Η Άννα Σαρηγιάννη παρουσιάστρια της μεγαλειώδους παρέλασης στην 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης

0
2357

Η δικιά μας Άννα Σαρηγιάννη, δημοσιογράφος του Εθνικού Κήρυκα ήταν φέτος η παρουσιάστρια της μεγαλειώδους εθνικής μας παρέλασης στην 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης που ντύθηκε στα γαλανόλευκα.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Χιλιάδες ομογενείς, από 81 διαφορετικούς συλλόγους, κοινότητες και σωματεία, έδωσαν γαλανόλευκο χρώμα στην 5η Λεωφόρο, συμμετέχοντας στην μεγάλη παρέλαση για την 201η επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας. (Περισσότερα βίντεο & φωτογραφίες) Παρά το γεγονός ότι η φετινή εκδήλωση, η οποία θεωρείται η μεγαλύτερη του Απόδημου Ελληνισμού παγκοσμίως, πραγματοποιήθηκε πολύ αργότερα από την 25η Μαρτίου, εντούτοις η ουσία και η μορφή της δεν άλλαξαν. Αντίθετα, Ελληνοαμερικανοί κάθε ηλικίας αξιοποίησαν τις εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και συμμετείχαν στην παρέλαση, η οποία και διήρκησε για περίπου τρεις ώρες. Οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς κέρδισαν, για μια ακόμη χρονιά, το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η παρουσία του αγήματος των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς στη μεγάλη παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, 201 χρόνια μετά, που έλαβε χώρα στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν της Νέας Υόρκης, ύστερα από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας, δημιούργησε ενθουσιασμό και περηφάνια στους χιλιάδες ομογενείς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ