Ηλίας Καματερός: Συμφέρον του τόπου η σωτηρία της ΕΑΣΔ

4
545

Ηλίας Καματερός: Συμφέρον του τόπου η σωτηρία της ΕΑΣΔ

Μιλώντας στην εκπομπή του Κλεάνθη Λοΐζου στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ TV ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός αποκάλυψε πως στην προσπάθεια για επίλυση των προβλημάτων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου και της ΚΑΪΡ προβάλλονται εμπόδια από τη διεύθυνση του ταμείου ΕΦΚΑ στη Ρόδο (πρώην ΙΚΑ).

Πιο συγκεκριμένα, ο διευθυντής του τοπικού υποκαταστήματος αρνείται την αναβολή για έξι μήνες της πλειστηρίασης ακινήτου της Ένωσης, ώστε να της δοθεί η δυνατότητα ένταξης στον νέο νόμο για τα «κόκκινα» δάνεια και να καταστεί βιώσιμη.

Εντύπωση προκαλεί η άρνηση αυτή της διεύθυνσης του ΕΦΚΑ, αφού η διάσωση της Ένωσης και η ένταξή της στον νέο νόμο εξασφαλίζει 100 % τις οφειλές προς το ΙΚΑ (πλην των προσαυξήσεων), άρα είναι υπέρ του Ταμείου και του δημόσιου συμφέροντος. Σε αντίθετη περίπτωση, με την εκποίηση το Ταμείο χάνει τις οφειλές προς αυτό στο μεγαλύτερό τους μέρος, αφού για την είσπραξη του πλειστηριάσματος προηγείται η Τράπεζα εισπράττοντας το 75 %.

Το όφελος του δημοσίου όμως δε θα είναι μόνο αυτό!!!

Διασώζεται η Ένωση και η ιστορική ΚΑΪΡ που μπορούν να διαδραματίσουν κύριο αναπτυξιακό ρόλο για την ευρύτερη περιοχή και τη χώρα μας, αναπτύσσοντας τον πρωτογενή τομέα που τόση ανάγκη έχουμε, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες και που μπορεί σε σύνδεση με τον τουρισμό να δώσει θέσεις εργασίας και απασχόλησης στους νέους των νησιών μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ο μιας χρήσης Βολευτής, ο ΨΕΥΤΗΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ στα τέσσερα ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ και τα ΝΕΑ ΚΑΖΙΚΙΑ της φασιστοαεριστεράς...

      Ο βολεμένος οικονομικά βουλευτής που απειλεί με παραίτηση κάθε τόσο και μετά ψηφίζει με ένα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ είναι ο κύριος υπεύθυνος για ότι έγινε και θα γίνει με τα 2 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΗΝ ΚΩ, που με δική του προτροπή δημιούργησε ο ΣφΥΡΙΖΑ της ΤΑΣΙΑΣ-ΜΟΥΣΑΚΑ. Τώρα δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με σοβαρά προβλήματα παρά με δήθεν διευκολύνσεις σε αγρότες και ψαράδες, ετοιμάζεται όμως να ψηφίσει το 4o MNHMONIO ME THN ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΣΤΙΣ 5.000 E ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΕΙΝΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ…..

  1. Ρεζίλι των σκυλιών έγινε ο Κάπτεν Ηλίας όταν απέφευγε να απαντήσει εάν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα του 4ου μνημονίου

    Φώναζε, έβγαζε αφρούς από τα νεύρα του αλλά ΜΟΥΓΚΑ για τα νέα μέτρα που δήλωσε ότι δεν τα γνωρίζει… δηλαδή το αφορολόγητο που πάει στις 5-6.000, τις μαζικές απολύσεις και τις νέες περικοπές στις συντάξεις. ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ… αλλά μέχρι τότε μετά τους ΨΑΡΑΔΕΣ θα σώσει και τους ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ο ΨΕΥΤΗΣ λαϊκιστής, ο μιας χρήσης υπόλοιπο βουλευτή…

    • ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ όπως πρέπει γιορτάζουν οι φασιστοαριστεροί λαϊκιστές τα 2 χρόνια ΨΕΥΤΙΑΣ και κολ@τούμπας η κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ...

      Γιορτάζουν τα μνημόνια που δεν έσκισαν αλλά ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΡΙΤΟ στα τέσσερα και το 4ο που ΕΡΧΕΤΑΙ, την ΤΣΟΝΤΑ από την 13η σύνταξη, τις επικουρικές που πετσόκοψαν, το αφορολόγητο που αντί για 13.000 που έταξαν πάει στα 5.000, το ΕΚΑΣ που τσεκούρωσαν και καταργούν, τον ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝ λόγω νησιωτικότητας και που μερικοί σαν τον συγΚΑΜΕΝΟ και τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ απειλούσαν την κυβέρνηση ότι θα την έριχναν κιόλας, την μείωση μισθών και συντάξεων, μείωση στις αναπηρικές, μείωση των επικουρικών συντάξεων, αύξηση της φορολογίας εισοδήματος και των ασφαλιστικών εισφορών στους μικροεπαγγελματίες και την μετανάστευση 500.000 νέων επιστημόνων και ανέργων νέων. Καταστρέφουν όσο κάθονται στην καρέκλα με το μέλι την οικονομία, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία όλη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ