Επίσκεψη Η. Καματερού και Μ. Γιαννακάκη στο Κέντρο Υποδοχής προσφύγων και Δικαστικές Φυλακές Κω

14
1356

Επίσκεψη Η. Καματερού και Μ. Γιαννακάκη στο Κέντρο Υποδοχής προσφύγων και Δικαστικές Φυλακές Κω.

Το Κέντρο Υποδοχής προσφύγων στο Πυλί και τις Δικαστικές Φυλακές Κω επισκέφθηκαν σήμερα 27/10 ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός με την γενική γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κα Μαρία Γιαννακάκη.

Στο Κέντρο Υποδοχής συναντήθηκαν με την Διοικήτρια κα Μαρία Κρητικού, τον Αστυνομικό Διευθυντή κο Κώστα Κοκορόσκο και τον υπεύθυνο του στρατού για το κέντρο φιλοξενίας κο Χ. Αβραμίδη όπου και ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί στη δομή καθώς και τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων και των μεταναστών σε αυτήν.

Στην συνέχεια επισκέφθηκαν τις Δικαστικές Φυλακές Κω όπου συνομίλησαν με τον Προϊστάμενο του Καταστήματος Κράτησης Κω κο Γιώργο Δέμο σχετικά με τη λειτουργία του σωφρονιστικού καταστήματος και τα προβλήματα σε αυτό.

Ακολούθησε επίσκεψη του βουλευτή και της γενικής γραμματέως στους θαλάμους των κρατουμένων όπου συνομίλησαν μαζί τους και άκουσαν τα αιτήματα τους, διαμορφώνοντας έτσι άποψη για τις ενέργειες που μπορούν να γίνουν ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης στις φυλακές Κω.

Γραφείο Τύπου

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ[ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ] ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΩ.

    • Ο «ΨΗΛΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ » ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος πήγε στο Αμανιού να απολαύσει το μοναδικό έργο που θα αφήσει στην Κω

      ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ, λίγο ακόμα θα απολαμβάνουν το κρατικό παραδάκι οι μαϊντανοί και ξανά θα γυρίσουν στην απαξίωση και στους 150 σταυρούς… Τόση η αξία τους…

  2. Αντε ρε φασιστα, ΞΥΠΝΑ!!!!! Ειναι 7.25 και δεν εχεις στειλει ουτε ενα μηνυμα !!! Αντε ρε 5 φρασεις γραφεις χρονια τωρα και φχαριστιουνται τα γκαου….Ξυπνα γραφει για τον Καματερο, τον Συριζα, το χοτ σποτ…..Ξυπνα, γκαου και αρχισε να βριζεις σαν ζωο. αρεσει και στα αλλα Μιχαλακια……

  3. Στη Μυτιλήνη δόθηκαν οι αποζημιώσεις στις επιχειρήσεις από τον σεισμό. Στην Κω πότε;

    Για την ΚΩ ο σχετικός φάκελος με τα πρακτικά αποτίμησης των ζημιών έχει σταλεί στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και συγκεκριμένα στην Γ.Γ. Βιομηχανίας και στην Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ/ΕΥΣΕ, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου:
    Ο αριθμός των επιχειρήσεων στο νησί της Κω που κατέθεσαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανέρχονται σε 164 και το εκτιμώμενο συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται σε 684.106,98 ευρώ.https://www.aegeanews.gr/news/dimosias-krisis/192574/anagnostis-sti-mytilini-dothikan-apozimioseis-stis-epicheiriseis-apo-ton-seismo-stin-pote/

  4. ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΟΤ-ΣΠΟΤ ΔΗΛ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ Κ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  5. Θέλω να πω μπράβο στους υπεύθυνους του ΧΟΤΣΠΟΤ στον διοικητή και στα παιδιά της αστυνομίας. Τους εθελοντές και κάποιους κατοίκους του Πυλιού που βοηθούν και στηρίζουν την λειτουργία του. Χωρίς αυτούς η Κως θα ήταν ξέφραγο αμπέλι και ο τουρισμός στα αζήτητα.

    • Ρε μεγαλε Γρηγορη δεν μας ειπες που μενεις εσυ και τα βλεπεις ολα ροδινα.Εγω που μενω πυλι ελα να σου εξηγησω την κατασταση γιατι εχεις αγνοια η εισαι υπαλληλος του Σορος.

  6. Καλή θα είναι και η παιδιατρική αλλά ας πάρει πρώτα το νοσοκομείο μας την μεγάλη δωρεά της αείμνηστης Σαμαρά που μέχρι σήμερα την αρπάζουν άλλοι.

  7. Και όμως ο Αστυνομικός Διευθυντής κάνει άψογα τη δουλειά του. Και εμείς κοιμούμαστε ήσυχα.

  8. Μάθατε την καραμέλα και την λέτε συνέχεια έλεος. Ναι ρε ξεφτίλα είμαστε Ρατσιστές εσείς μας κάνατε στην ίδια την πατρίδα μας αν δεν σας αρέσει να τους πάρετε στα σπίτια σας να κάνετε και ράτσα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ