«Αξιώνουμε την άμεση ακύρωση των υπέρογκων και παράνομων προστίμων»

15
770

«Αξιώνουμε την άμεση ακύρωση των υπέρογκων και παράνομων προστίμων»

Την έντονη δυσαρέσκεια τους εκφράζουν επιχειρηματίες της πόλης της Κω που εισέπραξαν νέα πρόστιμα και υπέρογκες προσαυξήσεις για κοινόχρηστους χώρους.

Χωρίς καμιάν προειδοποίηση η δημοτική αρχή Κυρίτση δια του κου Χατζηκαλύμνιου επέβαλε πρόστιμα σε εκείνους που σήκωσαν το βάρος και τις συνέπειες της καταστροφικής τους διαχείρισης στο προσφυγικό.

Σε εκείνους που έχασαν εμπόρευμα και υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό του Ιουλίου 2017.

Σε εκείνους που βιώνουν τις συνέπειες του all inclusive, την παύση της ryanair την απώλεια των κρουαζιερόπλοιων, την υπέρογκη αύξηση των τελών, την αύξηση του ΦΠΑ…

Για τον κο Κυρίτση και τα άβουλα πολιτικά του πιόνια το νησί βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη μόνο για να μοιράζουν απευθείας αναθέσεις σε 48 ώρες! Πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ έχουν διανεμηθεί χωρίς καμιά διαγωνιστική διαδικασία.

Στους πολίτες μοιράζει πρόστιμα και προσαυξήσεις!

Πάγια τακτική του κου Κυρίτση το ξεζούμισμα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Αυξάνει τα τέλη και στέλνει πρόστιμα. Τα πρόστιμα βρήκαν οι συνδημότες κάτω από την πόρτα των καταστημάτων τους!

Οι επιχειρηματίες έδωσαν πραγματική μάχη για να ξανανοίξουν τα μαγαζιά τους και η δημοτική αρχή όχι μόνο δεν είναι σε θέση να κατανοήσει τον αγώνα και τις δυσκολίες τους… Αντίθετα τους επιβραβεύει με απύθμενο κυνισμό με πρόστιμα στα πρόστιμα και με προσαυξήσεις που πλησιάζουν το τετραπλάσιο του αρχικού ποσού.

Δεν παρέλειψε δε να κάνει σαφές το περιθώριο των 30 ημερών για την πληρωμή των υπέρογκων ποσών και να αποσαφηνίσει ότι υπάρχουν και τα διοικητικά δικαστήρια!

Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο τους!

Αξιώνουμε την άμεση ακύρωση των υπέρογκων και παράνομων προστίμων.

Εάν αυτό δεν γίνει βεβαιώνουμε τη δημοτική αρχή ότι στα δικαστήρια θα συρθεί η ίδια όχι μόνο για τα άδικα πρόστιμα που επέβαλε αλλά προπάντων για τον έωλο Κανονισμό αστικής λειτουργίας (το έχει ήδη καταγγείλει σε πολιτικό επίπεδο η Ιωάννα) τον οποίο επικαλείται για να τα επιβάλει. Και τότε να δούμε πόσο παλικάρια είναι στις πλάτες των δημοτών!

Ιδού η Ρόδος … ιδού και το πρόστιμο…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. υπερ της ΑΝΟΜΙΑΣ και τΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ορφανα του ΣΟΥΡΑΜΑΤΟΣ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΝΑΙ ΣΤΟ χαος και στα αδεια ταμεια ΠΟΥ ΤΑ ΡΟΥΦΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΟ ΜΕΛΑΚΙ οταν ειχαν το ΔΗΜΟ. ΟΥΣΤ

    • Να βγεις και να πεις λασπολογε ποσα ρουφηξαν και απο που και ποιος τα πηρε αλλιως εισαι ενας ανωνυμος ΑΛΗΤΗΣ

  2. ΑΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ; ΑΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΦΙΚΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ

  3. σε λιγο και τα στοιχεια εσεις εχετε εστω και ενα στοιχειο κατα τησ ΡΟΥΦΑ; ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ .

    Ανομία είναι να ριχνεις ασφαλτα στην αυλη του συμβουλου σου ανομια ειναι να τα παιρνεις κατω παο το τραπεζι ανομια ειναι να κυκλοφορεις με τα αυτοκινητα του δημου 24 ωρες το 24ωρο και να παιρνεις και μερικαματο…. ανομια ειναι να λες ψεματα για να πεισεις το λαο να σε ψηφισει ανομια ειναι να πηγαινεις στα δικαστηρια τους πολιτες να χανεις τη δικη και να επιμενεις στην ανομια. ανομια ειναι να μοιραζεις αοευθειας αναθεσεις με τη σεσουλα……..

  4. ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ !! ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ!! ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!! ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ!!!

  5. Kαλημέρα κυρία Ιωάννα αυτό είναι το αληθινό τους πρόσωπο. Αυτοί που έφαγαν τα πρόστιμα φοβούνται να μιλήσουν! Μόνο ψιθυρίζουν . Αυτό είναι το αληθινό τους πρόσωπο. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! Αρχίζω να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά στην Κω. Σας συγχαίρω που δεν κάνετε πίσω. Σας έστειλα στο facebook το τηλέφωνο μου.

  6. ΕΛΑ ΡΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕς ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ,ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ -ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ;- ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΟΝΑΕΙ,ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ; ΝΑΙ ΡΕ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΕΡΟΣ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΑΛΛΟΝ ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ; ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ

  7. Χμμ… Σάμπως και εσέις πάλι αυτά δεν θα κάνατε; Και από την άλλη τέρμα τα γκαζια ακύρωση; Μια εκπτωσουλα δηλαδη; Αυτά…

  8. Αυτο που εκανε ο Δήμος ηταν ατιμία , θα μπορουσε να ειδοποιήσει τους εκπρόθεσμους , που υπέστησαν ζημιες λογω σεισμού και δεν πλήρωσαν, ασχετα αν υποσχέθηκε η Δημοτική Αρχη αλλα , να προσέλθουν να πληρωσουν αυτο που τους αναλογεί!!! Οχι διπλάσιο πρόστιμο χωρις προειδοποίηση και απώλεια της προκαταβολης!!! Σε τέτοιους καιρους αυτη ειναι η συμπαρασταση της Δημοτικής Αρχης!!!

  9. Πρωτοβουλία Επ. ΟΡΑΜΑΤΟΣ προς Αν. Υπουργό Οικονομίας για αποζημίωση των πληγεισών επιχειρήσεων από το σεισμό

    Ο σχετικός φάκελος με τα πρακτικά αποτίμησης των ζημιών έχει σταλεί στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και συγκεκριμένα στην Γ.Γ. Βιομηχανίας και στην Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ/ΕΥΣΕ, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου:Ο αριθμός των επιχειρήσεων στο νησί της Κω που κατέθεσαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανέρχονται σε 164 και το εκτιμώμενο συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται σε 684.106,98 ευρώ.
    Παρά το γεγονός ότι ο μηχανισμός της Περιφέρειας λειτούργησε άμεσα η αποζημίωση έχει αδικαιολόγητα καθυστερήσει.https://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/171092/protovoulia-ep-oramatos-pros-an-ypourgo-oikonomias-gia-apozimiosi-ton-pligeison-epicheiriseon-apo-seismo/

  10. Τώρα που έγραψαν τους παραβάτες…. η πόλη ομόρφυνε και νοικοκυρεύτηκε, Αυτοί οι «κακοί» επαγγελματίες έφταιγαν για το χάλι και η τάξη πλέον επανήλθε! Μόνο που ξέχασαν να περάσουν και από τα θερμοκήπια που είναι στημένα παντού, γιατί φορούσαν μυωπικά γυαλιά οι θεράποντες της τάξεως. Τα παιδιά εκτελούσαν εντολές (θα μου πείτε), και ίσως υπερέβαλαν στην διατεταγμένη υπηρεσία που διατάχθηκαν να φέρουν εις πέρας. Βλέπετε είναι και η στολή που δίνει δύναμη να τα βάζουν με τους επαγγελματίες πολίτες που αυτοί πληρώνουν πάντα ακόμη και με πρόστιμα για να έχουν δουλειά και μισθό τα παλικάρια. Άλλη μια αρνητική διαφήμιση με τους τουρίστες να γίνονται μάρτυρες έντονων διαπληκτισμών, σε μια τουριστική πόλη που τα προβλήματα της αναδουλειάς λόγω βραχιολακίων και ελεγχόμενου τουρισμού πολλαπλασιάζονται καθημερινά. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΩΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ