Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Στέλλα Πεξομάτη

12
10731

με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Στέλλα Πεξομάτη

 

Την Στέλλα Πεξομάτη, μια νέα συνδημότισσα, με ενεργό και σημαντική  συμμετοχή στις εθελοντικές ομάδες του νησιού μας, η οποία γνωρίζει και θέλει να προσφέρει, υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

Η Στέλλα Πεξομάτη, δήλωσε για την υποψηφιότητα της, «…δέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά γιατί βλέπω τα τελευταία χρόνια τον τόπο μας να αλλάζει προς το καλύτερο. Τον Θεοδόση και τους συμβούλους της «Ισχυρή Κως» να αγωνίζονται για τα μεγάλα ζητήματα, να δίνουν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Εκτιμώ ότι έδειξε εμπιστοσύνη στους νέους ανθρώπους και σε κάθε πολίτη που προσφέρει στο νησί μας. Άλλωστε, όλοι μπορούμε να αγωνιστούμε για τον τόπο μας ως ενεργοί πολίτες. Για αυτό αποφάσισα να στηρίξω με την συμμετοχή μου την προσπάθεια που γίνεται. Έχουμε πολλά να κάνουμε τη νέα δημοτική περίοδο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δωσε κανενα δανεικο στον κυριτση,μηπως και συμπληρωσει τους 150 ψευτικους που ανακοινωσε.

  2. συγνώμη αλά αυτό με την δουλειά να τα ζουν το έχει ο κηριτσης τώρα έχει τάξη πολες δουλεις να δούμε τι θα λένε μετά σε αυτούς που δεν θα της Πάρουν κ όταν δεν βγουν θα γυρίσουν σαν γληφτες κ θα γλύφουν το Νικηταρά να τους βοήθειση…

  3. ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ…ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!!

  4. κανει μπαμ η αποτυχια συμπληρωσης ψηφοδελτιου παντου. Τον ενοιαζε μονο να φτασςι 161 (οχι 166 οπως ψευδως ειπε)και τιποτα αλλο! Στην Αντιμαχεια κατεβασε αντρογυνο στο τοπικο και Πατερα τοπικο με γιο δημοτικο. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΟΣ . ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

    • ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα φυγει η πιο ανικανη δημοτικη αρχη….που καταλαθος ξεπεσε η Κως σε αυτους!
      Νομιζαν οι πολιτες πως ψηφισαν τους σωτηρες!
      Υou cant put a crown on a clown and expect a king!!

      Αερα ..αερα…να φυγει η χολερα( το αντιγραφω γιατι ειναι ωραιο)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ