Εκπαιδευτική επίσκεψη της ΣΤ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Κω στο «Αρσάκειο Δημοτικό σχολείο Ψυχικού» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

6
1577

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ΣΤ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Κω «Αναστάσιος Καραναστάσης»
στο «Αρσάκειο Δημοτικό σχολείο Ψυχικού»

Τα σχολεία δεν είναι μόνο για την παροχή γνώσης. Οφείλουν να είναι κυψέλες πολιτισμού και κοινωνικοποίησης. Το σχολείο μας λοιπόν επεδίωξε τη συνεργασία με τα  ΑΡΣΑΚΕΙΑ-ΤΟΣΙΤΣΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ και συγκεκριμένα με το 2ο ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ στο Π.Ψυχικό.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος ΣΤ2 με τη δασκάλα τους, την κυρία  Όλγα Σκουρλή αναπτύσσουν μεταξύ τους ωραίους δεσμούς φιλίας με τα παιδιά του τμήματος ΣΤ του Αρσακείου .

Η φιλία, η συνεργασία και η αμοιβαία ευαισθητοποίηση μεταξύ δύο συνεργαζόμενων σχολείων είναι οι τρεις βασικές  αξίες που υπηρετούνται μέσω μίας δράσης αδελφοποίησης.

Το σχολείο μας δείχνει εξωστρέφεια και επιδιώκει συνεργασίες με άλλα σχολεία. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνονται ανταλλαγές εκπαιδευτικής εμπειρίας – και όχι μόνο – και με αμοιβαίες επισκέψεις μαθητών / μαθητριών με εντυπωσιακά τα οφέλη για όλες τις πλευρές.

Η συνεργασία μας με το ΑΡΣΑΚΕΙΟ θα συνεχιστεί και την επόμενη σχολική χρονιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΥΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΕΦΕ!!!!!!!!!!!

  2. ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ? ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΑΡΟΧΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ!!

  3. Πολλά παιδιά τα περισσότερα δεν μπόρεσαν να πάνε γιατί τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής ήταν πάρα πολλά και για τους συνοδούς των παιδιών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ