ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ντέρμπι ΠΑΟΚ Κω- ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ Κεφάλου 2-3 παλαιό στάδιο

3
1483

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Ο ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΥ ΝΊΚΗΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΝΤΈΡΜΠΙ 2-3 ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΩ

Ο Νικαγόρας ήταν ο μεγάλος νικητής στο ματς για την 7η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων αφού επικράτησε με 2-3 του ΠΑΟΚ Κω στο ματς που έγινε στο παλιό γήπεδο Ανταγόρας και έφτασε έτσι τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Πριν την έναρξη του ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των δύο παιδιών που έφυγαν πριν μερικές ημέρες απ’ την ζωή.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν νωρίς προβάδισμα στο σκορ με τον Κοτοπούλη όμως η ομάδα του Νικαγόρα ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να γυρίσει τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο. Στο 45′ ο Ζερβός Ν. εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μανώλης Κοκκαλάκης έκανε το 1-1 ενώ στις καθυστερήσεις ο Στρατής με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-2 για τους Κεφαλιανούς.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Νικαγόρα μπήκε αποφασισμένη να πετύχει και τρίτο γκολ και το πέτυχε με κεφαλιά του Στρατή στο 63′. Το μόνο που άλλαξε μέχρι το τέλος του ματς ήταν η μείωση στο σκορ απ’ τον ΠΑΟΚ Κω στην τελευταία φάση του ματς με κοντινή προβολή του Στεργαλλά για το τελικό 2-3.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πατσιαούρας με βοηθούς τους Σιμίδη και Βέρροιο.

Οι συνθέσεις
ΠΑΟΚ Κω: Δημοπούλος, Μπίμπας (46′ Στεργαλλάς), Ταγκίρης Γ., Μπάση, Μπασιλάρης, Ταγκίρης Ν., Σιούλας (68′ Βασιλειάδης), Τσαγκάρης (46’Οχτάρας), Βογιατζής, Ζαμάγιας, Κοτοπούλης Χ.
Νικαγόρας: Ανθούλης, Κορκής (86′ Δρόσος), Πέρος Β. (68′ Αντωνούρης), Μπίλλης, Σαλονικίδης, Σκευοφύλαξ, Στρατής (86′ Ανθούλης Ι.), Ζερβός Γ. (46′ Κοκκαλάκης Γ.) , Φραζέσκος, Ζερβός Ν., Κοκκαλάκης Μ.

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΏΡΓΟ ΠΊΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ giafkasports.gr

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με λύπη δεν βλέπω μικρά παιδιά να παίζουν σε αυτή την κατηγορία. Λες και διεκδικούν τίποτα αξιόλογο οι ομάδες. Βλέπω να παίζουν υπάλληλοι που κάνουν το χόμπι τους. Επίσης με λυπεί το γεγονός ότι κάποιοι από αυτούς δεν θα έπρεπε να παίζουν και λόγω …….. Αν είναι δυνατόν. Ηλικιακά και σωματικά δείχνει παρακμή. Βάλτε μέσα να παίξουν τα παιδάκια, να το ευχαριστηθειτε. Αυτό δεν είναι πρόοδος του τοπικού ποδοσφαίρου. Είναι αποθημενο κάποιων παραγόντων που δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο στην ζωή τους και θέλουν τώρα να πρωταγωνιστουν ικανοποιωντας το αποθημενο τους. Καληνύχτα τοπικό κωακο ποδόσφαιρο…..

  2. Συμφωνώ ότι θα πρέπει να παίζουν παιδιά. Παράδειγμα ο Αντιμαχος και ο Όμιλος Άθλο παιδιών. Με ένα _δύο μεγάλους και πολλά παιδιά χαίρεσαι να τους βλέπεις. Προάγουν και το ποδόσφαιρο με τις επίσης Κ~12,Κ~10…..Μπράβο στο Μιχάλη και το Γιάννη…… Αντε και πάρει πρωτάθλημα η Κεφαλος, ή ο Παοκ, τι θα γίνει; Πώς θα πορευθούν; Αντέχουν;….

  3. Ναδάλ- Μεντβέντεφ 3-2 από 0-2. Διαφορά ηλικίας 10 και βάλε. Ο καλύτερος πρέπει να παίζει.Παντα αξιοκρατικά.Τι νέος τι μεγαλύτερος. Συνήθως το κράμα ηλικιών είναι το καλύτερο. Αλλά και αυτό πρέπει να αποδειχθεί στο γήπεδο…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ