Με 90 συμμετοχές η ποδηλατική «Ανάβαση Πανορμίτη»

0
4631

Αντίστροφα μετρούν οι φίλοι της ποδηλασίας για τη διοργάνωση της «Ανάβασης Πανορμίτη» την ερχόμενη Κυριακή, έχοντας πια γίνει θεσμός κάθε φθινόπωρο με τη στήριξη του ΔΟΠΑΡ, του δήμου Σύμης και της Ιεράς Μονής Πανορμίτη.

Σ’ αυτόν τον αγώνα έχουν δικαίωμα ν’ αγωνιστούν αθλητές-αθλήτριες στις κατηγορίες των Μάστερς Ανδρών-Γυναικών, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων και Μίνι Μεγάλων. Φυσικά, η ποδηλατική αυτή συνάντηση περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξή της.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα είναι η Ιερά Μονή Πανορμίτη, με τις αποστάσεις ανά κατηγορία να είναι οι παρακάτω: Μάστερ, Παίδων-Κορασίδων 11,8χλμ., Παμπαίδων –Παγκορασίδων 5χλμ., Μίνι μεγάλα 3χλμ.

Στον αγώνα δήλωσαν συμμετοχή 90 αθλητές-αθλήτριες από Διαγόρα, Ροδήλιο, Ανταίο, Ακαδημία Κω, Κωακό Όμιλο Ποδηλασίας, Φιλίνο Κω, Ασκληπιό και φυσικά τον διοργανωτή Έλαφο. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο το πρωί από Ρόδο και οι αποστολές θα επιστρέψουν από τον Πανορμίτη πια στη βάση τους την Κυριακή το απόγευμα. Να σημειώσουμε πως, πέραν των αθλητών-αθλητριών, στη Σύμη θα ταξιδέψουν κι αρκετοί συνοδοί, γι’ αυτό γίνεται μια σημαντική προσπάθεια από την Ιερά Μονή για να φιλοξενηθούν όλοι χωρίς πρόβλημα.

Το ενδεικτικό πρόγραμμα:
13:30: Άνοιγμα Γραμματείας
14:30: Τεχνικό συνέδριο αρχηγών ομάδων
15:00: Κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ –ΠΑΙΔΩΝ –ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
16:20: Κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ –ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
17:20: ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ
19:00: Λήξη Αγώνων – Απονομές Επάθλων. Το τελικό πρόγραμμα θα διαμορφωθεί με τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ