Αναγνώστης: Έχει καταλάβει η δημοτική αρχή πως το νησί διοικείτε από ομάδα εθελοντών;

21
6253

Εθελοντές

Έχει καταλάβει η δημοτική αρχή πως το νησί  διοικείτε από ομάδα εθελοντών;

Αστυνομικοί κλείνουν λακκούβες, περαστικοί κουβαλάνε στα χέρια τραυματίες, εθελοντές κλαδεύουν, βάφουν σκουπίζουν, καθαρίζουν, πλένουν,επισκευάζουν πεζοδρόμια, αλλάζουν μελέτες,μεταφέρουν ογκώδη,απολυμαίνουν τουαλέτες σε Χανι και κλειστό γυμναστήριο. Πόσο υποτιμητικό για τους αντιδημάρχους να βλέπουν το νησί σε αυτό το χάλι, να βλέπουν τους συνδημότες τους καθημερινά να αγωνιούν για τα αυτονόητα και να μην κάνουν τίποτα.
Πραγματικά σε οποιοδήποτε αλλος μέρος της Ευρώπης κάποιος θα είχε την ευθιξία να παραιτηθεί. Εδώ κανείς δεν έχει καταλάβει που βρίσκεται το νησί μας. Παραλίες; γέμισαν με τραπεζοκαθίσματα,πλατείες το ίδιο, αστυνόμευση ανύπαρκτη, οι πλανόδιοι κάνουν πάρτι. Είσοδος της πόλης,Γρηγορίου Ε,παρκιγν, Καζερμα,φανάρια, Βασιλέως Γεωργίου σκοτεινά. Η ελιά στη πλατεία Κονίτσης έχει ξεραθεί.  Τι περιμένουν; τα σχόλια να διάβαζε ο αντιδημαρχος πρασίνου θα έπρεπε να εχει πάει σπίτι του από τη ντροπή. Τα πάρκα σε όλο το μήκος και πλάτος της πόλης, ξερά. Έχουν δει το κομβο Γλατζακη; την Αρπαγή της Ευρώπης; Καθαριότητα, το ίδιο δεν κυκλοφορεί υπάλληλος,παντού σκουπίδια,μπαζα ογκώδη. Κυβολιθοι, πεζοδρόμια, βυθιζόμενα; Δεν δουλεύει τίποτα.
Αναγνώστης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το νησι αδελφε το διοικουν δημοσιοι υπάλληλοι,ευτυχώς υπάρχουν οι εθελοντές γιατί μπλέξαμε με αδιαφορους

  2. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ
    ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΦΛΕΣ

  3. Ρε παιδιά πολλοί αναγνώστες έχουν προκύψει ξαφνικά! Αν φοράτε παντελόνια και αγωνιατε για το νησί να βγείτε επώνυμα να τα πείτε και όχι κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία σας!

  4. και ο Σάκης βοηθάει ο ανθρωπος αλλά είναι αυτή η δουλειά του;
    προεδρος πολης είναι οχι υπεύθυνος πρασινου

  5. να λέτε ευχαριστώ στους εθελοντές. οι πολιτικοί θα επρεπε να ντρέπονται να σταθούν διπλα τους.

  6. ΑΓΓΕΛΙΑ;ΖΗΤΕΊΤΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ 2600 ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΚ ΑΠΟ ΚΩΑΝ ΑΛΛΑ 900 ΕΥΡΩ. ΒΙΟΓΤΑΦΙΚΟ ΣΤΕΙΛΤΕ.ΣΤΟ aegeanews.gr

  7. Εθελοντες μα ετσι και αλλιως εδω και 5 χρονια δημαρχο και δημοτικη αρχη δεν υπαρχει.Εσεις που ζειτε στην ζιμπαμπουε.

  8. Σε λιγο.. Και εθελοντες τραυματιοφορεις, νοσηλευτες, χειρουργοι

    Επισης.. Οποιος εθελοντης.. Θελει να μας παρεχει το αυτοκινητο του αποκλειστικοτητα το βραδυ .δωρεαν Την καροτσα.. Του η οτιδηποτε.. . Για μεταφορα ασθενων στο νοσοκομειο… Ευπροσδεκτη….. Επισης… Θα εκτιμηθει η δωρεαν παροχη κτιστων, οικοδομων, υδρσυλικων, σοβατηδων, πολιτικων μηχανικων…… Για να φτθαχτει το νεο νοδοκομειο…. Επανδρωμεμο με εθελοντες…πολιτες Αρκει να κανουν σεμιναριο στην ανκω για πρωτεε βοηθειες..!!!!

  9. Οι Κωοι έχουμε αυτό που ψηφίσαμε και μας αξίζει και μπράβο μας! Τουρκογυφτοι όσο δεν πάει….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ