Η επιτυχημένη Βραδιά Γαστρονομίας στο Thyme Restaurant έλαμψε κάτω από το φως του εμβληματικού ξενοδοχείου KOIA all suite wellbeing resort

1
10042

strong>Μία αξέχαστη βραδιά υψηλής γαστρονομικής απόλαυσης έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση «Degustation Dinner Experience», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουλίου στο Thyme Restaurant στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Koia Resort στον Άγιο Φωκά με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Έλληνες και ξένοι food lovers ταξίδεψαν γευστικά στις πιο εξαιρετικές ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις με όχημα το Degustation Menu, που δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Chef του Thyme, Ιωάννη Παρίκο.

Όλα τα πιάτα αποτέλεσαν ένα αριστοτεχνικό πάντρεμα τοπικών προϊόντων της Κω και υλικών ανώτερης ποιότητας, που απογείωσαν τις αισθήσεις όσων τα γεύτηκαν χάρη και στην υποδειγματική εκτέλεση από τον Chef Σάββα Λυκίδη και την υπόλοιπη ομάδα γαστρονομίας του KOIA.

Οι ιδιοκτήτες και οι δημιουργικοί συντελεστές  του Thyme Restaurant, ευχαριστούν θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στην υπέροχη αυτή εκδήλωση με την υπόσχεση ότι όλες οι βραδιές που θα ακολουθήσουν θα είναι εξίσου συναρπαστικές σε γεύση και απόλαυση.

Κρατήσεις για το Thyme Mediterranean Dining

Lunch & dinner

https://www.koiaresort.com/taste/

τηλ: 6955464662

στον Άγιο Φωκά εντός του ξενοδοχείου Koia all suite wellbeing resort

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ