Αναστάτωση από φωτιά σε κάδο σκουπιδιών στα Κρητικά (Pics-Vid)

6
1731

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αναστάτωση προκλήθηκε απόψε (γύρω στις 20:00) όταν ξέσπασε (από άγνωστη αιτία) φωτιά σε κάδο σκουπιδιών στην οδό Πατριάρχου Γερμανού στα Κρητικά (στο Παρκάκι, κοντά στην παραλία).

Η φωτιά σβήστηκε πολύ γρήγορα χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας (οι πυκνοί καπνοί από την καύση των σκουπιδιών, ωστόσο ήταν ορατοί σχεδόν σε όλη την πόλη).

Πήραμε φωτιά σήμερα στη γειτονιά

Geplaatst door Tarzan Kos Ivraim op woensdag 4 april 2018

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. παντου σκουπιδια.ολες οι γειτονιες ειναι γεματες σκουπιδια.

    ψοφιοι αρουραιοι στους δρομους.μεγαλη εγκαταλειψη

  2. Η αιτια του κακου είναι η δημοτικη αρχη.Οι τουρίστες όταν δουν το χαλι του νησιου,θα ακυρωσουν τα εισιτηρια και θα φυγουν πισω για την πατριδα τους.Μπλεξαμε με δημοτικη αρχη χειροτερη του μαδουρο.

  3. …για το θέμα καθαριότητας, καλό θα είναι να μην τα ρίχνουμε όλα (μόνο) στους εκάστοτε Δήμους!!!
    Γενικά όσον αφορά το θέμα σκουπίδια, θα πρέπει να προβληματιστούμε και για την αδιαφορία και την αναισθησία πολλών πολιτών και συμπολιτών μας πάνω στο θέμα…αναφέρομαι κυρίως για την κακή συνήθεια (που ξεκινάει) από το μικρό σκουπιδάκι που θα πετάξουμε στον δρόμο…

  4. ..Λαλακα κωε πολιτη,εγω και σχεδον ολο το νησι το κανουμε επιτηδες για να διωξουμε την δημοτικη αρχη

    Τα σλουπιδια θα τα πεταμε στους δρομους αντι στους καδους,για να εκδικηθούμε τον δημαρχο.Σαρεσει δεν σαρεσει στα καρυδια μας.

    • Καρφί δεν μου καίγεται για το τι κάνεις εσύ για να εκδικηθείς τον Δήμαρχο ή τον κάθε Δήμαρχο!! Ο καθένας την εκδίκηση του και την τιμωρία οποιουδήποτε πολιτικού, μπορεί να την πάρει όταν έρθουν οι επόμενες εκλογές!!
      Τώρα εσύ ή κάποιοι άλλοι (όπως λες) βρήκατε με αυτό τον τρόπο να εκδικηθείτε την Δημοτική αρχή πετώντας σκουπίδια από δω και από κει, τι να πώ;…’η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά’!!
      Με τέτοιο σκεπτικό όπως το δικό σου, μας αξίζουν άλλα χίλια μνημόνια…!!
      Όσο για τα καρύδια (που λες) αμφιβάλλω αν έχεις…

    • Πολιτισμένε Ελληνάρα τα σκουπίδια καλύτερα να τα πετάς στην αυλή του σπιτιού σου. Επειδή οι τοπικοί άρχοντες και γενικά οι πολιτικοί της χώρας είναι ανίκανοι, δε σημαίνει ότι τη νύφη θα πρέπει να την πληρώσει η φύση ή το νησί ή και κάποιοι άλλοι δημόσιοι χώροι;!! Πολιτισμένε Ελληνάρα, οι ιθαγενείς της ζούγκλας έχουν από εσένα πιο πολύ λογική και πιο καλή αντιμετώπιση στα προβλήματα τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ