Ταυτοποιήθηκε ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου–Έχει διαφύγει στην Αλβανία

1
1473

Ταυτοποιήθηκε ο βιαστής με το τατουάζ – Η περιγραφή του φερόμενου ως δράστη

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για αλλοδαπό, 45χρονών, χωρισμένο, που έμενε με την μητέρα του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει διαφύγει στην Αλβανία και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ώστε να συλληφθεί από τις αλβανικές Αρχές και να εκδοθεί στην χώρα μας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα στο Παλαιό Φάληρο ήταν σαρωτικές. Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας τα ξημερώματα της Κυριακής βίασε μία 34χρονη γυναίκα που βρισκόταν σε στάση λεωφορείου.

Σεξουαλική επίθεση -στην ίδια περιοχή– κατήγγειλε άλλη μία γυναίκα, με βίντεο ντοκουμέντο να βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

Η περιγραφή του φερόμενου ως δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη έδωσε την ίδια περιγραφή δράστη με αυτή της 34χρονης που κατήγγειλε ότι βιάστηκε 3 ώρες αργότερα, στην ίδια περιοχή από άγνωστο.

Μιλάει καλά ελληνικά, είναι μετρίου αναστήματος, κοντοκουρεμένος και διέκρινε και αυτή το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί του μπράτσο.

Η 24χρονη φέρεται να είπε ότι ο δράστης φορούσε φούτερ και λευκά παπούτσια, ενώ η 34χρονη μίλησε για σκούρα ρούχα και μαύρα αθλητικά. Οι αρχές, εκτιμούν ότι ο δράστης μπορεί στο 3ωρο που μεσολάβησε, από την πρώτη στη δεύτερη επίθεση, να άλλαξε αμφίεση για να μην αναγνωρίζεται.

Βίντεο – ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού κοπέλας

Παλαιό Φάληρο: Βίντεο - ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού κοπέλας
Alpha/Glomex

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου να τρέχει να εξαφανιστεί, στην προσπάθειά του να βιάσει άλλη κοπέλα – Οι κάμερες ασφαλείας τον έχουν καταγράψει.

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον δράστη που βίασε μια 34χρονη γυναίκα τα ξημερώματα της Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο και προσπάθησε να βιάσει άλλη μία κοπέλα.

Το βίντεο που εξασφάλισε ο ALPHA δείχνει τη διαδρομή του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου. Σύμφωνα με την περιγραφή, μια κοπέλα σταματά σε φανάρι επί της λεωφόρου Αμφιθέας. Ο επίδοξος βιαστής μπαίνει στο αυτοκίνητό της, καθώς εκείνη δεν είχε βάλει ασφάλεια στο αυτοκίνητο. Η κοπέλα πανικοβάλλεται αρχικά αλλά εκείνος απτόητος προσπαθεί να την οδηγήσει σε ένα απομακρυσμένο σημείο. Η κοπέλα, όμως, βάζει το χέρι στην κόρνα του αυτοκινήτου και οδηγεί το αυτοκίνητό της σε κοντινό πεζοδρόμιο, όπου ακριβώς μπροστά υπάρχει κατάστημα που διανυκτερεύει. Μόλις ακινητοποιεί το αυτοκίνητό της, βγαίνει από το όχημα και αρχίζει να ζητά βοήθεια. Ο δράστης βγαίνει επίσης από το αυτοκίνητο και αρχίζει να τρέχει προς τη λεωφόρο Αμφιθέας για να εξαφανιστεί. Οι κάμερες ασφαλείας από την καφετέρια τον έχουν καταγράψει όμως. Αφού εξαφανίζεται από τη λεωφόρο Αμφιθέας, βρίσκει σχεδόν μία ώρα αργότερα την 34χρονη και τη βιάζει.

Παλαιό Φάληρο: Πώς έπεσε θύμα βιασμού η 34χρονη

Σύμφωνα με την 34χρονη, ο δράστης την περίμενε στη στάση λεωφορείου περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα. Ο βιαστής με το τατουάζ στο δεξί χέρι την πλησίασε στη στάση του λεωφορείου και με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε στο άλσος που υπάρχει ακριβώς δίπλα. Οι κινήσεις του, όμως, έχουν καταγραφεί από τις κάμερες που υπάρχουν στη στάση του Τραμ.

Η 34χρονη στην κατάθεσή της ανέφερε: «Κρατώντας μαχαίρι, με ανάγκασε να τον ακολουθήσω. Μόλις φτάσαμε στο πάρκο, μου κατέβασε το κολάν που φορούσα και με βίασε. Όταν ολοκλήρωσε την πράξη του, με ρώτησε: “Θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;”». Την ώρα εκείνη δεν υπήρχε κάποιος να βοηθήσει την 34χρονη. Η 34χρονη μετά τη φρίκη που έζησε, μάζεψε τα πράγματά της και γύρισε στη στάση. Ο εφιάλτης όμως δεν τελείωσε για εκείνη. «Πριν προλάβω να συνέλθω, με ακολούθησε και με πλησίασε ξανά. Είχε το θράσος να μου ζητήσει τον αριθμό του κινητού μου, αλλά αρνήθηκα να του τον δώσω. Τότε με απείλησε πως αν πω κάτι στην Αστυνομία, θα με σκοτώσει και έφυγε τρέχοντας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ας μην ήταν η Νικολούλη που στην Ελλάδα βλέπουν ούλοι και θα σας έλεγα εγώ τι θα βρίσκατε….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ