ΑΝΝΑ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗ: Δεχόμαστε ένα άδικο, παράλογο και απάνθρωπο bullying!

23
4376

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

ΑΝΝΑ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗ: ΔΕΧΌΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΆΔΙΚΟ, ΠΑΡΆΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ BULLYING.

Η Άννα Σαρηγιάννη είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που αγαπάει την οικογένειά της και όλους τους ανθρώπους χωρίς να ξεχωρίζει κανέναν.

Εξαίρετη δημοσιογράφος που διαπρέπει στις ΗΠΑ, ανταποκρίτρια μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών μας ενημέρωνε καθημερινά για θέματα που αφορούν την ελληνική ομογένεια καθώς επίσης και για θέματα υγείας που αφορούν την παγκόσμια δύναμη της Αμερικής ,ειδικότερα την πορεία του Covid 19 και τις εξελίξεις στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η Άννα Σαρηγιαννη πάνω από όλα προσφέρει πάρα πολλά στην πατρίδα μας αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα με τις ανταποκρίσεις και τα ρεπορτάζ στα ΜΜΕ που καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι η Ελλάδα έχει αντιμετωπίσει και συνεχίζει να αντιμετωπίζει με επιτυχία την απειλή του κορωνοιου για την Δημόσια Υγεία.

Η Άννα και η οικογένειά της έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες μέσα σε ένα κυκεώνα απίστευτων κατηγοριών και απειλών κατά της ζωής του αδελφού της Μιχάλη Αγγέλου Σαρηγιαννη.

Η Άννα Σαρηγιαννη δέχθηκε την πρόταση μου να μιλήσει για όλα, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις που τις έθεσα.

Η Άννα Σαρηγιάννη έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ήρθε από τις ΗΠΑ στις 15 Ιουνίου 2020 εξετάστηκε για το εάν είναι φορέας του Covid 19 και όλες οι εξετάσεις της ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ.

Έμεινε οικειοθελώς σε καραντίνα για να προστατεύσει τα ευπαθή μέλη της οικογένειας της και όλους τους συγγενείς και φίλους της.

Ό αδελφός της Μιχαήλ Άγγελος Σαρηγιάννης έφυγε από την Κω στις 19 Ιουλίου 2020 ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ όπως ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΌΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΊΤΣΙΑ που επιλέχθηκαν κατόπιν εξετάσεων για συνοριοφυλακες.

 

Στην πανέμορφη πόλη της Κομοτηνής εισήχθησαν στη σχολή της Αστυνομίας προκειμένου να γίνει η βασική τους εκπαίδευση

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς στο νησί μας τα τελευταία χρόνια ενδημεί το μικρόβιο της ανθρωποφαγιας. Κάποιοι ηλίθιοι μισάνθρωποι πρώτα έβαλαν στο στόχαστρο τους πρόσφυγες, μετά όποιον είχε αντιθετη γνώμη από την τότε δημοτική αρχή, τώρα όποιον αρρωστήσει λες και θέλει κανένας να αρρωστήσει. Ηλίθιοι, αμυαλοι, ανθρωπάκια μην περιμένετε να έρθει η ώρα σας για να αλλάξετε μυαλό. Εκφράζω την συμπαράσταση μου στην οικογένεια του Μιχαήλ Αγγελου. Τάσο, Νικολέτα στηρίξτε το παιδί σας. Αλληλεγγύη ρε χρειαζόμαστε όχι μαγκιές από τσάμπα μάγκες

    • Άντε βρε καραγκιόζη εσύ εσύ και οι πρόσφυγες σου βρήκες ευκαιρία αληταρα να κάνεις προπαγάνδα…κατι σαν εσένα την έπεσαν στην οικογένεια και το παιδί..

  2. Με αυτα να δουμε τι θα κανουμε..συνολικά 78 νέα κρούσματα του κορονοϊού ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ, εκ των οποίων τα 17 είναι εισαγόμενα και τα 24 εντοπίστηκαν στην Αττική.Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν 10 κρούσματα στις πύλες εισόδου της χώρας, επτά ταξιδιώτες προσήλθαν αυτοβούλως, 24 καταγράφηκαν στην Αττική, 18 στη Θεσσαλονίκη, τρία στη Βοιωτία, από δύο σε Ζάκυνθο, Καβάλα, Κοζάνη, Χαλκιδική, Λευκάδα και από ένα σε Κεφαλονιά, Δωδεκάνησα, Λέσβο, Μαγνησία, Πέλλα και Φλώρινα. Με τα σημερινά, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τις 4.477 και αυτή τη στιγμή στις ΜΕΘ νοσηλεύονται διασωληνωμένοι εννέα ασθενείς.Τέλος, καταγράφηκαν τρεις νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο, με τον αριθμό πλέον να αυξάνεται στους 206.

  3. Ποια είναι τα παιδιά; Δεν τους γνωρίζω, επίσης δεν άκουσα κάποια υπόνοια για κρούσμα . Μήπως μεγαλώνουμε τα πράγματα;

    • Εάν επιθυμείτε μπορείτε να πάτε στο σπίτι των γονέων του παιδιού να σάς δείξουν ότι στοιχεία θέλετε για την απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουν αυτές τις μέρες. Ντροπή και αίσχος. Σάς εύχομαι να μην αντιμετωπίσετε ανάλογη κατάσταση με τα δικά σας παιδιά.

    • Εξαίρετη δημοσιογράφος που διαπρέπει στις ΗΠΑ, ανταποκρίτρια μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών μας ενημέρωνε καθημερινά για θέματα που αφορούν την ελληνική ομογένεια καθώς επίσης και για θέματα υγείας που αφορούν την παγκόσμια δύναμη της Αμερικής ,ειδικότερα την πορεία του Covid 19 και τις εξελίξεις στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

      Η Άννα Σαρηγιαννη πάνω από όλα προσφέρει πάρα πολλά στην πατρίδα μας αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα με τις ανταποκρίσεις και τα ρεπορτάζ στα ΜΜΕ που καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι η Ελλάδα έχει αντιμετωπίσει και συνεχίζει να αντιμετωπίζει με επιτυχία την απειλή του κορωνοιου για την Δημόσια Υγεία.

      • το σχόλιο αυτό μετά από χρόνια.. γεμίσαμε ήρωες,που την δυσκολη στιγμή …. μέντες… κανένας που έχω μιλήσει δεν κατηγόρησε την κυρία αν το έκαναν κάποιοι, είναι ανάξιοι αναφοράς.. όμως στα πάντα όλα πρέπει να υπάρχει μέτρο.. όταν φτάνουμε στην υπερβολή, όπως ο βομβαρδισμός με δελτία τύπου σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ, καραδοκεί η ελαφρότητα…η παγκόσμια κοινότητα προειδοποιούσε ,ξεστραβώσου τις ανακοινώσεις απ τον Μάιο…το θεμα για όλους είναι να μην φτάσουμε στον …βούρδουλα,που σε κάποιους αρέσει…μου θύμισες την ιστορία με την μύγα που.. μυγιάστηκε .

        • Συγγνώμη αλλά δεν βγαίνει κανένα νόημα από τις ασυναρτησίες που γράφεις, προφανώς υποφέρεις από διαταραχή της προσωπικότητας σου. Το ποιος κλ@νει μεντες και φοβάται την σκιά του σίγουρα είσαι εσύ. Αν γνώριζες το πόσες παθολογικές καταστάσεις οδηγούν σε βαριές λοιμώξεις και πιθανόν στον θάνατο..έτσι όπως είσαι θα αυτοκτονουσες με την πρώτη στραβή στην περαστική ζωή σου.

        • Δηλαδή εάν ήσουν εσύ ή το παιδί σου στη θέση αυτής της οικογένειας…θα έμενες απαθής; δεν θα σε ενδιέφεραν οι απειλές; οι κατηγορίες; το κουτσομπολιό; εις βάρος της οικογένειας σου; Εάν είσαι ο σωστός, ο εξυπνότερος και δεν είσαι της υπερβολής…βγες δημοσίως και υποστήριξε ότι έκαναν λάθος οι άνθρωποι. Ειδάλλως όποιος έχει τη μύγα..μυγιαζεται!!

  4. Περαστικά Μιχάλη, καλή δύναμη και να μην στεναχωριέσαι για βλακείες και κακίες.
    Να είσαι καλά.

  5. Ετσι ειναι η κως τρωει τα παιδια τς δειτε ποδοι κωοοι ειναι εκτος νησιου και μας κανουν υπερειφανους. . Και δω οταν ξεμιτησουν
    Βγαζουμε το δηλιτηριο τις ζηλειας που μας διακατεχει

  6. Απαράδεκτο να σπιλώνουμε την εικόνα όλου του νησιού και όλων των κατοίκων της Κώ για κάτι που έγινε από μερίδα πολιτών σε προσωπικό επίπεδο ή στα κοινωνικά δίκτυα σε κάποια άτομα. Αν έχεις αποδείξεις μήνυση κατά αυτών που το διέδωσαν. Ντροπή να βγαίνει έτσι εύκολα βρώμα για όλους εμάς που δεν ξέρουμε ούτε τον ένα ούτε τον άλλον.

  7. Έλα βρε τώρα κοροϊδευόμαστε
    … ξέρω ότι είχε από εδώ τον ιό . Δε φταίει εκείνος εννοείται γιατί δε μπορείς να το ξέρεις αλλά.μη χρησιμοποιήται και μέσα που ξέρετε να το αλλάξετε το γεγονός.

    • ΕΣΥ που το ήξερες Εισαι συνένοχος και ανεύθυνος που δε έκανες κατι να εμποδίσεις την μετάδοση του ιού!!! Αλλα μια χαρά βγαζεται την κακιά σας εκ του ασφαλούς!!!

  8. Το κουτσομπολιο και το κατιναριο είναι χαρακτηριστικό μιας μικρής κοινωνίας και ειδικά της Κω.
    Γι αυτό περισσεύει η υποκρισία και η αδιακρισία.

  9. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΉΘΕΛΕ; ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΛΛΟΙ.ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΈΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ…. ΓΙ’ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ