Ιωάννα Ρούφα Γιώργος Θεοφιλίδης στον Έκφραση: Οι επίδοξοι μνηστήρες του Δήμου δεν μπορεί να κρύβονται πίσω από εκλογικούς νόμους… (23 νέα άτομα στο ΟΡΑΜΑ)

7
662

Συνέντευξη Ιωάννας Ρούφα και Γιώργου Θεοφιλίδη στον Έκφραση

Η επικεφαλής του Οράματος Ιωάννα Ρούφα και ο υπεύθυνος θεμάτων οικονομίας Γιώργος Θεοφιλίδης παραχώρησαν από κοινού συνέντευξη στον ρ/φ σταθμό «Έκφραση 97» και τη δημοσιογράφο Πόπη Δανελλάκη, αναλύοντας τις προτάσεις της παράταξης όπως αυτές κατατέθηκαν στο πρόσφατο περιφερειακό Συνέδριο της Ρόδου.

Στη διάρκεια της συνέντευξης αναλύθηκαν οι προτάσεις για τον Πρωτογενή τομέα, την Τουριστική ανάπτυξη, τα θεσμικά ζητήματα και τη νησιωτικότητα.

Η επικεφαλής του Οράματος αναφέρθηκε παράλληλα και στους επίδοξους μνηστήρες του Δήμου της Κω με καυστικό τρόπο λέγοντας χαρακτηριστικά: «όσοι θέλουν να προσφέρουν πραγματικά στην Κω δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από εκλογικούς νόμους… μήπως η διοικητική μεταρρύθμιση πρέπει να έχει και το ονοματεπώνυμό τους για να μας δείξουν πόσο τελικά αγαπάνε αυτόν τον τόπο»;;;

Σχετικά με το ερώτημα για το πότε θα παρουσιάσει τους  επόμενους νέους συνεργάτες της παράταξης απάντησε:  «Δεν πρόκειται να συμμετέχουμε σε ένα ατέρμονο επικοινωνιακό παιχνίδι.  Εγώ  – είπε χαρακτηριστικά – δεν χρησιμοποιώ τους συνεργάτες μου τους αξιοποιώ…»

Κατέληξε ότι δεν πρόκειται να στήσει έναν ψηφοθηρικό μηχανισμό αλλά μια ομάδα με συνοχή που θα μπορεί να διοικήσει το δήμο.

Δεν παρέλειψε δε να προσθέσει ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή 23 ακόμα νέα πρόσωπα που συμμετέχουν στην οργάνωση της παράταξης και τα οποία θα παρουσιαστούν σε κατάλληλο timing.

Παραθέτουμε ολόκληρο το ηχητικό της συνέντευξης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

7 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.