Η Αυστρία φτιάχνει «Σώμα» ελέγχου πιστοποιητικών εμβολιασμού, στις 3.600 ευρώ το πρόστιμο

5
731

Από την 1η Φεβρουαρίου ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός για τους άνω των 14 ετών

Αγγελία στις εφημερίδες έχει βάλει η πόλη Λιντς στην Αυστρία για την πρόσληψη  υπαλλήλων που θα ελέγχουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά της Covid.

Όσοι πολίτες δεν έχουν το απαραίτητο έγγραφο, θα καλούνται να πληρώσουν τσουχτερό πρόστιμο.

Από την 1η Φεβρουαρίου του 2022, τίθεται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των πολιτών κατά του κορωνοϊού .Το μέτρο θα ισχύσει για όλους όσοι είναι άνω των 14 ετών.

Όσοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν κατά του  κορωνοϊού, θα βάζουν γερά το χέρι στην τσέπη κινδυνεύοντας με πρόστιμο έως και 3.600 ευρώ.

Όπως αναφέρουν οι αυστριακές εφημερίδες «Blick» και «Ηeute», η αγγελία ζητά υπαλλήλους που θα επιφορτιστούν με την επιβολή των προστίμων στους παραβάτες και θα ελέγχουν εάν έχουν καταβληθεί.

Ο μηνιαίος μισθός των υπαλλήλων θα φθάνει τις 2.774 ευρώ.

Όσοι ενδιαφέρονται για τη θέση, θα πρέπει να προσκομίσουν απολυτήριο λυκείου, όπως και πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της Covid.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πως όλη η καταδίκη έπεσε μόνον στους Γερμανούς, ενώ η Αυστρία σχεδόν ξεκίνησε τους Δύο Παγκοσμίους Πολέμους, είναι θρυλικό!!!!! Ποιός Μέτερνιχ (για εμάς τους Έλληνες);;!;
    Ο… διασημότερος γόνος αυτής της Χώρας, βέρος Αυστριακός, είναι…..ο Αδόλφος Χίτλερ της καρδιάς μας…!!! Με αυτούς θα ασχολούμαστε λοιπόν;;!! Το ότι ασχολούμαστε δεν ειναι τυχαίο… Η τραγωδία για την Ελλάδα είναι ,πως ηγείται της χώρας ένα Κτήνος της Κολάσεως, που ανταγωνίζεται τους Αυστριακους, για το ποιός θα αποδειχθεί ο μεγαλύτερος Φασίστας όλων ….

  2. Πράγματι ο μησελληνας σκληρός Μέτερνιχ ήταν αυστριακός και ο Χίτλερ που έκαψε επτάμισι εκατομμυρία αμάχους στα στρατόπεδα Εβραίους Έλληνες ανάπηρους ομοφυλόφιλους ήταν Αυστριακό κτήνος. Στην Αυστρία μιλούν γερμανικά και αποτελούσε τμήμα της πανίσχυρης βαυβαρικης αυτοκρατορίας .

  3. Αφιερωμένη η είδηση σε όσους ήταν πρόθυμοι το τελευταίο διάστημα να φωνάξουν την αστυνομία για κάποιον άλλον. Οπουδήποτε. Σε σχολεία σε δημόσια κτίρια σε εκκλησίες σε καταστήματα οπουδήποτε. Κουκουλοφόροι υποκριτές.Έρχεται και στην Ελλάδα. Καλή επαγγελματική αποκατάσταση.

  4. Καλά όσα ιστορικά αναφέρετε. Κανείς δεν παίρνει θέση, όμως.
    Είναι σωστό αυτό το μέτρο για την χώρα μας;
    Ή επειδή είμαστε μέλος της ΕΕ θα τα δεχτούμε όλα αμαχητί και απληροφορητί;
    Ετσι θα μάς έρθει και το τσιπάκι όπου νάσαι και θα το δεχτούμε σαν αξεσουάρ.
    Για το καλό μας που λέει και ο Ιωάννης Μηλιώκας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ