Γιώργου Ι. Θεοφιλίδη από την δημοτική παράταξη «Όραμα και Δράση»

71
2417

Φίλες και φίλοι, αγαπητέ Γιάννη

Νιώθω την υποχρέωση ως άνθρωπος, επαγγελματίας και ενεργός πολίτης στα κοινά του τόπου μας, να δημοσιοποιήσω την προ μηνός επιστολή παραίτησης μου από την δημοτική παράταξη “Όραμα και Δράση”. Είναι μια υποχρέωση απέναντι στις Κώες και τους Κώους δημότες για την αποφυγή στρεβλών εντυπώσεών που ορισμένοι προσπαθούν να διασπείρουν στην κοινωνία μας.

Όπως αναφέρω και στην επιστολή που ακολουθεί, με αποδέκτη την κ. Ιωάννα Ρούφα, δεν είχα πρόθεση να την δημοσιοποιήσω. Όμως μετά από αλλεπάλληλες προκλήσεις και της ιδίας, όπως έγινε και στην τελευταία συνέντευξη τύπου την οποία παρέθεσε, δεν μπορώ παρά να γνωστοποιήσω τους λόγους της παραίτησης μου.

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/02/Επιστολή-Παραίτησης.pdf» title=»Επιστολή Παραίτησης»]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

71 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΜΟΥΖΕΛΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ, ΕΝΑΝ ΑΧΤΑΡΜΑ ΣΥΡΙΖΟΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΑΤΗΣ ΚΑΙΣΕΡΛΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΤΤΑ ΣΑΣ

      • Ας στηρίξει όποιον γουστάρει. Αποστατάκια, και φίλους-φίδια που την δούλευαν ψιλό γαζό για πέντε χρόνια δεν πρόκειται να στηρίξει.

        Αυτό θα λέμε. Η κοινωνία πήρε χαμπάρι πόσο βρώμικοι είστε, έννοια σου.

    • Κατόπιν εντολής του μεγάλου ιδρυτή και πατερούλη μετακομίζει από το ΣΟύΡΑΜΑ-ΡΟΥΦιΑνιές-Καταγγελίες στον Τριώφλοφο ΤΕΟ...

      Πάει πακέτο μαζί με τον άφωνο του Δημοτικού συμβουλίου, τα τηγάνια με τα αμελέτητα, τις παντούφλες, την ψηλή των συνεργατικών και των δικογράφων και αρκετούς από τους ανεξάρτητους συμβούλους κοψιμιούς της ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ… Οι μόνοι πιστοί με τσίπα και ήθος ο Φραγκούλης και ο Σταμάτης με τον Βουκεφάλα…®Νυχτοκαβαλάρης©

  2. το ηθος του ιδρυτης σας εχει πνιγει σε μια .................. εδω και χρονια

    γιιωργακη… καμια αλλη …….. δεν βρηκες να δικαιολογησεις την αποστασια σου;

  3. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΦΤΗΝΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ

  4. τωρα που θα κατεβεις με τη μαριονετα του θα παρεις……………….

  5. Τ ο ήθος σου και η καταβολές σου σου υπέδειξαν τον δρόμο. Σε αυτή την κοινωνία δεν υπάρχουν πατερούληδες. Ο κακός μας εαυτός υπάρχει και δυστυχώς αυτό δεν το καταλαβε η κυρία Ρούφα.

  6. Παίρνω θέση γιατί ο κύριος Θεοφυλίδης είναι ένας νέος άνθρωπος. Θα έλεγα ότι το έργο της πολιτικής είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων. Όταν χάνει ο επικεφαλής φταίνε οι άλλοι, και οι συνεργάτες και οι αντίπαλοι. Όταν κερδίζει είναι ο καλύτερος ηγέτης. Αυτό έπαθε και η κυρία Ρούφα. Και βγάζει τον χειρότερο εαυτό της μεταφέροντας τις ευθύνες στον Καίσαρλη και στον φούφοτο και δεν βλέπει ποια είναι τα δικά της λάθη αλλά και η ικανότητα της να ηγηθεί μιας νικηφόρας παράταξης. Ας τελειώνει λοιπόν το παραμύθι και ο καθένας ας μετρήσει πρώτα το δικό του μπόι. Ο κύριος Θεοφυλίδης δεν έκαμε τίποτε άλλο από το να μετρήσει την δική του προσωπικότητα και τις αρχές του και είναι μόνο αυτός υπεύθυνος για τις πράξεις του και κανένας άλλος.

    • Εδώ Γιώργο ταιριάζει το ΑΓΙΟ είχες.
      Αν μπορείς και κοιμάσαι άνετα το βράδυ προχώρα εκλογές κάνουμε ,όχι αγιασμό που λέει και ο Τέλης.

      • ΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

        ΝΑ ΧΑΡΑ ΝΕΟΣ!

  7. Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΑΣΥΓΚΙΝΗΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ…
    ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ,ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΪΣΕΡΛΗΣ.ΜΟΝΟ Η ΙΩΑΝΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ
    ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΕΡΙ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑΤΩΝ…
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΣΟΥΝ.
    ΤΕΛΙΚΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΣΕΡΛΟ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
    Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΕΡΙ »ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ » ΓΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΑΙ…ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ.

  8. Φίλε Γιώργο αν δεν κατέβαινε ο Θεοδόσης θα την έκανες? Γιώργο ολοι οι αποστάτες ειχαν άσχημο πολιτικό τελος όπως θα έχετε και εσείς , μόλις καταλάβατε ότι ο Θεοδόσης θα κερδίσει την κάνατε σαν τα ποντίκια ΝΤΡΟΠΉ σας.
    Υ.Γ εγω είμαι ποιό Νικηταράς απο σενα.

    • Α ΡΕ ΠΕΤΡΟ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

  9. Άλλη μια ανυπαρξία !
    …… η φοράδα στ αλώνι βρε Γιώργο !
    Πήγαινε στο ΣΥΡΙΖΑ Καματερό ! Εκεί θα πατώσεεις μια και καλή

  10. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 100% !!! ΑΘΛΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΜΥΛΩΝΑ!

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 100% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 4.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 100%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  11. Πόσα είναι τα 30 αργύρια που πήρες η θα πάρεις φίλε Γιώργο και εσύ όπως και οι υπόλοιποι Ιούδες του Νικηταρά;;; Κρίμα γιατί σε είχαμε σε εκτίμηση!!!! Λυπάμαι πραγματικά λυπάμαι.

  12. ΤΕΟ καταστροφέα του περιβάλλοντος, θα ξαναζωντανέψεις το νέο σΟυΡΑΜΑ;;; Πόσο ανεξάρτητος είσαι με ΣφΥΡΙΖΑ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΚΑΐΣΕΡΛΗ..

    Μπράβο «ανεξάρτητε Θεοδόση», πως τα κατάφερες να αποβάλεις τον φόβο σου δειλέ για πολιτική αναμέτρηση με τον Κυρίτση;;; Πάντως με τους Καραγκιοζοπαίχτες να κουνάνε τα νήματα Θεοδόση τους ΚΑΐΣΕΡΛΗ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ μην ελπίζεις πολλά, σίγουρα θα εκλεγείς σύμβουλος και εμείς θα φάμε στην μούρη την Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης για άλλα τέσσερα χρόνια..

  13. Κατάντια, την κοπάνησε ο ΚΑΪΣΕΡΛΗΣ μετά την ήττα του 2014, την κοπάνησε και Ο ΔΕΙΛΟΣ 3 floor TEO που ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ...

    Έξη μήνες δήμαρχος Θεοδόση δεν έδειξες ΤΙΠΟΤΑ, αρκέστηκες σε μερικές δημοπρασίες έργων που κατά διαβολική σύμπτωση τις ανέλαβε ο εκλεκτός σου εργολάβος εκ Καλύμνου… και να μην ξεχνάμε στήριξες την παραχώρηση δημοτικής περιουσίας στις φιλενάδες του εν ευθυμία Κωστούκου … Τώρα αφού κρύφτηκες στο πηγάδι για τέσσερα χρόνια παριστάνεις τον σωτήρα με παλιές πρακτικές και ανύπαρκτα προγράμματα… Αλήθεια θα αντέξεις μέχρι το τέλος ή μετά τις εκλογές θα την κοπανήσεις από τις ευθύνες ξανά… ;;;;

  14. κυριτσης και νικηταρας θα κατασκευασουν στην ΑΒΙΚΩ ενα τριωροφο ξενοδοχειο απο ΑΜΙΑΝΤΟ

    αυτοι ξερουν απο το πασοκ. χαχαχαχα

  15. Παράταξη με αποστάτες και στελέχη από άλλες παρατάξεις δηλαδή μια παράταξη από ψεύτες, διπρόσωπους και //////, τέτοια παράταξη είσαστε και θέλετε να πάρετε τον Δήμο. Ο κόσμος της Κω δεν είναι χαζός και εκείνη την μέρα θα ψηφίσει σωστά και όχι υποκριτές και ψεύτες που από την πρώτη στιγμή μας λένε ψέματα, ξεκινώντας από τον Νικηταρά ( θα κατέβω δεν θα κατέβω) όσο για τα στελέχη;;; Τα λόγια είναι περιττά.

  16. Μετα το τριοροφο του Λαγουδιου τωρα αχυρανθρωπος των δικηγορων.
    Οποια τιμη! Οποια δοξα σε πολιτικο γυρολογο! Αξιος!

  17. ΟΨΙΜΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ.ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟ 14 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ν Α ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΥΡΙΣΗ.ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΗΣ!!!!!!!

  18. ειναι πατερουληδες ,μονο η παρτη,πατρονες, υποχειρια.αυτα λενε και οι δημοτες.το νησι μας θα παει μπροστα .καισερλης καματερος νικηταρας κυριτσης εργολαβοι κλπ θα πανε στην ακρη.

  19. Αγαπητέ Θεοδόση την έκανες με ελαφρά πηδηματακια και ακόμα ποιο ελαφριά τη καρδία όταν η καρεκλιτσα σου έγινε αβεβαιη να σου παρέχει τον τίτλο του Δημάρχου αφήνοντας την Ιωάννα να παλεύει μόνη το μεγαθήριο. Τώρα ζητάς αφεση και χείρα βοήθειας για να στρογγυλοκαθισεις και να βγάζουν πάλι άλλοι τα φίδια από την μαύρη τρύπα που εσύ ενισχυσες. Τώρα Θεοδόση? Λίγη τσιπα ρε παιδιά πουλάει κανείς?

  20. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΤΟ 2014 ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΘΕΟΔΟΣΗ . ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ?

  21. Μέχρι το 2014 ΠΑΣΟΚ που εκμεταλευτήκατε μέχρι τέλους.
    2014 – 2019 ΣΥΡΙΖΑ αφού είναι κυβέρνηση.
    Μετά τι;
    Γυρολόγοι της πολιτικής!

  22. ΡΟΥΦΑ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ.ΜΟΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

    ο λαος ειναι μαζι σου.χτυπα την λερναια υδρα που καταστρεφει το νησι χτυπα τους δεινοσαυρους.

  23. ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΣΑΣ.Η ΡΟΥΦΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ.Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

  24. Ρε δεν μας χαιρετας…
    Μεχρι πριν απο μηνα σε ερωτηση αν κατεβαινειςςςς ειπες ναι με την ρουφα … εναντια στον γιωργο .
    Εισαι τουμπας οχι απο το κωλοτουμπας αλλα να μην πω απο τι .
    Ρε καλα θα σας κανει η ρουφα να σας την κανει γυριστει και στην δευτερη να παει με τον γιωργο ….σε εσας τα 10 μεγαλοστελεχη και να μεινετε απ οξω απλα γιατι γουσταρει …. χαχα . Ειστε κλαματα…ο καημος σας να φυγει ι γιωργος και η καρεκλα θα μας καθισει για παντα …

  25. Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣπου παίζουν τον υποψήφιο του ΣφΥΡΙΖΑ ΘΕΟΔΟΣΗ

    Μαριονέτα είναι ο ΤΡΙΏΡΟΦΟΣ ΤΕΟ στα χέρια των Μουμιοποιημένων της πολιτικής παρακμής και οι μεγάλο δικηγόροι των υπόδικων …

  26. κ.Θεοφιλιδη φαινεται απο τα πρωτα σχολια οτι το δικιο ειναι με το μερος σας. Διαβασα την επιστολη και τα σχολια. Σε δικαιώνουν αυτοι που αφησες πισω. Μπροστα να κοιτας και καλη δυναμη.

  27. Δεν υπάρχεις σαν προσωπικότητά….μια ζωη πίσω απο το καισερλη τρεχεις…. Ουτε σαν πρόεδρος της κοινότητας εκανες τίποτα γι αυτο πήρες ότι πηρες στις εκλογές του 14 ………..

  28. Ελα παλι στην αντιμαχεια να δεις τι θα παρεις ….αλλα μας ελεγες για την ιωαννα γιωργακη …

  29. Μπράβο Γιώργο ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει.Ακουσες την κοινωνία παιδί μου πάμε δυνατά με τον.Θεοδοση!!!

  30. Πάντως το οτι μου πει ο μεγαλος αφεντης θα κάνω και αυτος λεει στην καινουργια παράταξ η καποια δεν επρεπε να το στειλη σε μήνυμα

  31. ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΡΟΠΗ . ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  32. Δήλαδή επειδή σε προκάλεσε η Ιωάννα έβγαλες τη ,,,ακία αυτή που σου εγραψε ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ;

  33. Ο αντιπαλος ειναι ενας. Ειναι ξεκαθαρο αυτο. Ολοι αυτοι θα πανε με τον Κυριτση στο τελος γιαυτο ο κοσμος τους εχει ηδη εγκαταλειψει.

    • ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΑΝΤΙΔΑΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟΠΑ

  34. ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΑΝΤΙΔΑΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟΠΑ

  35. βρε παιδια η ρουφα αλλα διεδιδε για τον θεοφιλιδη.τωρα που δημοσιοποιηθηκε η επιστολη εβαλε τους κουκουλοφορους να βριζουν. διακρινω ανεντιμη σταση, πανικο, και κυριως κακο χαρακτηρα. αννουλα μου να σεβεσαι τους πρωην συναδελφους σου. δειχνεις πολυ κακο προσωπο και εχουν δικιο αυτοι που σε κατηγορουν. σου συνιστω ηρεμια…………και μαζεψε τους αγανακτημενους κουκουλοφορους. αν εχουν κοτσια να βγαλουν την κουκουλα.

    • Όταν δεν εισαι με την Άννα η Άννα βγάζει τον πραγματικό της εαυτό.Χειροτερη από Κυριτση

      • ΒΡΕ ΑΛΗΤΕΣ
        ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΙΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΤΡΕΠΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ

    • ΒΡΕ ΑΛΗΤΕΣ
      ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΙΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΤΡΕΠΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ

  36. Όσο σφάζονται και αλλάζουν ομάδες οι υπόλοιποι ο Κυριτσης κερδίζει έδαφος. Η νίκη ειναι κοντα

  37. Εντωμεταξύ γράφουν για τον θεοφιλιδης όταν η Ρουφα τους ξεπούλησε για να αλλάξει παράταξη στο δήμο Δικαίου. Βρε ουστ Ιωάννα βρε ουστ

  38. Μακριά από τη Ρουφά τους πούλησε στο δίκαιο και θα τους πουλήσει και τώρα . Την νοιάζει να εκλεγεί αυτή και 3,4 ακόμη για να κάνει το κομμάτι της.Αλλα όπως λένε στο χωριό της αυτή είναι χειρότερη του Κυριτση.

    • Κανένα καλό ποτέλος δεν πούλησε η Ρουφα σπίτι της εκατσε τα παιδιά της έτρεχε στα μαθήματα. Δουλευε στα χωράφια. Φτάνουν τα ψέματα.

  39. Γιώργο έχω χάσει πάσα ιδέα για την Ιωάννα και μερικούς ακόμα που είναι κοντά της. Σε δικαιώνουν με αυτά που λένε και γράφουν. Καλά έκανες. Ο λαός της Κω θέλει το Θεοδόση. Όποιος το καταλαβαίνει καλώς αλλιώς έχει ξύδι για όλους

  40. Παιδιά στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Και όπως βλέπω στο τέλος θα ξυρίσουν και την νύφη του Δήμου Δηλαδή την Ιωάννα. Έδοιωξε πολλούς συμβούλους πριν από τρία χρόνια. Τον Κοπάδη, Τον Μαραγκό Τον Καλούδη Τον Σταμάτη Τον Διακογιώργη Και τώρα της φεύγει και ο Θεοφυλίδης Η κυρία είναι η άμεμπτη Είναι ο κυρίαρχος. Είναι η θεόσταλτη. ΕΛΕΟΣ

    • ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΜΠΤΗ . ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΙΑΧΑΣΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΕ ΓΡΑΦΙΑ

  41. Τους έκαμες τα πάνω κάτω. Είπες τι ακριβώς συμβαίνει. Άσε που η κυρία τους δουλεύεει όλους. Νομίζει ότι είναι η ΖΑΝ ΝΤΑΡΚ

  42. Άχρηστοι έ Αχρηστοι για όλα φταίει ο Κρόνος. Που έφαγε τον Δία και τα παιδιά του και στο τέλος θα φάει και την παράταξη μας μαζί με την αρχόντισσα Άχρηστοι έ άχρηστοι.

  43. Η κυρία Ρούφα έχει την εντίπωση ότι είναι η μόνη αναμάρτητη. Και ότι αυτή είναι η μόνη που έχει αντίδια. Κούνια που μας κούναγε.

  44. Δεν πιστευω να ξαφνιάζεστε…εδώ και χρονια το λεγαμε.Στις εκλογες θα αφησουν τη Ρουφα μονη της.Απλα την ειχαν τοσα χρονια να γινετε κακια…εξαλου γνωστη τακτικη Καισερλη.Να προδιδει στο τελος τους δικους του .

  45. Τι να κανει ο ανθρωπος…εχει υποχρεωση.Οτι είναι και ότι εχουν οικογενειακως……στον πρωην δημαρχο τα χρωστάει.Απλα απορω με μερικους που και καλα δεν το περιμεναν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ