Κιβωτός του Κόσμου: Εκδόθηκε το βούλευμα για τον πατέρα Αντώνιο – Δεν παραπέμπεται σε δίκη

0
3462

Την Κιβωτό τη φάγανε όμως με τη σκευωρία που στήσανε…

Τα «πετσωμένα» το εξαφάνισαν…

Η πρώτη αντίδραση από τον περιβάλλον του ιερέα

Ανατροπή υπάρχει στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και του ιερέα Αντώνιου Παπανικολάου ο οποίος είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια σε βάρος δύο αγοριών, τότε 17 και 13 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το βούλευμα που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, ο πατέρας Αντώνιος δεν παραπέμπεται σε δίκη για τις δύο υποθέσεις προς το παρόν, αλλά τονίζεται πρέπει να συνεχιστεί η ανάκριση.

Η πρώτη αντίδραση

Η πρώτη αντίδραση από το περιβάλλον του ιερέα κάνει λόγο για μια πρώτη δικαίωση.

«Ο πατέρας Αντώνιος έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και αναμένει ότι η κατασκευασμένη και άθλια σκευωρία που έστησαν κάποιοι με σκοπό να πλήξουν τον ίδιο τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, αλλά κυρίως την ίδια την δομή και τον θεσμό της φιλανθρωπίας θα καταπέσει με πάταγο.

Η μόνη έννοια του πατρός Αντωνίου είναι τα παιδιά που έχουν ανάγκη από αληθινή προστασία και αγάπη, όπως αυτή που έδωσε ο ίδιος και οι συνεργάτες του σε περισσότερα από 7.000 παιδιά.

Αναφορικά με το βούλευμα η επιστροφή του στην ανάκριση αποτελεί μια πρώτη δικαίωση των ισχυρισμών του πατρός Αντωνίου».

Δείτε βίντεο:

Τι αναφέρει το βούλευμα

Το βούλευμα αναφέρει πως ο ιερέας θα πρέπει να κληθεί σε συμπληρωματική απολογία καθώς ο 17χρονος τον είχε καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση, πράξη που δεν του έχει αποδοθεί.

Παράλληλα, πρέπει να κληθούν για κατάθεση δύο μάρτυρες (αδέλφια) οι οποίοι ακόμα δεν έχουν βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για να δώσουν την δική τους πλευρά.

Οι μάρτυρες, πρόσωπα κοντινά στους δύο καταγγελομένους, θα επιβεβαιώσουν ή θα διαψεύσουν τους ισχυρισμούς των δύο αγοριών.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 13χρονος φέρεται να έχει πάρει πίσω την καταγγελία μέσω τεσσάρων βίντεο που έχει στείλει και στον ιερέα αλλά δεν έχει πάει στην Αστυνομία προκειμένου να ανακαλέσει και επίσημα. Μέσω του οπτικού υλικού ο 13χρονος έχει πει ότι πιέστηκε από τον πρώτο καταγγέλοντα να μιλήσει κατά του πατέρα Αντώνιου και όσα είπε είναι ψέματα.

Δείτε επίσης:

Πατήρ Αντώνιος: «Για κάποιο λόγο είμαι ο εχθρός του ελληνικού Κράτους»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ