Μαρίνα Πατούλη: «Δικαιώθηκε η αισθητική μου για τα χρυσά σπίτια μετά την εκλογή Τραμπ…” – Νέες δηλώσεις βόμβα στην Ά. Σαρηγιάννη (ΒΙΝΤΕΟ)

3
2814

Όλοι θυμόμαστε την φωτογράφιση της Μαρίνας Πατούλη με το χρυσό σαλόνι και το ιδιαίτερο στυλ. Τότε την είχαν κατακρίνει όλοι για την αντίληψη της. Σήμερα έρχεται δυναμικά και με μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Youweekly.gr παίρνει την εκδίκηση της. “Όλοι όσοι με κατηγορούσαν για τα χρυσά σαλόνια έχουν διαψευσθεί…. μετά τον Τραμπ με τα χρυσά σπίτια, η αισθητική η δική μου δικαιώθηκε!”, με αυτό η δημοτική σύμβουλος Πεύκης θέλησε να αποκαλύψει στο κοινό τι κοινό έχει με τον Ντόναλντ Τραμπ του οποίου από ότι καταλάβαμε είναι φανατική θαυμάστρια.

Η κυρία Πατούλη δεν σταμάτησε στις αποκαλύψεις μόνο στην αισθητική του σπιτιού της. Μίλησε για τον άντρα της και τόλμησε να ομολογήσει πως της αρέσει που τον φλερτάρουν άλλες γυναίκες. Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην δημοσιογράφο Άννα Σαρηγίαννη στο βίντεο που θα δείτε, για το τι θα έκανε ο σύζυγός της αν την φλέρταραν και δίνει την δική της εκδοχή στο γιατί της ζητούν να δίνει συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές και τα περιοδικά την θέλουν στις σελίδες τους:

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ